Dress / Zara
Hat / Galeries Lafayette
Shoes / Chanel
Bracelets / Hermès, & Other Stories
Sunnies / Ray Ban

Toivottavasti kaikilla oli mukava viikonloppu! Meidän viikonloppu vierähti landella ja saatiin matkan varrella otettua nämä asukuvat. Suomen maaseutu on todella kaunista, eikä Helsingistä tarvitse pitkälle ajaa kun jo löytää itsensä näiden näkymien keskeltä.

Valkoinen väri on kesällä niin raikas, että mun pitäisi pukeutua koko valkoiseen useammin. Helpoiten se toteutuu juurikin valkoisen mekon kautta ja tämä kuvassa näkyvä yksilö on ihan huippu helteisiin kesäpäiviin. Kevyt ja pituudeltaan juuri sopiva. Käytän harvoin mekkoja, mutta tässä on sitä jotain!

Hope all of you had a great weekend! We spent ours at the summerhouse and on our way there we stopped for some outfit pictures. I absolutely love the Finnish countryside and think it’s so beautiful during summer! The perfect backdrop for outfit pictures.

White is such a fresh color during summer and I should wear all white outfits more often. This dress is a great sales find and works perfectly during these hot days. I rarely wear dresses, but I have to say this one is a keeper!

You May Also Like

8 comments

Reply

Itsekin kokeilin yhtä tosi kivaa valkoista mekkoa hiljattain mutta kun siitä, ja yleensä kaikista valkoista mekoista, näkyi rintsikat ja alkkarit läpi niin kauppaan se oli jätettävä. En voi sietää jos alusvaatteet näkyy läpi. Rintsikat nyt vielä menee mutta alkkaritkin, a no no for me.

Reply

Tämän kanssa täytyi myös vähän miettiä niitä alusvaatteita, mutta nuden väriset ei kyllä alta paista! Ja jos alkkarit näkyy vaatteiden alta niin se on myös mulle ihan ehdoton no, no…Liivit vielä menee ja mä tykkään monesti esim. valkoisen kauluspaidan kanssa käyttää mustia rintsikoita. Tykkään kun ne näkyy läpi ihan hitusen!

Reply

Siinä kokeilemassani näkyi nimenomaan nuden värisetkin läpi.Harmittaa vieläkin kun muuten se mekko oli niin täydellinen.

Reply

Siinä tapauksessa oli varmaan hyvä päätös jättää se kauppaan! Muuten olisi pitänyt mekon lisäksi ostaa alusmekko. Tässä omassani on onneksi tuplakangas, joten nudet alkkarit toimii hyvin.

Reply

Voi kun kiva ja kesäisen kaunis kokonaisuus! Valkoinen on kesällä vaan niin nätti väri.

Reply

Kiitti Dahlia! 🙂 Ja kesällä ei ole kyllä valkoisen voittanutta, vaikka kuinka tykkään harmaasta ja mustasta!

Reply

Ihanat kuvat, leppoisa maaseudun fiilis, heti tekee mieli ahonlaitaa tallustelemaan!

Reply

Kiitos Anna! Tuolla kyllä mieli lepää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *