fvc2

 

Tämä viikko on mennyt vähän kuin sumussa. Tuntuu, että viime perjantain jälkeen niin moni asia on muuttunut, mutta silti kaikki on kuten ennenkin. Outo tunne. Viikonloppu on kuitenkin taas jälleen kerran edessä ja uskon, että moni ranskalainen kirii univelkojaan. Sama myös täällä. Viikonloppu menee siis rentoutuessa, nukkuessa ja ensi viikon kokeisiin valmistautuessa. Univelkoja on hyvä kiriä myös sen vuoksi, että ensi viikonloppuna juhlitaan poikaystäväni syntymäpäiviä ja silloin ei nukuta, heh. Unta siis varastoon!

Luulen, että kuljen tässä rennossa asussa nämä seuraavat kaksi päivää, sillä se on mukavuudeltaan ihan ykkönen. Asu on kuitenkin kaupunkikestävä, joten tyylikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Aikamoinen win-win tilanne vai mitä, heh?

Bon week-end à tous!

 

I can hardly remember anything from this week – it went by in an instant. I feel that so many things have changed since last Friday and yet, everything is the same. It’s a weird feeling. Nevertheless, Friday is here yet again and I think many people are happy to get a short break to catch up on sleep and relax. I’m quite sure none of us slept that well last weekend, so now it’s time to get some energy back. 

I think I’m going to wear this exact same outfit for the next two days, as it’s super comfortable, yet chic enough for the city. A real win-win situation, don’t you think heh?

Bon week-end à tous!

 

fvc6fvc12

fvc5fvc4

Fur vest / MJM (here*)

Knit / Andiata (Gifted)

Jeans / Mother (similar here*)

Sneakers / Zara (similar here*)

Bag / Céline

*Mainoslinkkejä.

 

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Sporty chic and very elegant outfit! 🙂 I like your sneakers a lot and whenever it’s possible, I like to wear sneakers too! I wish that the season for those would last longer in Finland. I feel that throughout the whole year, most use get my boots and rain boots! 😀

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂 The weather here today is actually so bad, that I won’t be able to wear this look after all…Parka and rainboots are todays essentials 😉 Have a great weekend!

Reply

Toi Andiatan villapaita näyttää niin kivalta mutta mä en ymmärrä miksi helmoja ei nykyään ommella? Mun äiti on entinen ompelija ja kyllä mun silmään iskee heti, jos helmoja ei ole käännetty ja ommeltu 😐 Tulee itelle semmonen olo että ei edes halua ostaa itselle “keskeneräistä” paitaa. Pahin taisi olla yksi H&M:n paita, joka oli vain leikattu muotoon. Ei varmaan lähde helma purkaantumaan parin pesun jälkeen…

Itsellä ei budjetti riitä tuohon Celinen laukkuun mutta tykkään tosta joka postauksen jälkeen aina vaan enemmän 😉

Reply

Mä luulen, että tässä tapauksessa se helma on jätetty tuollaiseksi ihan tarkoituksena, jotta se helma hieman rullaantuu. Itse pidän siitä koska mun mielestä se lisää neuleeseen tiettyä rentoutta! 🙂 Kävin Andiatan pääkonttorilla ja siellä tuli selväksi kuinka tarkkoja ja huolellisia he ovat laadun, leikkauksien ja viimeistelyiden kanssa, joten en usko, että tämän neuleen kanssa tulee mitään ongelmia (on siis ommeltu niin, että neule ei lähden purkaantumaan).

Se on kyllä totta, että jos myymälässä näkee tuotteen joka jo purkaantuu silmien edessä niin se kannattaa jättää kaupaan! Mä olen monesti nähnyt mm. H&M;ssä ihania juttuja, mutta heti kun tarkistaa materiaalilapun ja tutkii leikkauksia yms. niin voi todeta, että “kertakäyttökamaa”. Se on sääli…

Tämä belt bag on ihana ja se on pysynyt ihan uudenveroisena kovasta käytöstä huolimatta. Laadultaan siis ihan huippu!

Hyvät viikonloput sinne 🙂

Reply

Uskon kyllä. että varsinkin Andiatalla on mietitty kaikki vaatteen vaiheet tarkkaan. Ne on ne mun silmät, joissa on se vika 😀 Vaikka kuinka nätti ja hyvin tehty paita, oma silmä ei saa rauhaa jos helmaa ei ole käännetty ja ommeltu 😀 😀

Hauskaa viikonloppua myös sinne!

Reply

Heh, okei! Mä kelasin, että et tykkää viimeistelemättömistä saumoista sen takia, että pelkäät, että ne purkaantu. Kyse on siis siitä, ettei ne näytä hyvältä sun silmään. Ymmärrän kyllä senkin! 🙂 Varmasti asia mikä jakaa ihmisten mielipiteet!

Kiitos Elisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *