Screen Shot 2015-08-27 at 16.42.05

 

Onneksi tajusimme pitää paussia sisustamisesta, koska tuntuu, että tauko teki hyvää. Nyt on uusia ajatuksia ja tiedämme taas vähän pidemmälle miten haluamme viimeistellä sisustuksen.

1. Yksi ratkaisu mihin juuri päädyimme on se, että olohuoneen isolla tyhjälle seinälle tulee joku kuvan maalausta vastaava teos. Me haluisimme siitä kuitenkin paljon vaaleamman, jotta suuri tumma taulu ei tekisi tilasta pienemmän tuntuista. Onneksi meidän lähipiiristä löytyy taideharrastaja, joten pyydämme häneltä apua taulun suunnittelun ja toteuttamisen kanssa.

2. Balmuirin ylellinen peite on saatava jo pelkästään sen takia, että kotona olisi myös suomalaista edustusta (itseni lisäksi, heh). Olen myös varsinainen vilukissa ja etenkin nyt kun helteet alkavat väistyä syksyn tieltä niin mikä sen tunnelmallisempaa kuin käpertyä tähän pimeänä syysiltana.

3. Tämän lattiavalaisimen haluisin tulevan taulun viereen. Maisons du Monde-ketju on yksi suosikeistani täällä Ranskassa ja sieltä löytyy mm. ihania sisutusesineitä. Myös kaikki viini- ja juomalasimme ovat sieltä.

4. Sain päähänpinttymän, että haluan sohvapöydällemme valkoisen marmorisen shakkilaudan. Kumpikaan meistä ei edes pelaa shakkia, mutta tuo olisi jo niin kaunis esine, että se saisi olla esillä!

5. Cire Trudon kynttilä tulisi eteiseemme. Jos en löydä kyseistä merkkiä Orléansista niin sitten täytyy hankkia sellainen seuraavan Pariisin reissun yhteydessä!

6. Hortensia on lempikukkani, joten kimppu valkoisia hortensioita toimii aina. Viikonlopuksi on aina saatava tuoreita kukkia. Täällä onneksi kukat ovat edullisempia kuin Suomessa, joten niitä voikin ostaa huomattavasti useammin!

Meidän pitäisi vielä valita matot (tai matto?) olohuoneeseen ja haluisin vaalean sävyisen, mutta mietin riiteleekö vaalea matto tumman puulattian kanssa? Ehkä pitäisi sittenkin valita hieman tummempi beigen sävy? Yksi vaihtoehto löytyi La Redoute – nettikaupasta, mutta palauttaminen on sitten aina oma hommansa…no mutta, ehkä huomenna löydämme Orléansin sisustuskaupoista hyvän vaihtoehdon.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

First of all, sorry for the short summary. Above you can find my biggest wants for our home at the moment. A big painting for the living room (something lighter colored than this though), a lamp, flowers, candle and a throw from a Finnish brand called Balmuir. Then I’m also obsessed with getting a white marble chess table…I need to find one!

Enjoy your weekend everyone!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *