Etsin koko viime kesän valkoisia tennareita, mutta mikään monista sovittamistani ei kelvannut. Kaikissa oli jotain vikaa ja elokuussa päätin luovuttaa ihan suosiolla. Olen todella nirso mitä tulee kenkiin ja sen takia niitä onkin kaapissani harvinaisen vähän. Tässä parin vuoden aikana kriteerini kengistä ovat muuttuneet ja tällä hetkellä mukavuus on ihan ykkösasia. Nuorempana ostin ne korkeat korot, jolla pysyin hädin tuskin pystyssä vain sen perusteella, että ne olivat niin kauniit. Nyt ostan vain kenkiä jotka ovat hyviä jalassa (toki juhlakengät ovat sitten asia erikseen, koska en ole vielä onnistunut löytämään korkeita korkoja, joilla mielelläni kävelisin koko päivän).  Tuntuu, että mukavuudenhaluni kasvaa vuosi vuodelta ja tennareita käytän erityisen mielelläni.

Pitkän etsinnän jälkeen onnistuin nyt vihdoin löytämään ne täydelliset valkoiset tennarit. Kyseessä ovat nämä tennarit Geoxilta* ja itselleni tulee tästä merkistä mieleen lähinnä terveyskengät (jostain syystä). Oma mielikuvani Geoxista ei ollut siis mikään maailman paras, mutta onneksi luotin vaistooni ja tilasin nämä sillä ne ovat mitä mukavimmat jalassa (ja näyttävät hyviltä!). Reilun vuoden etsintä tuli siis vihdoin päätökseensä!

 

Last year I was trying to find a good looking and comfortable pair of white sneakers. None of the ones I tried worked for me and I tried so many different models from Adidas to Superga. In August I gave up, as fall was already approaching. I’m really picky when it comes to shoes, which is probably why I have so few in my closet. Before I used to buy them depending solely on the outlook, but now the fit and comfort are the most important things. After comes the look. I have walked enough kilometers on shitty shoes, so enough already. For parties I can wear those uncomfortable high heels, but for daily life I definitely prefer something “feet friendly”.

After a long search I finally found the perfect pair from an unlikely brand. Geox has never really been on the top of my shoe list, but I’m glad I didn’t think about the brand at all and just went with the shoe I thought would be super comfortable and still look good. These sneakers tick both boxes, so now I finally have white sneakers for summer!

 

Photos/Thomas D.

Blazer / Prada (similar here*)

Knit / Andiata (similar here*)

Trousers / Andiata* (similar here*)

Sneakers / Geox* (similar here*)

Bag / Chanel

*Gifted/Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Oh! Täydellisen tyylikäs ja samalla rento asu, ja ihanat kiharat! Minäkin tarvitsen tuollaiset housut.

Reply

Kiitos Elisa! Kerrankin tein vähän jotain ekstraa hiuksille (olen niin laiska mitä tulee hiuksiin) 😀 Ja nämä pöksyt on muuten maailman parhaat! Siistit mutta kivan rennot samaan aikaan.

Reply

Aivan upea asu, meikki ja tukka! <3

Reply

Kiitos Henna! <3 Ihanaa viikonloppua!

Reply

Hei!
Muistatko, mitä huulipunaa sinulla näissä kuvissa on? Ihana sävy!

Ja sitten off topic, mahtuuko Mini belt bagiisi läppäri/minkä kokoinen?

Mukavaa kesän odotusta!

Reply

Hei Tuuli!

Huulissa on Chanelin Rouge Coco punaa sävyssä Gabrielle. Todella kaunis ja kestävä huulipuna!

Mini belt bagiin mahtuu 13″ tietokone just ja just, mutta silloin sisällä ei saa olla muuta isoa. Laitan sen nimittäin hieman lomittain, jolloin vetoketjukin menee vielä kiinni. En kyllä suosittele sitä ainoaksi laukuksi jos läppäriä pitää kantaa mukanaan, sillä koko on hitusen liian nafti siihen.

Kiitos ja sitä samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *