Screen Shot 2015-05-20 at 19.20.06

[spacer]

Wool vest / J.Lindeberg     Silk shirt / Ralph Lauren     Jeans/ Supertrash

Sandals / Clarks     Bag / Saint Laurent     Bracelet/ Melissa Joy Manning

 

[dropcap custom_class=”normal”]Nyt kun ilmat ovat hiljalleen lämmenneet niin mielikin on kevyempi. Unohdetaan siis hetkeksi kokomustat asut, sillä tämän kokonaisuuden vetäisin päälleni juuri nyt. Ihastuin tuohon J.Lindebergin villaliiviin ja se näyttisi mahtavalta jos sen vielä kuroisi kiinni vyötäröltä kapealla mustalla vyöllä. Alle laittaisin tämän silkkipaidan niin yhdistelmästä tulisi hieman kevyemmän oloinen. Kulutetut farkut lisäisivät asuun rentoutta.[/dropcap]

Tämä kombo toimisi hyvin myös toimistolla kunhan farkut vaihtuisi mustiin suoriin housihin. Myös viininpunaiset kapelahkeiset housut olisivat erittäin kauniit. Jalkaan sitten sandaalien sijasta korot tai siistit matalat kengät. Oma valintani olisi slipper-malliset kengät.

Hyvää tiistai iltaa kaikille!

 

Now that the weather is starting to warm up (slowly, but surely), I’m dreaming of lighter colors. So let’s forget about the all-black looks for today and focus on this lighter colored combo. I completely fell in love with this wool vest from J.Lindeberg. The wool keeps you warm during the cool evenings, but the silk shirt underneath adds a feminine touch. The ripped jeans bring the casual factor to this look.

I think this outfit would work well in the office as well as long as you replace the jeans with black trousers. Pants in burgundy would also be a great option. The sandals would need to be replaced with heels or flats. My option would be black smoking slippers.

Enjoy your Tuesday evening everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Moikka! Näitä mainospostauksen tyyppisiä postauksia, joissa kokoat kanssasi yhteistyötä tekevien verkkokauppojen vaatteita ja asusteita mainoslinkkien kanssa, on ollut viime aikoina melko runsaasti. En tiedä eikä minun tietystikään kuulukaan tietää, millaisia sopimuksia sinulla näiden yhteistyökumppaneidesi kanssa on, mutta tämäntyyppiset postaukset ovat alkaneet ottaa entistä enemmän silmää. Tykkään todella paljon siitä, että jaat erilaisia asukokonaisuuksia kollaasien muodossa, mutta tällaiset postaukset, joista paistaa melko kirkkaasti läpi pelkkä yhteistyökumppanin mainostus, voisivat jäädä vähemmälle. Ymmärrän, että sinun todennäköisesti täytyy tehdä näitä aina välillä, mutta olisiko sopiva väli esimerkiksi vaikka kerran parissa viikossa?

Toivottavasti en tuonut mielipidettäni julki liian negatiivisesti, sillä halusin tämän olevan rakentavaa palautetta. Blogisi on yksi harvoista suomalaisista suosikkimuotiblogeista ja postauksesi ovat todella mielenkiintoisia. Hyvää kevään jatkoa ja alkavaa kesää!

Reply

Heippa Iida! Teen aina sunnuntaisin “picks of the week”-postauksen mihin kerään omia suosikkejani. Sitten aina aika-ajoin teen näitä I would like to wear-tyylisiä postauksia, jossa normaalisti käyn Booztin valikoiman läpi, jotta te lukijat pystytte niitä halutessanne ostamaan (ja kyllä, Boozt on yksi yhteistyökumppanini). Voin toki tehdä nämä postaukset käyttäen esim. Net-a-porterin tuhansien eurojen tuotteita, mutta en usko, että se palvelisi teitä siinä vaiheessa jos niitä vaatteita vain harva pystyisi ostamaan. Booztin valikoimasta löytyy monien lempimerkkieni vaatteita, joita käyttäisin näissä kollaaseissa joka tapauksessa. Se, että lukija pystyy sen tuotteen helposti ostamaan ja itse saan siitä pienen provikan, ei ole omasta mielestäni pelkkää yhteistyökumppanin mainostusta. Se olisi sitä jos en olisi huolella käynyt valikoimaa läpi enkä valitsisi tuotteita joista aidosti itse kiinnostun. Yhteistyökumppanin puolesta mulla ei ole mitään velvoitteita tehdä ainuttakaan postausta jos siltä tuntuu, joten kyse ei todellakaan ole siitä. Itse koen nämä postaukse mielekkääksi muissa blogeissa (hyvin toteutettuna), mutta ei niitä tietenkään liikaa saa olla. Harmi jos susta on tuntunut, että näitä on liikaa. Itse koen nämä I would like to wear-postaukset ihan normi-postaukseksi vaikka niissä onkin mainoslinkkejä. Näin yrittäjän näkökulmasta onhan se paljon fiksumpaa laittaa ne tuotteet mainoslinkkeinä kuin ihan peruslinkkeinä jos valitsen samat vaatteet joka tapauksessa, eikö? Eri asia jos lukija joutuisi maksamaan tuotteesta eri hinnan tämän takia, mutta näin ei ole. Toivon, että nämä kollaasit nähdään inspiraation lähteenä koska sen takia niitä teen! Mutta kiitos kun laitoit viestiä ja palautetta saa aina antaa. Nyt tiedän, että voin ensi viikolla ehkä jättää yhden kollaasin tekemättä, heh. Sunnuntaina tule kyllä aina julkaisemaan sen “pick of the week”-postauksen, joten se kannattaa sitten suosiolla skipata 😉 Ja kiitos Iida, sitä samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *