ls4

 

Tämän housupuvun kohdalla jähmetyin täysin. Oli nimittäin niin kaunis ja niin omannäköinen asu, että huh! Yves Saint Laurentin ikoninen Le Smoking-housupuku on aina ollut suosikkini juhlapukeutumisessa, joten ei ihme, että tämä Andiatan versio vei sydämeni. Mielestäni istuva housupuku on naiselle aina trés chic valinta. Oma äitini on käyttänyt paljon housupukuja juhla-asuina, joten häneltä olen saanut mallia jo pienestä pitäen. Jos joku päivä menen naimisiin, niin toivon äitini pukeutuvan housupukuun myös häissäni. Tiedän, että se olisi myös hänen ykkösvalintansa!

Tästä housupuvusta tuli kertaheitolla vaatekaappini aarre, joka toivottavasti palvelee vielä monta vuotta eteenpäin. Nyt ovat juhlien asukriisit historiaa. Pahoittelen jo nyt ystävilleni ja perheelleni, että tulen ilmaantumaan teidän juhliinne aina tässä samassa asussa tästä eteenpäin, heh. Hope you don’t mind!

Ranskassa on tänään lomapäivä, joten me vietämme ihanaa arkivapaata kotona. Aikamoista herkkua, että molemmat saavat heräillä rauhassa keskellä viikkoa. Todellista luksusta! Itselläni on ohjelmassa jotain niinkin glamouria kuin lattioiden pesu, heh. Onneksi tykkään siivoamisesta, joten ei tarvitse kärvistellä. Rentouttavaa puuhaa enemmänkin!

Mitä mieltä te olette tästä asusta? Suositteko te housupukuja hameiden tai mekkojen sijaan? Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

 

When I saw this suit, it was love at first sight. I have always loved Yves Saint Laurent’s iconic Le Smoking, so no wonder I fell for this suit. I don’t know anything more chich than a woman in a well fitted suit. My mother has set me a great example when it comes to pants and blazers, as it’s always been her choice for parties! If I ever get married, I would like my mom to wear a suit at my wedding. I also know it would be her first choice.

This outfit became my all time favorite look and it’s something I will cherish for years to come. I just have to warn my friends and family, as from now on, I’ll be attending all celebrations looking like this. Hope you don’t mind, heh!

In France, today is a national holiday, meaning that me and my boyfriend can sleep late and have a relaxing morning together. Something that is rare for us in the middle of the week. I’m thinking of doing something as glamorous as cleaning our apartment, but I love cleaning, so for me it’s mostly a relaxing task, heh.

So what do you think of this outfit? Are you into suits or not?

 

ls3ls9ls17

ls14

ls10

Suit / Andiata*

Shirt / Stella McCartney

Heels / Christian Louboutin

Bag / Chanel

*Gifted.

Save

You May Also Like

22 comments

Reply

Smokkiasu ja tumma huulipuna = täydellinen yhdistelmä <3

Reply

Samaa mieltä! Punaiset huulet kuuluu kyllä tähän asuun 🙂

Reply

Upea, upea! Yhdistäisitkö juhliin myös valkoisen paidan vai jonkun juhlavamman topin?
Itsekin viihdyn housuasussa; harmi kun juhla-asuksi yleensä mielletään pelkästään mekot.

Reply

Kiitos! 🙂 Mä varmaan laittaisin valkoisen paidan alle, mutta jos haluisi asusta vielä juhlavamman niin sinne voisi hyvin laittaa jotain muutakin (esim. jonkun strassikoristeinen mustan topin)! Jos taas haluaa asusta astetta renomman, niin alle voi pukea vaikka harmaan t-paidan. Monikäyttöinen housupuku siis! 🙂

Reply

Oh wow!! I’m so impressed!! So classy, sophisticated and timeless outfit!! Stunner!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Reply

Aivan mieletön asu!! En rehellisesti usko, että kukaan muu voisi näyttää samassa asussa yhtä hyvältä kuin sinä 🙂

Reply

Voi kiitos ihana! 🙂 Kauniisti sanottu, mutta usko pois, kuka tahansa näyttäisi hyvältä tossa housupuvussa!

Reply

Sun tyylitaju on kyllä pettämätön! 🙂 Mulle housupuku tuntuisi ajatuksena jotenkin tosi vieraalta ja viralliselta, mutta pelkät housut tai jakku olisi varmasti käyttistä. Hyvin istuvia, kestäviä ja klassisia vaatteita tulee aina käytettyä.

Onko sulta ilmestynyt postausta, johon olisit koonnut sun vaatekaapin kulmakivet? Sellaiset, joiden ympärille sun vaate- ja tyylifilosofia rakentuu. Olen uudistamassa vaatekaappiani aika rajulla kädellä ja pohdin, millaisiin vaatteisiin kannattaisi panostaa niin että viihtyisin niissä mahdollissimman pitkään. Ja että ne myös kestäisivät!

Reply

Voi kiitos Elisa! Tällä viikolla on vielä tulossa asu, jossa olen yhdistänyt nuo puvun housut hieman rennomman yläosan kanssa, eli stay tuned 🙂 Hmm, mä en rehellisesti muista, että olisin ikinä tehnyt sellaisen postauksen. Hyvä idea kyllä, joten täytyy saada sellainen aikaiseksi pian! Kiitos vinkistä 🙂

Reply

U-P-E-A !! hiukset vielä auki niin asu on just eikä melkein mun makuun. Täydet pojot täältä ! Taas tullaan tähän faktaan myös : Hoikan päällä kaikki näyttää kauniilta. 🙂

Reply

Kiitos Henna! 🙂 Mä kyllä luulen, että kuka tahansa näyttäisi hyvältä tässä asussa. Kunhan koko on oikea ja housupuku istuu hyvin, niin kuka tahansa näyttää skarpilta tässä lookissa!

Reply

Heh, oli pakko tulla kommentoimaan, että ei valitettavasti kyllä istu kaikille. Tai istuu, mutta näyttää tosi paljon erilaiselle! Itse olen vuotaröstä hoikka, mutta omaan aikamoisen latinopyllyn ja siksi usein tämän tyyliset housut muuttuvat tyylikkään skarpeista provosoiviksi seksipöksyiksi 😀 Jos taas ottaisin reilumpaa kokoa eivät housut pysy päällä, mutta etsintä jatkukoon! Olen jo testannut lähemmäs sata paria housuja eri merkeiltä ja eri hintaluokista. Toivottavasti joku päivä vielä tärppää! Mutta Sofia sä näytät ihan super hyvältä!!!!! Wau!

Reply

joo. ns. päärynävartalon päällä nuo housut ei vaan näytä hyvältä. 😉

Are you sure? 😀 Mä kun taas kuvittelisin, että muotojen kanssa nuo housut näyttäisivät vielä paremmalta!

Reply

Heh, mä taas kuvittelisin, että sun mallisessa vartalossa kaikki näyttäisi hyvältä? 😀 Sun kannattaa käydä kokeilemassa näitä pöksyjä Andiatan liikkeessä! Vyötärö ei ole mikään mega korkea ja malli muutenkin niin leveä, että mitään “seksipöksy”-viboja ei tarvitse pelätä 😉 Jos vyötäröstä väljää niin se on helppo korjata ompelijalla. Liikkeiden korjauspalveluita kannattaa käyttää niin saa itselleen täydellisesti istuvan vaatteen oli vartalonmalli sitten mikä tahansa 🙂

Kiitos Pipa kauniista sanoistasi!

Reply

So gorgeous and elegant, Sophia ! Le chique français dans sa splendeur 🙂 Magnifique & very inspiring ! Have a nice day 😉

Reply

Merci Irina! So kind of you 🙂 Thanks and you too!

Reply

vautsi! pitääpä vierailla Andiatassa…

Mimi

Reply

Kiitos Mimi! 🙂 Kannattaa käydä Andiatan myymälässä, sillä netistä näkee vain pienen osan mallistoa. Myymälästä löytyy sitten kaikki ihanuudet ja sieltä saa asiantuntevaa palvelua jos tarvitsee vaatteisiin jotain muutoksia yms.

Reply

Aivan mielettömän upea asu! Tosin sun päällä näyttäisi perunasäkkikin hienolta.
Arvaapa vain soitinko heti Andiataan, mutta valitettavasti sieltä oli jo kokoni loppu. Tuntuu, etten ole ikinä ajoissa liikkeellä. Mä olen todellakin enemmän kotonani housupuvussa kuin mekossa, mutta en tällä hetkellä omista ainoatakaan tummaa ja laadukasta.

Mukavaa viikonloppua! Täällä seurataan blogiasi ahkeraan, vaikken aina ehdi kommentoidakaan.

Reply

Kiitos Marjukka! 🙂 Andiatalta löytyy kyllä niin upeita vaatteita. Harmi, että tästä oli ehtinyt loppua jo koot, mutta toivottavasti sama malli tulisi taas ensi vuonna mallistoon. On nimittäin niin kaunis housupuku!

Kiitos ja sitä samaa sinne! Heh, täällä sama virsi…luen blogiasi päivittäin ja aina ihastelen asujasi, mutta miten se kommentoiminen onkaan aina jää? Pitää ryhdistäytyä, sillä itse bloggajana tiedän, että palaute aina lämmittää mieltä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *