madara1

*Yhteistyössä Mádaran kanssa.

 

Te tiedättekin, että Mádara on yksi suosikkimerkeistäni mitä tulee ihonhoitoon. Olen käyttänyt heidän tuotteitaan jo kauan ja kokenut ne erittäin toimiviksi itselleni. Ihoni on herkkä, joten olen hyvin tarkka siitä, että en ylihoida sitä tai käytä liian kovia hoitotuotteita. Vaikka en halua ylihoitaa ihoani niin sen puhdistaminen on aina ollut se tärkein askel ihonhoidossa. Olen kokeillut monia ihonpuhdistustuotteita, mutta muutama vuosi sitten löysin sen todellisen helmen; Madaran puhdistusvaahdon. Mietin alkuun, että voiko luonnonkosmetiikka olla ihan oikeasti niin tehokasta, mutta kuinka väärässä olinkaan. Sen jälkeen olen kokeillut ja ihastunut moniin muihin merkin tuotteisiin. Viimeisimmät tuttavuudet ovat tämä kirkastava kasvonaamio, sekä silmänympärysvoide.

Eye Contour Cream

Etsin uutta silmäympärysvoidetta ja päädyin kokeilemaan tätä. Onneksi, sillä siitä on tullut lyhyessä ajassa uusi suosikkini. Kevyt ja geelimäinen voide vähentää turvotusta, väsymyksen merkkejä ja tummia silmänalusia. Se lunastaa lupauksensa ja etenkin aamulla tulee heti raikkaampi fiilis kun olen saanut levitettyä tätä silmieni ympärille.

Kirkastava AHA-kuorintanaamio

Rakastan saunoa ja saunomisen yhteydessä hoidan ihoani erilaisten naamioiden avustuksella. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä Mádaran kehuttua uutuutta. Tuote kuorii todella tehokkaasti ja käytön jälkeen ihoni oli huomattavasti sileämmän ja kirkkaamman näköinen. Tämä tuote jää pysyvästi kaappiini!

Ja sitten parhaaseen osuuteen…

 

madara4

 

Ilokseni saan ilmoittaa, että ensi tiistaina, eli 2.6. Mádaralla on taas tuttu 24h alennusmyynti nettikaupassaan, jolloin kaikki tuotteet ovat -40%. Viime kerralla ostin ison määrän tuotteita varastoon ja niitä on riittänyt vielä tähänkin päivään asti!

 

  • Kampanja-aika on siis 2.6. klo.00.00-24.00.
  • Kaikki tuotteet ovat -40% alennuksessa.
  • Yli 50€:n tilauksille ilmainen postitus.
  • Kaikille yli 60€:n tilauksille kaupan päälle vielä SOS-tehovoide (arvo 32€).

 

Tämän linkin kautta pääsette Mádaran sivuille tutkimaan valikoimaa jo näin etukäteen. Suosittelen olemaan heti tiistaina aikaisin liikenteessä, jotta saatte tilattua kaiken haluamanne, sillä tuotteita on rajallisesti myynnissä.

Happy shopping!

 

Mádara is one of my favorite skincare brands and the Finnish online store has sales next Tuesday. Everything will be 40% so if you have an address in Finland, you can get your favorites for a lot less!

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Tämä onkin hyvä tieto, kiitos =) Itse pidän myös Madaran shampoosta ja hoitoaineesta. Täytyypä tehdä tilaus =)

Reply

Kiva jos tästä vinkistä oli hyötyä! 🙂 Itse suunnistan myös tiistaina tekemään tilauksen!

Reply

Hei! Onko näissä tuotteissa voimakas tuoksu? Olen itse herkkä kaikille parfyymeille ja voiteiden tuoksuille ja mietin uskallanko tilata. Myydäänkö merkkiä jossain kaupassa, jotta pääsisi kokeilemaan?

Reply

Hei Emilia! Osassa tuotteista (esim. kasvovoiteissa) on kyllä tuoksu, mutta missään tuotteissa ei ole synteettisiä tuoksuja. Kannattaa kuitenkin käydä esim. Stockalla kokeilemssa ensin, jotta tiedät sopiiko tuotteet itsellesi. Tuossa puhdistusvaahdossa ei ole mitään tuoksua, eli sitä uskallan suositella sinulle ilman kokeilua.

Hyvää viikonloppua! 🙂

Reply

Kiitos vinkistä, taidanpa itsekin tilata varastoon! 🙂

Reply

Sama täällä! 🙂 Niin hyvä diili, että kannattaa tilata useamman purnukan. Hyvät viikonloput!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *