chp11

 

Chanelin rintaneula on ollut toivelistallani ties kuinka kauan ja meidän vuosipäivän kunniaksi poikaystäväni oli osannut valita jotain sellaista mikä ilahduttaisi. Täytyy kyllä myöntää, että paketin mukana tullut kaunis kirje oli jotain niin paljon merkityksellisempää, että Chanelin pussi unohtui heti sen luettuani. Poikaystäväni  vitsaili, että hän voi kyllä palauttaa kassin sisällön jos lahja ei enää kiinnosta, heh. Pakkohan sinne oli kuitenkin kurkata…

Sisältä paljastui upea musta rintaneula ja mieleeni tuli heti monta tapaa yhdistää se asuihini. Tällä viikolla onkin tulossa kolme asupostausta missä kaikissa  näkyy rintaneula käytettynä hieman eri tavalla. Ensimmäisenä aloitetaan sillä perinteisimmällä tavalla, eli kiinnitettynä kauluksen pieleen. Mielestäni rintaneule sopii hyvin takkien pariksi, mutta myös neuleiden kanssa ne näyttävät varsin hyvältä!

Itselläni alkaa tänään viimeinen kouluviikko ennen syyslomaa. Lennän tietenkin Suomeen viettämään aikaa perheeni ja ystävien kanssa, joten olen todella innoissani ensi viikosta. Sen lisäksi olen sopinut muutamia työtapaamisia, joten kiireinen, mutta mielekäs viikko varmasti tulossa. Ja ihan rehellisesti sanottuna, pieni tauko ranskan kielen opiskelusta tulee enemmän kuin tarpeeseen. Tuntuu, että mitä enemmän kieltä opiskelee, sitä vaikeammaksi se muuttuu. Aivot käyvät ihan ylikierroksilla, joten pieni hengähdystauko tekee varmasti hyvää.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

P.S. Lisäsin eilen huuto.nettiin vielä Chanelin espadrillokset pitkän harkinnan jälkeen…

 

A Chanel brooch has been on my wish list forever and now I finally have it in my closet. Such a beautiful piece and it has a lot of sentimental value for me (as it was a gift). A brooch is usually worn on the lapel of a coat, but there are so many other ways of wearing it. This week I’ll post three outfits with each look the Chanel brooch added in a different way.

I wanted to start with the classic way of wearing it. A brooch can make a coat look so different. I also think they work well with knits. Something I have to try next! What do you think of this look?

I’m so happy that this is the last school week before Fall break. I’ll be flying back home to see my family and friends, which I’m so excited about. Besides that, I have some work meetings so I think I’ll have a busy week ahead! And in all honesty, I desperately need a break from French. My brain is working like crazy, so I definitely need a break. Can’t wait…

Enjoy this new week everyone!

 

chp12chp5chp14

chp3chp13

Coat / Zara

Knit / Andiata (gifted)

Pants / Andiata (gifted)

Heels / Christian Louboutin

Bag / Céline

Brooch / Chanel

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

I think that we might have the same brooch! 😀 I have three in total and can’t wait to get another one. Chanel brooches are timeless and always “up” any look!
I like the way you’ve styled this outfit, very classy.

http://lartoffashion.com

Reply

Three? You’re a lucky girl! 😉 Thank you Natali!

Reply

Ihana lahja ! Upea asu muutenkin, hienot kuvat ! 🙂

Reply

Kiitos Henna! Miehen käsialaa nämäkin, heh 🙂

Reply

on kyllä loistava kuvaaja sun miehes ! Mutta kun on kaunis kuvauskohde, ei voi mennä pieleen 🙂

Reply

On kyllä super hyvä kuvaaja ja ihan itse oppinut, eli ylpeä saan olla! 🙂

Reply

Upea lahja! 🙂 Ja tuosta tarinastasi tuli poikaystäväni kosinta mieleeni, olin niin yllättynyt ja onnellinen hänen kauniista sanoistaan etten edes tajunnut aluksi vilkaista sormusta! Ja sainkin vielä kuin toisen yllätyksen, kun sormus oli se mistä olin jo kauan haaveillut <3

Reply

Kyllä! Ja ihanaa, että sanat koskettaa niin paljon, että muu unohtuu. Mielummin niin päin kuin, että “mies syrjään ja pussin kimppuun” 😉 Mutta onhan se myös ihanaa, että paketin sisältö on sellainen mistä huokuu ajatus ja halu ilahduttaa (tarkoittaen, että sinne pussiin ei ole heitetty ihan mitä tahansa, heh).

Reply

Koru on kaunis! Niin varmasti myös kirje ja sen sisältö <3 <3

Korussa näen kauneuden lisäksi jotakin symboliikkaa 😉 <3 <3 <3

P, C&C

Reply

Kirjeen sisältö oli kyllä kaunis <3 Ja nyt tämä rintaneula muistuttaa siitä kirjeestä ja niistä sanoista!

Terveisiä sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *