january-style-plaza-2016-10

 

Joskus asukuvia ottaessa ei kuvattavana oleminen kiinnosta pätkääkään. Oma naama, asu ja lähes kaikki ottavat päähän. Yritä siinä sitten olla kuvattavana, heh. Viikonloppuna näitä kuvia ottaessa itselläni oli juuri sellainen fiilis ja piti melkein hammasta purren saada kuvat pakettiin. Talvella asukuvia on vaikeampi saada (pimeys tulee jo ennen kuin poikaystäväni pääsee töistä kotiin), joten jokaista mahdollisuutta on pakko käyttää. En tiedä huomaatteko te näistä kuvista tätä nihkeätä fiilistä, mutta itse ainakin huomaan, heh. Harmi, että kuvat uuden laukkuni kanssa eivät ole mieleeni, mutta välillä näin!

Asussani on kyllä jotain muutakin uutta, nimittäin nämä korolliset nilkkurit. Bongasin ne NAP:in alesta hyvään hintaan ja nämä ovat täydelliset arkikengät! Korko on juuri sopiva ja lestin ansiosta näillä jaksaa kävellä koko päivän. Uskon, että näistä tulee yhdet tämän talven käytetyimmistä kengistäni.

Hyvää maanantaita kaikille!

 

Sometimes I don’t feel like taking pictures at all. I’m not feeling my outfit, my hair or my face heh. Unfortunately every picture counts (especially during winter time), so I always have to jump on the opportunity to shoot, so I have to get it together (for the duration of the pics at least, heh). This weekend I wasn’t feeling it at all and I was probably the worst person to shoot (sorry babe!). I can tell that I wasn’t into it just by looking at these pics, but I hope it’s not so obvious for you guys. Sometimes working isn’t that much fun, but that’s just part of life!

At least I got to wear my new Chanel for the first time outdoors, as well as my new ankle boots. I found the boots on NAP’s sale and these are the perfect everyday boots. The heels is manageable and the fit is great. I’m sure these will get a lot of use this winter!

Happy Monday everyone!

 

january-style-plaza-2016-9january-style-plaza-2016-11january-style-plaza-2016-6january-style-plaza-2016-12january-style-plaza-2016-8

Coat / Zara (similar here*)

Knit / Joseph (similar here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Beanie / Balmuir

Bag / Chanel

Boots / Tod’s (similar here* and here*)

Ring / Cartier

Bracelets / Saint Laurent and & Other Stories

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

10 comments

Reply

Absolutely loving your coat and boots! You scored well on the sale. I would never say from the photos that you were annoyed or something but I do know these days… Just nothing fits/ looks right and even though you know that you need to take photos, you are having the “worst day ever” attitude to shoot these same photos.

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! I’m sure you as a fellow blogger can relate to that feeling when you really don’t want to be in-front of the camera. I guess we all have those days! Luckily these days are quite rare…otherwise this job would be too tough 😉

Reply

Such a perfect look!!
And adore the new bag…

Reply

Thank you Meri! Me too, it’s a great little bag for almost any occasion 🙂

Reply

This coat is so so pretty! Is it from the new collection? <3

Reply

Thank you! 🙂 Unfortunately it’s about four years old, so you can’t find the exact one in the stores.

Reply

Lievästi nyrpeä ilme sulla kyllä kuvissa, mutta en olisi hoksannut, ellet olisi maininnut itse asiasta 😀 Asukuvat on hienot uuden Wocin kanssa, ihanat kengätkin!

Reply

Heh, mun “let’s get this over and done with”-ilme 😉 Kiitos Henna!

Reply

En olisi yhtään arvannut tunnetta kuvien takana, ellet olisi siitä kirjoittanut. Ehkä asu on niin ihana (omantyylinen), etten edes olisi kiinnittänyt niin kavoihin huomiota jos en olisi lukenut tekstiä. Mutta tiedän tuon tunteen, siksi blogistani niin aniharvoin enää löytyy asukuvia, kun ei ole fiilistä kameran eteen juurikaan 😉

Vaikka fiiliksesi ei ollut kuviin, niin onneksi nämä kuitenkin otitte! Tosiaan tällainen omaan makuun sopiva perus arkinen ja rento asu, tykkään!

Reply

Hyvä vaan, että et kiinnittänyt mun ilmeeseen huomiota! 🙂 Se kertoo, että keskityit olennaiseen, eli asuun! Jep, asukuvien ottaminen on välillä niin säätöä. Sulta näkisin mielelläni enemmänkin niitä, mutta ymmärrän täysin sun fiiliksen! Jos niiden ottaminen on “pakkopullaa” ja itsellä epämukava olo, niin eihän se silloin ole kivaa.

Mutta kiitos Elina taas ihanasta kommentista! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *