ccl1

 

Apua miten nopeasti tämä viikko onkaan mennyt! Tänään palaan yliopistolle rekisteröimään itseni toiselle lukukaudelle ja opiskeluni jatkuvat taas maanantaina. Tämä joululoman kestänyt tauko tuli tarpeeseen ja tuntuu, että sain sulateltua monia asioita, joten pääkopassa on taas tilaa enemmän. Energiasta puhumattakaan!

Orléansin ilmasto on lähempänä Suomen syksyä kuin kunnon talvea ja näistä kuvista sen huomaa. Lehtiä on vieläkin maassa ja ruohokin vihertää. Tämä ilmasto sopii itselleni huomattavasti paremmin, sillä kova pakkanen ei vain uppoa (tai upooaako se oikeastaan kehenkään?). Ihoni on vielä niin herkkä, että jopa näissä +10 ilmoissa se kärsii (etenkin käsieni iho). Pitäisi varmaan muuttaa jonnekin muualle Ranskaan (hello St Barths!), jotta iho voisi hyvin vuoden ympäri.

Me varasimme täksi illaksi pöydän viereisestä Tapas-ravintolasta (nam!), joten meidän ilta menee herkutellessa. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I can’t believe how fast this week has gone by! Today I’m heading back to the university to register for the upcoming semester and my studies continue on Monday. This holiday came at a good time and now I’m ready to learn more French!

The winter in Central France is closer to the Finnish fall, which you can see in these pictures. There are still leaves on the ground and the grass is green. This climate is way more suitable for me, than the Finnish one. My skin does not like freezing weather, so here I’m good. Well, to be honest my skin starts to react even at +10 degrees, so to be on the safe side I should probably move to St Barths or somewhere, heh (I wish).

For tonight we booked a table at a nearby tapas place, so our evening is going to be all about food (yummy!). Wishing you all a great weekend!

 

ccl5

ccl3ccl7ccl4ccl8

Coat / Max Mara (similar here* and here*)

Jeans / Zara (similar here*)

Boots / Tod’s (similar here*)

Bag / Céline

Ring / Cartier

Sunnies / Ray Ban

Brooch / Chanel

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

6 comments

Reply

Tosi kaunis takki ( ja tuo rintaneula 😉 ). Kelpaisi itsellenikin tuollainen ilmasto. Vietin joulun Etelä-Afrikassa ja vitsit miten kylmältä tuntuvat nyt nämä Suomen pakkaset, mikäs tässä patteria halaillessa hrr!

Reply

Kiitos Erica! 🙂 Heh, voin vaan kuvitella, että paluu Suomen talveen Etelä-Afrikan jälkeen ei välttämättä ollut mukavin kokemus! Olen kauhulla kattonut ystävien insta ja FB päivityksiä…siellähän on ihan arktinen meno! Pysy lämpimänä ja hyvää viikonloppua 🙂

Reply

I absolutely love the last photo, it looks so romantic! 🙂 Love your coat, can’t get enough of it! 🙂 I have just returned to Helsinki after being away for almost a month and oh boy… Word “cold” just got a whole new meaning! :O

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂 Oh my, I can’t even imagine (don’t want to remember) how cold -25 actually feels. Stay warm!

Reply

Heippa!

Katselin tuota toista kuvaa perjantaina monta minuuttia, se on jotenkin ihan mielettömän maaginen. Koska olen tällainen salalukija, joka nauttii postauksistasi omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni (hehe), en kommentoinut kuten tavallista. Tänään kuitenkin sattumalta luin Eeva Kolun blogista postauksen viesteistä, jotka tulivat liian myöhään ja ajattelin heti tätä kuvaa. Siispä, äkkiä tänne ja heti kommentomaan!

Kiitos ihanan visuaalisesta blogistasi, joka on minulle aina ollut mukava ‘guilty pleasure’. 🙂 On kiva lukea ajatuksiasi kuluttamisesta, Ranskasta, ulkosuomalaisuudesta…. Tapa, jolla puhut ja kerrot Suomesta saa minutkin välillä paluumuuttokannalle. 😉

Kuvasi tulee jäämään minulle mieleen pitkäksi aikaa.

Tsemppiä keväiseen opiskeluun! 🙂

Reply

Heippa!

Kiitos alkuun aivan ihanasta kommentista. Merkistee enemmän kuin varmasti edes ymmärrät. Näistä saa sitä puhtia jatkaa, kun välillä sitä miettii, että lukeeko kukaan näitä juttujani ja saako kukaan tästä oikeasti mitään irti (vaikka toki tiedän, että teitä siellä ruudun takana on, mutta välillä sekin unohtuu). Se, että saa palautetta aina lämmitttä mieltä ja antaa niin paljon puhtia pitkäksi aikaa 🙂 Iso kiitos siis siitä, että päätit kommentoida ja ennen kaikkea kauniista sanoistasi. Sain tästä kommentista roppakaupalla energiaa!

Kiitos! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *