mc24

 

[dropcap custom_class=”normal”]Sain Bags, Boots & Beyond – blogin Elenalta haasteen (kiitos!). Ideana on vastata hänen kysymyksiinsä ja pistää haaste eteenpäin omien kysymysteni voimin viidelle bloggarille. Here we go![/dropcap]

 

1. Mikä on rakkain vaatekappaleesi/laukkusi/korusi tms. ja miksi?

Rakkain laukkuni taitaa olla Célinen Mini Luggage, joka on ollut kaapissani jo monet vuodet. Ostin sen silloin kuin se oli vasta lanseerattu ja hinta oli vielä silloin “kohtuullinen” (1,250€).  Se on ehdottomasti kaappini käytetyin laukku.

Rakkain vaatekappaleeni taitaa olla Josephin harmaa kashmirneule, jota on tullut käytettyä ihan luvattoman paljon. Se on laadultaan niin hyvä, että kova käyttö ei ole vaikuttanut siihen mitenkään.

Koruista rakkaimmat ovat poikaystäväni antama Saint Laurentin käsikoru ja vanhempieni valmistujaislahkaksi antama Cartierin Love-sormus. Nämä korut ovat ne rakkaimmat siitä syystä, että ne muistuttavat aina tietystä tilanteesta ja tietenkin rakkaista läheisistäni.

2. Mikä on rakkain muistosi?

Niitä on niin monta, että on ihan mahdotonta sanoa vain yhtä. Kaikki rakkaimmat muistoni liittyvät kuitenkin läheisiin ihmisiin ja heidän kanssaan koettuihin hetkiin.

3. Miksi halusit tulla isona ja oletko miettinyt tekeväsi isoa muutosta omassa elämässäsi aikuisiällä?

Pienenä itselläni oli vaikka mitä haaveita (halusin mm. tulla yhdeksi Spice Girlsien jäseneksi heh), mutta olen jo todella kauan tiennyt haluavani tehdä töitä muodin- ja luksusmarkkinoiden parissa. Siitä syystä olen keskittynyt opinnoissanikin tälle alalle. Olen myös aina miettinyt yrittäjyyttää (olen kasvanut yrittäjäperheessä) ja se haave onkin nyt tullut toteen. Olen myös saanut työkokemusta luksusfirman työntekijänä, joten siinä mielessä moni haave on jo toteutunut. Seuraavan muutaman vuoden aikana toivon, että blogini lisäksi saan uusia haasteita työrintamalla omalla allani.

Yksi iso elämänmuutos tulee tapahtumaan nyt kesän aikana kun uudet tuulet taas puhaltavat.

4. Suosikkiblogisi ja/tai parhaat instagrammaajat?

Omat blogisuosikkin pääsee tarkistamaan Bloglovin‘ profiilistani ja suosikki-instagrammaajat olen luetellut tässä vanhemmassa postauksessa.

5. TOP-3 matkakohteet?

1. New York – Tähän kaupunkiin ei kyllästy koskaan.

2. Firenze – Tämä kaupunki vei sydämmeni ja se on täydellinen kohde etenkin kevällä.

3. Seychelles – Helmikuinen matka tähän upeaan saarivaltioon on edelleen mielessäni ja tänne palaisin koska tahansa uudestaan.

 

Haastan Marjukan, Mikon, Veeran, Jonnan ja Alexan näillä seuraavilla kysymyksillä;

 

1. Mikä on vaatekaappisi paras ostos?

2. TOP 3 kaupunkikohdettasi?

3. Suosikki ravintolasi kotikaupungissasi?

4. Seuraava muotiin liittyvä hankintasi?

5. Mikä on ollut pahin hutiostoksesi?

 

/

 

Just a short summary;

1. What are your favorite items in your closet and why?

Céline’s Mini Luggage. This bag is just perfect and I’m glad I bought it when it was just released as the price was back then much lower.

Joseph’s cashmere knit. I’ve worn this piece way too much, but it still looks as good as new. Amazing quality!

Saint Laurent bracelet and Cartier Love ring. Both of these pieces have sentimental value as they remind me of the loved ones they’re from.

2. Your most cherished memory?

I consider myself to be very lucky as I have so many lovely memories. I can’t pinpoint to just one. But all of them have one thing in common; I’ve shared them with the people I love.

3. What did you want to be when you grew up?

Younger, my biggest dream was to be one of the Spice Girls, heh. But in my teens, I knew I wanted to work in fashion and especially the luxury industry has always intrigued me.

My father has been an entrepreneur all his life, which is something that has influenced me when growing up. I knew it wasn’t the easiest path to take, but something I knew I wanted to try at some point. Now I have my own company and I’m enjoying it very much.

4. Your favorite bloggers?

You can check my favorite blogs on my Bloglovin’ account here.

5. Your top three travel destinations?

1. New York. This city never gets old!

2. Florence. I completely fell in love with this city. Perfect city destination for Spring!

3. Seychelles. I’m still dreaming of my trip there this February and I would go back in a heartbeat.

 

You May Also Like

8 comments

Reply

If I had to choose a favorite item in my closet, I would chose one of my bags, too! 🙂

StyledByBlondie.com

Reply

I hear you! 😉

Reply

Loved reading this!
Dora NEW POST on Bangs Bang | Bloglovin | Facebook

Reply

Glad you liked the post!

Reply

Awesome post and sunglasses. Thanks for sharing.

Eye See Euphoria | http://www.eyeseeeuphoria.com

Reply

Thanks!

Reply

Kiitos kun tartuit haasteeseen, näitä oli kiva lukea! 🙂 Ja tsemppiä muuttoon, olen aina miettinyt ulkomaille muuttamista, mutta syystä tai toisesta se on jäänyt. Ehkä se, että meidän perhe muutti pysyvästi Suomeen kun oli kahdeksan oli tarpeeksi iso juttu ja sitten myöhemmin se, kun muutin pois kotoa Helsinkiin 16-vuotiaana… Ehkä vielä joku päivä. Odotan mielenkiinnolla asukuvia ulkomailta, mutta jos saa jotain toivoa, niin niissä saisi olla jatkossakin mahdollisimman paljon inspiraatiota Suomen keleihin! 😉

Reply

Kiitos Elena! 🙂 Onneksi aina ehtii muuttaa ulkomaille jos tilanne sallii! Viimeistään sitten eläkepäiviä viettämään, heh. No worries, ilmat on Ranskassa leudommat, mutta kyllä sielläkin on talvitakeille käyttöä! Jos muuttaisin Bahamalle niin sitten voisi olla vaikeampi antaa asuinspiraatiota Suomen talveen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *