Styleplaza Lattiavalinta Novafloor Parador

 

Olen aina haaveillut klassisesta kalanruotoparketista, mutta asia jäi melkein haaveen tasolle, sille iso kalanruoto kuvio ei olisi näyttänyt hyvältä pienessä tilassa. Onneksi tutkimme asiaa hieman lisää ja löysimme kotimaisen Novafloorin sivuilta Paradorin vaalean mattalakatun kalanruotoparketin kapeammassa koossa. Se on juuri sopiva meidän asuntoon, sillä kuvio pääsee kauniisti esille. Mietimme pitkään lattian sävyä, mutta lopulta päädyimme vaaleimpaan lattiaan (ylin kuva vasemmalta). Se on tosin livenä vielä vaaleampi kuin kuvassa. Tämä taas sen takia, että asunto on pieni, joten haluamme pitää sen yksinkertaisen ja valoisana. Sisustuselementeillä saa sitten vähän rouheutta tilaan.

Olen huomannut, että kun ympärillä on selkeää ja avaraa, rentoudun paremmin. Puhuimme tästä poikaystäväni kanssa ja olemme molemmat onneksi samaa mieltä asiasta. Kun valmistelimme muuttoa ja asunto oli aivan sekaisin laatikoista ja epämääräisistä kasoista, kotona oli jotenkin todella nihkeä olla eikä mieli malttanut rauhoittua ollenkaan. Toki muuttostressilläkin oli tekemistä asian kanssa, mutta liiallinen tavaranpaljous ei tee hyvää mielelle (ainakaan omalleni).

Nyt jännitetään, että miltä lattia tulee näyttämään asunnossa! Novafloorin kautta tilaamani näyte tuli ennätysnopeasti postilaatikosta, eli pääsimme mallailemaan sitä asuntoon, mutta on silti todella vaikea kuvitella miltä lopputulos näyttää sitten, kun lattia on vaihdettu kokonaan. Toivotaan, että tämä valinta meni nappiin!

 

Kuvat/Pinterest & Novafloor.

You May Also Like

6 comments

Reply

hei,
Meille laitettiin kalanruotoparketti Helsingin kakkoskotiin. Parketti oli Meister PS 400 tammi sauva harmonius lakattu 11x100x500mm Kalanruoto 8042. Parketti on ruskea ja tummenpi kuin kuvassa oleva lattia. Ollut ollut tyytyväinen valittuun parkettiin. Halusin ehdottomasti kalanruotokuvion.

Reply

Hei Irma! Kuulostaa ihanalta valinnalta ja varmasti näyttää upealta. Itsekin olen haaveillut kalanruodosta pitkään, joten olen iloinen, että saadaan se nyt toteutumaan tähän uuteen kotiin.

Aurinkoista kesää!

Reply

Oi, ihana lattiavalinta! <3 Mulla on ihan sama juttu, rentoudun paljon helpommin, kun ympärillä on avaraa ja siistiä! Tällä hetkellä on pieni kirppistelyprojekti meneillään, kun yritän saada vaatekaappia entistä enemmän väljennettyä ja nuo "kivat" vaatekasat ei oikein helpota rentoutumista 😀 Onneksi ne ei ole ikuisia, vaan nostaa motivaatiota saada ne äkkiä eteenpäin 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Reply

Tsemppiä karsimisprojektiin! 🙂

Kiitos Mia ja samaa sinne!

Reply

Uskon että valintanne toimii. Kauniita inspiraatiokuvia olet löytänyt. Kaikki tuo valmistelu, jännitys, innostus, työ, vaivannäkö, odotus palkitaan pian…

Reply

Toivotaan! 🙂 Vielä muutto tuntuu niin kaukaiselta (etenkin, kun emme ole varmoja alkaako remppa ensi viikolla vai ei), mutta eiköhän se tästä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *