31815 13

 

Neulemekkoja tuntuu nyt löytyvän monelta merkiltä ja hyvä niin, sillä se on yksi mukavimmista ja helpommista vaatteista. Näin syksyllä neulemekot toimivat korkojen kanssa sellaisenaan ja talvella niiden pariksi voi pukea pitkät nahkasaappaat. Itseäni viehätti tässä H&M:n versiossa etenkin nuo halkiot helmassa ja hihansuissa. Ne tekevät vaatteesta heti hieman mielenkiintoisemman ja liikkuvamman.

Näistä kuusi vuotta vanhoista korkokengistäni huomaa muuten hyvin, miten muoti kiertää ympyrää. Silloin kuusi vuotta sitten löysin ne alennusmyynneistä ja niitä on tullut käytettyä sen jälkeen lukemattomia kertoja. Nyt nöyrikengät ovat taas todella muodikkaat ja niitä löytyy monen merkin valikoimasta. Huomasin omistani, että kenkien korkolaput alkavat olla aikansa eläneet, joten ne täytyy käydä vaihtamassa suutarilla. Sen jälkeen kengät toivottavasti palvelevat toiset kuusi vuotta moitteettomasti. Olivat ne sitten muodissa tai ei!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Knitted dresses are popular at at the moment and I’m happy for that. I can’t think of many other clothes that are as easy to wear than a knit dress. All you need with one is shoes in the summer and tights/boots in the winter. It doesn’t get easier than that. A great one piece! What I love about this one from H&M is the slits in the hem and sleeves. They make the dress more flowy when walking.

These heels of mine I found six ago. Now strappy and lace-up shoes are very in again. The true cycle of fashion! I have worn mine for six year and will continue to wear them (whether they are in or not), simply because I love them.

Enjoy your weekend everyone!

 

31815 2131815 25

31815 20

31815 1431815 18

Dress / H&M

Shoes / Jimmy Choo

Bag / Céline

 

You May Also Like

7 comments

Reply

Wonderful, wonderful dress!! It fits you 100% and it’s a great piece for Fall!!

http://lartoffashion.com

Reply

Yes, I love this dress! It’s a great find 🙂 Enjoy the weekend!

Reply

Todella kaunis meikki sulla! Pystyisitköhän tekemään joskus postausta meikistäsi? Varsinkin silmämeikkisi on upea ja olisi ihana tietää miten sen teet 🙂

Reply

Kiitos Mia! Näissä kuvissa mulla on huomattavasti enemmän meikkiä kuin mitä normaalisti arjessa, mutta illanviettoon tykkään meikata vähän rohkeammin. Voin hyvin tehdä postauksen tästä meikistä vaikka mikään kovin hyvä meikkaaja en ole 🙂 Hyvät viikonloput!

Reply

Jeee, hyvä hyvä! 🙂 itse olen kamala tumpelo nimenomaan silmien meikkaamisessa, joten kaikki apu otetaan vastaan! Silmämeikkisi korostaa silmiäsi niin hyvin , että ohjeet ovat tervetulleet.
kiitos ja rentouttavaa viikonloppua sulle 🙂

Reply

Hei onko mekkosi tänä syksynä hankittu? Aivan ihana! 🙂 Yritin katsoa H&M nettikauppaa mutta ei tullut vastaan!

Ida

Reply

Heippa! Mekko on ostettu muutamia viikkoja sitten ja kyseessä on tämä malli; http://www.hm.com/fi/product/20889?article=20889-A. Huomasin myös, että koodilla 3169 saat siitä 25% alennusta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *