Screen Shot 2015-12-02 at 17.53.33

Coat / Filippa K     Jeans / Diesel     Sunnies / Persol

Bag / Chanel     Shirt / Lee     Boots / Vagabond

 

[dropcap custom_class=”normal”]Damn, onnistuin hankkimaan itselleni talviflunssan. Nyt ei todellakaan olisi aikaa sairastella ja tänään on vielä yksi koekin, jonne on mentävä vaikka pää kainalossa jos ei muuten. Onneksi viikonloppu kuitenkin häämöttää jo horistontissa, joten silloin voin viimeistään levätä. Toivoin loppuun asti, että tämä flunssa ei puhkeaisi kunnolla, mutta joskus näin. Eilen nukuin monen tunnin päikkärit ja samanmoiset ovat edessä taas tänään. Suunnitelmissa oli käydä huomenna pikaisesti Pariisissa tekemässä muutamat jouluostokset, mutta se reissu taitaa jäädä tekemättä. Nyt ei siis auta muuta kuin levätä ja juoda litratolkulla teetä. Tsemppiä sinne muille flunssan kuorissa oleville![/dropcap]

Jos jaksaisin miettiä mitä pukisin päälleni tänään, niin toiveissa oli joku vastaavanlainen asu. Korkeakorkoisia nilkkureita en enää omista ja sellaiset ovat etsinnän alla (nämä Vagabondin bootsit ovat upeat ja toinen vaihtoehto löytyi & Other Storiesin-valikoimasta). Nämä rennot farkut näyttäisivät myös hyvältä yhdistettynä noihin nilkkureihin lahkeet hieman käärittyinä. Vai mitä sanotte?

Hyvää torstaita kaikille ja pitäkäähän itsenne terveinä!

 

Damn, I managed my get myself sick. Now I definitely wouldn’t have the time to be sick and today I have an exam where I need to be present, so no matter what, I have to make it. Luckily the weekend is just around the corner, so I’ll have time to rest then. Yesterday I took a long nap during the day and I have similar plans for today. I guess that’s all I can do – rest and drink lots of tea. I was planning to do a quick stop in Paris tomorrow (do some Christmas shopping), but I guess that’s not happening now. Perhaps next week!

If I had the energy to think about what I was going to wear today, I would choose something like this. I’m on the hunt for the perfect high heeled boots and these ones by Vagabond are a good option. I found another beautiful pair at & Other Stories. These loose jeans would look so cool with ankle boots if the hems were wrapped up. Or what do you think?

Enjoy your Thursday everyone and stay healthy!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.