wl2

Linen vest / Mango   Jeans / Mango   Dress / Maison Scotch

Vest / Won Hundred   Leather skirt / Boss   Bag / Mango

Heels / Boss   Silk shirt / Boss   Silk dress / YDE

 

Huomaan itsestäni kesän tulon siten, että alan haaveilemaan vaaleammista sävyistä ja muutamat printitkin kolahtavat. Tuo silkkinen leopardi mekko on aika raju, mutta silti niin upea! Vai olenko menettänyt järkeni? Toki musta ja harmaa koukuttavat edelleen (vuoden ympäri), mutta näistä ihanuuksista innostuin erityisesti. Haluan päästä sovittamaan näitä Mangon farkkuja, mutta pelkään, että lahkeet jäävät itselleni liian lyhyiksi, mutta ehkä kokoa isommat voisivat toimia hyvin? Tiedän, että kaikki eivät fiilistele näitä risaisia lahkeita, mutta itselleni ne uppoavat edelleen harvinaisen hyvin!

Tänään on luvattu aurinkoa (aurinkoinen päivä tuntuu olevan tällä hetkellä aikamoinen poikkeus) ja hyvä niin, sillä vietämme päivän Toursissa! Let it shine, s’il vous plaît. Huomenna sitten kotiin viimeistelemään viikonloppu.

Aurinkoista päivää sinne kaikille!

 

I notice that summer is arriving, because I start to be more drawn to white and beige clothing (when that happens, I know it’s almost summer). Of course I still wear black and grey throughout the year, but lighter outfits seem more fresh. I also start liking prints more, as the temperatures slowly increase and I think this leopard silk dress is wild, but gorgeous. Or have I lost my mind, heh? Because that’s a possibility as well.

Today the weather should be sunny (which seems to be the exception these days) and I’m happy, as we are spending the day in Tours. So let it shine!

I’m hoping all of you are enjoying great weather as well? Have a great weekend!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Itsellä on vähän sama, musta pysyy koko vuoden “turvavärinä” mutta kesää kohden innostun itsekin vaaleammista väreistä. Tänään käyn katsomassa, jos yksi Mangon vaaleanbeige laukku olisi hyvä kesälaukuksi vaikka yleensä olen aina mustien laukkujen perään!

Reply

On se vaan niin, että lisääntynyt valo ja lämpö antaa pientä boostia valita sieltä kaapista jotain muuta kuin aina niitä tummia sävyjä. Olen kyllä huomannut, että vaaleanharmaa on kaunis väri tähän aikaan vuodesta ja sitä käytän paljon (samalla voi pysyä siellä omalla mukavuusalueella)! 🙂 Mulla on tällä hetkellä vain mustia laukkuja jäljellä (muut myin koska en niitä käytä tarpeeksi usein) ja yksi harmaa Lumin laukku. Joku ihana pirteä väri olisi kesäksi ihana (vaikka punainen), mutta tiedän, että se jäisi niin pienelle käytölle, että tyydyn vain niihin kappin vanhoihin ja ihailen värejä muuiden yllä 🙂 Toivottavasti löydät jonkun mieleisen kesälaukun Mangosta (siellä paljon kivoja malleja itse asiassa)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *