Screen Shot 2015-09-07 at 18.47.19

 

 

[dropcap custom_class=”normal”]Rakastan laukkuja. En omista niitä yhden vaatehuoneen verran, mutta silti kaapistani löytyy muutama rakas hankinta. Muodista kun olen kiinnostunut, niin sitä auttamatta alkaa jossain vaiheessa miettimään uutta laukkuhankintaa. Mitään järkevää syytä uudelle laukulle ei tietenkään olisi, mutta näitä hankintoja voi tuskin ikinä laittaa järkevyyden piikkiin.[/dropcap]

Mietin alkuun isompaa laukkua, mutta sitten tajusin, että “tarvetta” olisi eniten pienelle crossbody-malliselle laukulle. Aina kun mukana on vain ne kaikista tarpeellisimmat asiat (puhelin, lompakko, avaimet) niin valitsen pienen Chanelin laukkuni. Se on käytössä viikoittain, vaikka pieni onkin. Laukkuparka on vain sitä herkintä lampaannahkaa, joten mietin sen rinnalle jotain toista samanmoista, jotta tämä aarre saisi välillä lepoa.

Pähkäilyn jälkeen aloin fiilistelemään Chanelin WOC-laukkua. Tämä malli on todella pieni koonsa puolesta, mutta uskon, että sinne mahtuisi pieni lompakko, puhelin ja avaimet? Se on ihanan kompakti, kevyt ja tietenkin kaunis.

Onko teillä kokemuksia tästä laukusta? Mitä olette tykänneet? Entä mahtuuko sinne oikeasti ne kaikista välttämättömimmät?

Ja hei kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista! Ulkomaille muutto ei aina ole ruusuilla tanssimista ja mielestäni on hyvä tuoda esille myös niitä hieman ikävämpiäkin puolia. Niitäkin kun nimittäin löytyy!

Ja niistä puheenollen…yksi turhauttava asia tapahtui itseasiassa juuri eilen kun tulin kotiin. Meidän asunnossamme ei ollut sähköä lainkaan, mutta asunnon rappukäytävässä paloi valo, mikä tietenkin osoitti, että ongelma oli meidän asunnossamme. Poikaystäväni soitti sähköyhtiöön ja kävi ilmi, että he olivat virheensä vuoksi sulkeneet sähkömme. Ei siinä mitään, mutta sitten kun he ilmoittavat, että kukaan ei tule palauttamaan sähköjä kun vasta 24h kuluttia niin alkoi savu nousta päästä. Meidän eilinen ilta meni siis ilman valoja, ilman lämmintä vettä, ilman nettiä, ilman ruoanlaitto mahdollisuutta ja sen lisäksi kaikki ruoamme pilaantuivat lämpimässä jääkaapissa ja pakastimessa. Että niin – Bienvenue en France! Ei tosissaan mikään katastrofi tai vakavin asia (tuntuu hölmöltä edes puhua tästä kun miettii mitä kauheuksia maailmassa tapahtuu tällä hetkellä), mutta tämä kertoo hyvin sen miten Ranskassa asiat hoidetaan. Hieman eri meininki kuin tehokkaassa Suomessa, heh!

 

I love bags. I’m sure that’s pretty obvious to everyone by now! Even if I don’t have tens of bags, I have a few items in my closet that I treasure. As I’m into fashion, bags are often on my mind and even if I didn’t need a new bag, the thought of extending my bag collection starts creeping on me at some point. I guess you can’t think of these kind of purchases rationally as there is nothing rational about getting a fifth bag, when there is absolutely no real need for it. I guess fashion lovers are not the most rational people on this planet, heh?

I first started looking at bigger bags, but then realized that one of the most used bags of mine is the little Chanel bag. I always take it, when I don’t have much to carry. It fits my wallet, keys and telephone. That’s all I usually need when I’m on the move (unless I’m going to French classes of course).  After looking at options, I started to lean towards Chanel’s WOC. This bag is super tiny, but I love that it’s light, easy to carry and of course beautiful.

Do any of you own this bag? Have you liked it? Does it fit all the essentials (in my case small wallet, phone and keys) or not?

 

You May Also Like

12 comments

Reply

hei, minulla on tismalleen tämä laukku joka on kuvassa (ghw, caviar) ja vaikka se onkin rakas, niin se on aika epäkäytännöllinen.
muutama syy:

1. ei mahdu mitään! iphone 6, ja avaimet ja kortit, mutta ei muuta! Tämäkin tekee jo tosi tiukkaa. Minkäänlaista lompakkoa tai yhtäkään huulikiiltoa ei mahdu tämän lisäksi. muuten laukku aukeaa. etenkin meikkipeiliä, lompakkoa, hiluja, huulikiiltoa kaipaisin mukaan drinkeille tai kaupungille
2. laukku aukeaa jos on tosi täynnä ja esim. baarissa sieltä on t-o-d-e-l-l-a helppo viedä jotain koska lukitus on pelkkä tuo napsu. sopii vain sellaisiin tilaisuuksiin jossa ei ole vieraita ihmisiä. ja muutenkin joudun pitämään sitä koko ajan etupuolella (näyttää tyhmältä)
3. laukku on painava tyhjänäkin
4. osta mini! sinne mahtuu jo tosi paljon!

Reply

Kiitos Ansku kun kerroit omia kokemuksiasi laukusta! Harmi, että olet kokenut sen epäkäytännölliseksi. Se on juuri se asia mitä pelkäsinkin. Tosin itse kannan mukanani todella vähän tavaraa, mutta kyllä sinne ainakin se puhelin, aivaimet ja pieni lompakko on mahduttava. Jos ei niin laukkua ei ole silloin itselleni oikea.

Täytyy varmaan käydä Chanelilla sovittelemassa ja katsoa miten ne omat tavarat sinne mahtuisi.

Mini on myös ihana, mutta valmistetaanko sitä enää? Ainakaan Chanelin nettisivuilta en sitä löytänyt!

Reply

Haha, tyyppillistä ranskalaista tehokkuutta 😉

Ko. laukusta ei ole kokemusta, mutta itselläni on caviar-nahalla flap bag. Olen tosi tyytyväinen materiaaliin, juurikin sen huolettomuuden takia. Ja mielestäni myös näyttää kivalta.

Tsemppiä ranskan opintoihin ja kiva kuulla, että olet alkanut saada omaa sosiaalista verkostoa sinne. Bisous!

Reply

No älä vaan! Ja kaiken kukkuraksi me jouduttiin maksamaan siitä sähkömiehen käynnistä 50€, vaikka koko sähkökatko oli heidän vikansa. Saatiin kyllä alennusta tästä hinnasta, mutta for real! Huhuh…

Joo, mä olen kanssa ehdottomasti caviar-nahan puolella. Kestää aikaa ja käyttöä paremmin! Flap bag on aivan ihana, mutta ne hinnat on aivan järjettömät tällä hetkellä (yli 4000€). Ehkä vielä joku päivä se löytyy mun kaapista, mutta toistaiseksi ihailen sitä muiden käytössä. 😉

Kiitos Leeni! Bisous!

Reply

Heippa ja kiitos kivasta blogista. Minulla on tuo woc caviar nahassa hopeisilla yksityiskohdilla. Aluksi ajattelin, että on liian pieni, mutta käytössä osoittautunut mainioksi. Mahtuu hyvin puhelin, pieni lompakko, avaimet, huulipuna, laturi. Periaatteessa siis kaikki mitä mukana tarvitsee edes olla. Ja kevyt kantaa olalla tai olan yli. Usein laitan kortit laukun omaan korttitaskuun, jolloin tilaa säästyy vielä enemmän. Suosittelen siis lämpimästi 🙂

Reply

Heippa Liina! Kiitos itsellesi seurasta 🙂

Kiva kuulla, että sulle laukku on ollut hyvä hankinta. Mun täytyy käydä sovittelemassa sitä Chanelin liikkeessä ja katsoa miten hyvin sinne mahtuu mun omat välttämättömyydet. Fingers crossed!

Reply

Kannattaa sovittaa omilla tavaroilla. Mä en koe laukkua lainkaan liian pienenä, nytkin mukana seilaa jotain pientä ja tarpeetonta viemässä tilaa (mm puuteripaperit) ja silti kaikki mahtuu mukaan. Mun lompakko on kylläkin mallia littana ja pieni, joten se varmasti auttaa.

Reply

Joo, täytyy käydä sovittelemassa! Mua ei kyllä yhtään haittaa esim. ottaa isommasta lompakosta vain kortit/setelit sinne jos koko lompakko ei mahtuisi, joten uskon, että omat tavarani menisi sinne ihan nätisti. No mutta, se selviää sitten kun ehdin Pariisiin ja Chanelille! 🙂

Reply

Heippa,

Kiitos viehättävästä blogistasi!
Minulla on ollut käytössä juurikin tuo samaninen laukku jo tovin muutaman muun pikkulaukun rinnalla ja siitä on tullut oma luottolaukkuni.
Sisälle mahtuu helposti puhelin, huulikiilto, avaimet (myös auton) ja Hermeksen pienehkö lompakkoni. Aivan loistava laukku matkoille ja töihin, illanviettoihin ja juhliin! Heitän usein koko laukun sisältöineen isompaan laukkuuni jos tarvitsen mukaan muuta, se on niin helppo!
En ole ikinä kokenut ongelmaksi sen aukeamista vaikka joskus se on ollut supertäynnä sisältäen mm. poikaystävänkin puhelimen ja korttikotelon…

En luopuisi mistään hinnasta!

Aurinkoa!

Reply

Heippa Elina! Kiitos itsellesi 🙂 Oh, ihanaa kun jaoit oman kokemuksesi laukusta. Kuullostaa nimittäin hyvältä! Tuon enempää tilaa en nimittäin itsekään tarvitsisi. Haluan juuri sellaisen laukun minkä on helppo heittää olalle ja mennä. Mukana ainoastaan ne muutamat jutut. Kuullostaa lupaavalta! Pitääkin nyt heti miettiä Pariisi-päivää, heh.

Ai sielläkin on toinen kuka kantaa välillä myös poikaystävänsä omaisuuden? 😉 Sama täällä.

Kiitos – ihanaa viikkoa myös sinne!

Reply

Löysin videoita youtubesta, joissa vertailtiin classic flap miniä ja wocia ja mitä kumpaakin laukkuun mahtuu, todella hyödyllisiä oston kannalta 😉 . Itselle paremmalta tuntui mini, koska se on ensimmäinen ja todennäköisesti viimeinen Chanel =) Ja haluan, että laukussa on crossbody-mahdollisuus. Vielä pitäisi selvittää lambskinin ja caviarin ero =)

Reply

Kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsomassa noita videoita 🙂 Joo, sama täällä. Crossbody-mahdollisuus on se tärkein kriteeri itsellenikin uutta laukkua hankkiessa. Kaapista kun löytyy jo tarpeeksi tote-mallisia veskoja.

Jos olen ymmärtänyt oikein niin lampaannahkan ja caviarin (eli vasikannahan) ainoa ero on, että caviar on kestävämpää pintansa takia. Siinä ei näy naarmut samalla tavalla kuin pehmeässä lampaannahassa ja caviar-nahkainen on hieman painavampi. Itse nojaudun tähän jälkimmäiseen ihan sen takia, että laukku on tarkoitettu arkeen, joten se voi kokea kovempia kuin laukku mikä olisi vain juhlakäyttöön.

Hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *