Screen Shot 2015-12-02 at 17.53.33

Coat / Filippa K     Jeans / Diesel     Sunnies / Persol

Bag / Chanel     Shirt / Lee     Boots / Vagabond

 

[dropcap custom_class=”normal”]Damn, onnistuin hankkimaan itselleni talviflunssan. Nyt ei todellakaan olisi aikaa sairastella ja tänään on vielä yksi koekin, jonne on mentävä vaikka pää kainalossa jos ei muuten. Onneksi viikonloppu kuitenkin häämöttää jo horistontissa, joten silloin voin viimeistään levätä. Toivoin loppuun asti, että tämä flunssa ei puhkeaisi kunnolla, mutta joskus näin. Eilen nukuin monen tunnin päikkärit ja samanmoiset ovat edessä taas tänään. Suunnitelmissa oli käydä huomenna pikaisesti Pariisissa tekemässä muutamat jouluostokset, mutta se reissu taitaa jäädä tekemättä. Nyt ei siis auta muuta kuin levätä ja juoda litratolkulla teetä. Tsemppiä sinne muille flunssan kuorissa oleville![/dropcap]

Jos jaksaisin miettiä mitä pukisin päälleni tänään, niin toiveissa oli joku vastaavanlainen asu. Korkeakorkoisia nilkkureita en enää omista ja sellaiset ovat etsinnän alla (nämä Vagabondin bootsit ovat upeat ja toinen vaihtoehto löytyi & Other Storiesin-valikoimasta). Nämä rennot farkut näyttäisivät myös hyvältä yhdistettynä noihin nilkkureihin lahkeet hieman käärittyinä. Vai mitä sanotte?

Hyvää torstaita kaikille ja pitäkäähän itsenne terveinä!

 

Damn, I managed my get myself sick. Now I definitely wouldn’t have the time to be sick and today I have an exam where I need to be present, so no matter what, I have to make it. Luckily the weekend is just around the corner, so I’ll have time to rest then. Yesterday I took a long nap during the day and I have similar plans for today. I guess that’s all I can do – rest and drink lots of tea. I was planning to do a quick stop in Paris tomorrow (do some Christmas shopping), but I guess that’s not happening now. Perhaps next week!

If I had the energy to think about what I was going to wear today, I would choose something like this. I’m on the hunt for the perfect high heeled boots and these ones by Vagabond are a good option. I found another beautiful pair at & Other Stories. These loose jeans would look so cool with ankle boots if the hems were wrapped up. Or what do you think?

Enjoy your Thursday everyone and stay healthy!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

4 comments

Reply

Mä en ymmärrä noita pussifarkkuja… ku eihän ne anna mitään muotoa ja imartele mistään. En nyt tarkota että pitäis mitään makkarankuoria laittaa päälle mutta kyllä mä vaan mietin taas et miten muotimaailma vaikuttaa naisiin 😀 Me ollaan helppoa riistaa…
Tänä talvena harmittaa että talvitakeista on hävinnyt vuoret melkein kokonaan. Tuon kuvan takissakaan ei näytä olevan sisävuorta, mikä kyllä kummastuttaa. Itsekin etsin talvitakkia mutta melkein kaikki jäi rekkiin koska takista puuttui vuori! Mutta tässä pätee sama kuin noissa farkuissa, muotimaailma sanoo että tuo on in joten sitähän meille sitten tarjotaan.

Paranemisia, mä olen selvinnyt ilman flunssaa! Juon melkein joka päivä itsepuristettua appelsiinimehua ja otan D-vitamiinin purkista. Ne auttavat tänä pimeänä vuodenaikana 🙂

Reply

Mä taas tykkään todella paljon tollasesta rennommasta mallista! 🙂 Mä itse pukeudun mielummin välejmpään malliin kuin sitten liian tiukkaan! Boyfriend-malliset farkut on myös kivaa vaihtelua niiden ainaisten skinny-mallisten farkkujen rinnalle. Mutta makunsa kullakin 😉

Tuntuu, että monet merkit tekevät vaatteita lähinnä keski-eurooppalaisille. Täällä kun ilmasto on Suomea huomattavasti leudompi! Tämä Filippa K:n takki on ehkä soveliaampi alkukevääseen…se on totta! Oma villakangastakkini on kyllä aivan super lämmin (ohuesta vuoresta huolimatta), joten jos takki on laadukas niin se kyllä pitää lämpimänä.

Muotihan pyörii sykleissä, mutta esim. second-hand liikkeistä löytää muutakin kuin “tämän hetken”-juttuja. Tosin villakangastakit ja rennomman malliset farkut taitavat olla jo niin klassikoita, että niitä löytyy aina myymälöistä oli trendit sitten mitä tahansa.

Jos lämmin talvitakki on hakusessa, niin käy esim. Ajattaressa. Siellä on valinnanvaraa ja sisäänostot on tietenkin tehty Suomen ilmastoa silmällä pitäen. Sieltä pitäisi siis löytyä vaihtoehtoja!

Kiitos Elisa! 🙂 Mun täytyykin käydä ostamassa lisää D-vitamiinia varastoon!

Reply

Huomasin vaatteiden vaihtuvuuden kun olin Mangossa 1,5vuotta töissä. Meille ilmestyi tosi nopsaan kopiot monista isojen muotitalojen muotinäytösten vaatteista, villein oli ehkä kulta-mustaglitterimäinen housupuku. Ne taidettiin lähettää alennusmyyntien jälkeen takasin Espanjaan 😀

Kiitti takkivinkistä, mä löysin onneksi kivan takin H&M:stä(!). Loput takit onkin Mangosta ja Vero Modasta. Eikä täällä Keski-Euroopassa tosiaan paksuja takkeja tarvita, mun omat paksut kunnon talvitakit ovat vielä kaapissa. Radiossa ne lupas Salzburgiin lämpimiä kelejä ainakin kuun puoleenväliin asti…

Reply

Joo, Mango ja Zarahan kopioi lähes kaiken näiden isompien muotitalojen mallistoista.Omaa kekseliäisyyttä ja suunnittelutyötä ei siis ole kauheesti pelissä! 😉 Heh, voin kuvitella, että se houspuku ei ihan napannut!

Niin sori mä unohdin, että asut Itävallassa! Ajattareen on ehkä siis turhan pitkä matka, heh. Täälläkin on päivisin yli +10 astetta, joten ilman toppatakkia pärjää hyvin. Siitä huolimatta muut talvitakit on kyllä käytössä. Illaksi nimittäin viilenee aina lähemmäs nollaa. Saa nähdä milloin se “kunnon talvi” iskee tännekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *