sun2

 

Aurinkovoide on ehkäpä se tärkein ihonhoitotuotteeni ainakin näin kesäisin. Olen aina ollut hyvin vaalea ja nuorempana oli kova paikka kun väriä ei tullut nimeksikään. Nyt olen tyytyväinen ihoni sävyyn eikä näin kesälläkään ole mikään pakko olla ruskettunut. Nykyään käännyn itseruskettavien puoleen jos haluan kevyen päivetyksen, mutta muuten suosin varjoisia paikkoja ja tietenkin korkeita aurinkosuojakertoimia.

Aurinkovoiteet ovat tulleet hyvinkin tutuiksi ja olen alkanut käyttämään niitä entistä aktiivisemmin muutaman vuoden sisällä. Nuorempana niitä tuli käytettyä lähinna aurinkolomilla, mutta nykyään pidän huolen siitä, että kasvot olisivat aina suojattu kun vietän aikaa ulkosalla.

Ranskassa tutustuin kahteen uuteen huipputuotteeseen, mutta ensiksi muutama sana tästä Gerneticin ikisuosikistani.

Gernetic Melano IV tai V

Olen käyttänyt tämän merkin aurinkovoidetta jo useamman vuoden ja tämän kanssa kasvoni eivät ole ikinä palaneet. Menin sitten kalmankalpeana keskellä talvea Seychelleille tai landelle koti Suomessa. Todellinen ihmetuote, joka on meidän perheen suosikki. Tämä voide on myös siitä ihana, että se sopii meikinalusvoiteeksi koostumuksensa ansioista eikä se tuki ihohuokosia. Tämä oli itselleni yksi tärkeä kriteeri nuorempana kun ihoni oli taipuvainen näppyihin.

Täältä löydätte Gerneticin jälleenmyyjät.

La Roche-Possay Anthelios XL 50+ Confort

Tämä tuote yllätti kevyellä koostumuksellaan ja sillä kuinka nopeasti se imeytyi ihoon. Tämä tuntui itseasiassa ihan tavalliselta kasvovoiteelta mikä on tuotteen paras puoli. Korkea suojakerroin on myös ihan loistava juttu etenkin silloin jos auringossa vietetään pidempiä aikoja. Seuraavalle aurinkolomalle pakkaan tämän mukaani!

Tuotetta saa tilattua ainakin täältä.

SVR Défense Anti-Age SPF30

Tämä on oikeastaan todella samantyyppinen kuin tuo La Roche-Possayn voide, eli koostumukseltaan kevyt ja samettinen, mutta imeytyy nopeasti. Plussaa ihanasta tuoksusta! Tätä käyttäisin kaupunkilomilla tai aurinkoloman viimeisinä päivinä.

Tuotetta saa tilattua ainakin täältä.

 

Protecting my skin especially during summer is a must for me and part of my daily routine. These three products are my favorites due to their light texture and quick absorption. They also work under make-up, which is always a plus!

You May Also Like

2 comments

Reply

Pakko tähän vielä vinkata Eucerinin Matifying sunfluid SPF 30 ja 50, jota varmasti useammasta apteekista löytyy. Molemmat nopeasti imeytyviä ja jättävät todella matan pinnan, vaikka suojakerroin onkin korkea. Itselläni on taipumusta T-alueen rasvoittumiseen päivän mittaan, kun taas posket ovat normaalit tai kuivat. Ainut huono puoli on se, ettei nämä kauheasti kyllä ihoa kosteuta jos sitä aurinkovoiteelta kaipaa.

Reply

Kiitos vinkeistä! Täytyy tutustua näihin 🙂 Voinhan aina lisätä pohjalle omaa kosteusvoidetta jos tuntuu, että nämä voiteet ei kosteuta tarpeeksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *