Screen Shot 2015-11-20 at 15.41.01

 

T-Shirt / By Malene Birger     Knit / By Malene Birger     Bag / Saint Laurent

Boots / Vagabond     Bracelet / Julie Sandlau     Jeans / Diesel Woman

Orléansissa tuli vettä koko perjantain ja lähes koko eilisen, mutta onneksi se ei rentoutumista haitannut. On oikeastaan todella tunnelmallista viettää aikaa sisätiloissa kun ulkona sataa kaatamalla. Ei voi siis valittaa! Tänään sateen pitäisi tauota, mutta heti ensi viikoksi on luvattu kylmenevää ilmaa. Alan kuulostamaan rikkimenneeltä levyltä, mutta nyt viimeistään meidän kodin lämmitys on saatava kuntoon. Ihan käsittämätöntä, että sitä ei ole vieläkään korjattu lupauksista huolimatta (tyypillistä ranskalaista toimintaa)…

Tällaisen vilukissan unelmissa on tällä hetkellä tämä By Malene Birgerin pehmoinen neuletakki. Samantyylinen kuin yksi jo omistamistani neuletakeista, mutta hieman lyhyempi ja väriltään tummempi. Kyllä sinne kaappiin mahtuisi vielä tämä…Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

P.s. Tänään Booztin* kengistä saa 30% alennusta.

It was raining in Orléans all of Friday and a little as well yesterday. It didn’t actually bother me, because I love spending time indoors when it’s raining. It’s so cosy to read a book, light some candles and watch a good movie, while listening to the rain drops hit the windows. Today the rain should stop, but for next week they are promising colder weather…Winter is finally coming I guess!

I absolutely love this grey knit and even though I have a similar one in my closet, I think there would be space for this beauty as well…

Have a relaxing Sunday everyone!

*Commercial links/ Mainoslinkkejä.

Save

You May Also Like

3 comments

Reply

Oho, aika hurjaa tuon teidän lämmityksen kanssa. Käsittääkseni olette sitä nyt odotelleet varmaan kaksi kuukautta?
Ranskassa ja Keski-Euroopassa yleensäkin on vähän eri mentaliteetti asioiden hoidossa Suomeen verrattuna mutta oletko jo kokeillut kovempia konsteja? Tarkoitan siis että otat yhteyttä firmaan jonka vastuulla asia on ja vaadit että se on saatava kuntoon nyt. Että ette aio enää palella ja odotella yhtään ylimääräistä päivää vaan homma on saatava toimimaan.
Olen itse huomannut sen tähän 32 ikävuoteen mennessä että joskus asiat alkavat tapahtua vasta sitten kun vaatii niitä tapahtuvaksi eikä hyväksy mitään muuta vaihtoehtoa.
Esimerkkejä olisi monta mutta viimeisin ja tuorein on kesältä kun reklamoin erään tunnetun ja laadukkaan laukkuvalmistajan laukusta joka oli vasta reilun viikon ollut itselläni käytössä. Yritys yritti pestä vastuunsa laukun rikkoontumisesta täysin ja ilmoittivat etteivät korvaa sitä ja rikkoutuminen on normaalia kulumaa. Ilmoitin heille heti etten aio hyväksy sitä. En missään nimessä ja vien asian eteenpäin. Hyvin nopeasti ääni kellossa muuttui ja pian minulla olikin uusi laukku rikkontuneen tilalle. Jos olisin tyytynyt yrityksen ensimmäiseen vastaukseen reklamaatiosta, olisin vieläkin ilman ehjää laukkua.
Pointtina siis että älkää tyytykö. Vaatikaa se lämmitys kuntoon. Tsemppiä taistoon. 🙂

Reply

Jep, itsekin laskeskelin juuri, että siitä on noin kaksi kuukautta kun huomattiin, että lämmitys ei pelaa. Sen jälkeen täällä on kyllä käynyt useampi työmies tsekkaamassa niitä pattereita, ollaan oltu tiiviisti omistajan ja taloyhtiön asoita hoitavan tahon kanssa, mutta silti ei mitään. Aina on joku ongelma “osa pitää tilata” ja sitten odotellaan kaksi viikkoa ilman mitään uutisia. Nyt mitta tuli täyteen koska täällä alkaa oikeasti ilma viilenemään, joten sanottiin, että heillä tiistaihin aikaa hoitaa asia. Omistaja sanoi, että pattereiden kanssa on ollut joka vuosi säätöä, eli ne ehkä vaihdetaan, mutta odota sitten pari viikkoa taas, että joku oikeasti tulee ne vaihtamaan. Huoh. Nyt me ei kyllä makseta vuokraa ennen kuin asia saadaan kuntoon, eli se toivottavasti laittaa rattaa pyörimään. Fingers crossed! Eilen käytiin ostamassa pieni sähkölämmitin, joten sillä pärjätään nyt hetki…

Mä olen todella kova vääntämään asioita ja jos olisin Suomessa niin olisin pistänyt jo sellasen shown pystyyn, että asia olisi varmasti hoidettu. Täällä viralliset asiat hoitaa yleensä poikaystäväni ja meillä on hieman erilainen tapa hoitaa nämä jutut, heh. Mä olen yleensä se kärsimätön ja poikaystävä ottaa taas asiat vähän rennommin.

Mutta olen sun kanssa ihan samaa mieltä siitä, että asiakkaana pitää vaatia niitä itselle kuuluvia oikeuksia, vaikka sitten vääntämällä sitä kättä jos ei muuten. Täällä siis valmistaudutaan nyt kunnon taistoon! 😉

Hyvää sunnuntaita sinne!

Reply

Hyi kamala jos on noin kylmä! Kyllä siinä tarvitsee villatakin jos toisen lämmittämään!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *