cozy-grey-cardigan-outfit-11

 

Tässä on tämän nahkahousu-viikon toiseksi viimeinen asu ja samalla siitä tuli oma suosikkini. Ei kyllä mikään ihme, sillä kaikki asun elementit ovat niitä arjen pelastajia ja nuo mokkaiset nilkkuritkin ovat kaappini mukavimmat korot. Kaikissa asuissani on mielestäni kaksi elementtiä; yksinkertaisuus ja mukavuus. Näistä kahdesta pidän arkipukeutumisessani kiinni. Juhliin voin sitten pukea ne stiletot, mutta arjessa tyydyn tepsuttelemaan matalilla kengillä tai sitten näillä mukavilla ja maltillisimmilla koroilla.

Huomaan, että mitä enemmän ikää tulee, niin sitä varmempi olen omasta tyylistäni ja siitä mikä itselleni sopii. Tuntuu, että olen karsinut kaiken ekstran pois tyylistäni ja näissä minimalistissa asuissa olen eniten kotonani. Hassua ajatella, että vielä muutama vuosi sitten pukeuduin mm. kukkakuviolliseen bleiseriin. Jotain mitä en nykyään vetäisi päälleni mistään hinnasta. Niin se oma maku ja tyyli vain muokkautuu vuosien varrella. Saa nähdä jos se oma juttuni on nyt tässä vai tulenko vielä kenties kymmenen vuoden päästä pukeutumaan siihen kukalliseen bleiseriin, heh. Vaistoni sanoo, että hell no, mutta eihän sitä ikinä tiedä!

 

This is the second last look of this “leather pants week” and it became a favorite of mine. No wonder, since I’m wearing some of my all time favorite pieces together. These suede boots are the most comfortable heels I own, so actually this look is everything my style stands for – comfortable and simple. These are the cores of my style and something I stick to in my everyday outfits. I leave the higher heels for weekends and celebrations, but during the week I always choose something more comfortable.

I notice that the older I get, the more sure I am about my personal style and what actually fits me. I have simplified my wardrobe and it feels great to have only few quality pieces I can always trust and feel good in. It’s funny to think that not too many years ago I actually bought a bright flower print blazer (true story). Something I wouldn’t wear now, even if someone paid me. But that’s how our taste and sense of style evolve over the years. Let’s see if this minimalist approach is my thing for good, or if in ten years I’ll go crazy with my style. You never know!

 

cozy-grey-cardigan-outfit-1

cozy-grey-cardigan-outfit-5

cozy-grey-cardigan-outfit-8

cozy-grey-cardigan-outfit-4

cozy-grey-cardigan-outfit-9

Photos: Thomas D.

Cardigan / & Other Stories (similar here*, here*, here*)

Cashmere knit / Monoprix (similar here*)

Leather pants / H&M (similar here*, here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Sunnies / Montana (similar here*)

Necklace / Dinh Van

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

16 comments

Reply

Even though your style is different than mine, I adore everything that you’re wearing and I’m also always opting for rather, a few great quality pieces like this soft cardigan and timeless bag than a ton of unnecessary pieces in my wardrobe which I won’t wear more than twice.

https://lartoffashion.com/visit-helsinki-boulevard-social-2/

Reply

Yeah, I’m definitely into “quality over quantity” when it comes to shopping! A few quality pieces will always work from one year to the next 🙂 You know I love your style and you’re so good with colors, which is something I can’t do. But luckily I can admire your outfits through your blog, even if I can’t pull them off myself ! That’s enough for me 🙂

Reply

Aivan ihana asu 🙂

Reply

Kiitos Elina! 🙂

Reply

Beautiful ! i like it
bises
Ann’so M
http://www.annsom-blog.com/category/e-news/

Reply

Merci Ann’so! 🙂

Bisous

Reply

Hei, Pidän tyylistäsi kovasti ja itsekin pidän yksinkertaisesta ja kauniista pukeutumisesta. Kysyisin, ovat nahkahoususi H&M:n pilli vai suora malli?
Myyvät nahkaisia pitkiksiä vain netissä. Vastaako koko normaalia kokoluokitusta?

Reply

Hei Liisa! Kiitos kovasti, kiva kuulla, että tämä yksinkertainen tyyli iskee sinuun 🙂
Nämä jalassani olevat on suoralahkeiset ja ne on ostettu reilu vuosi sitten. Huomasin, että H&M:llä on tällä hetkellä mallistossa hyvin samanlainen malli, nimittäin tämä; http://www.hm.com/fi/product/53705?article=53705-A

Ainakin näiden omieni koko vastaa normaalia 🙂 Toivottavasti tästä oli apua!

Reply

Lovely post!

http://chicglamstyle.com

Reply

Thank you Rachel! 🙂

Reply

Tämä asu on suosikkini tähän astisista, täydellinen!

Huomenna siis nahkikset ja harmaa villatakki töihin 🙂

Reply

Kiitos Mari! Tämä oli kyllä myös oma suosikkini. Harmaan neuletakin kanssa kun voi harvoin mennä pieleen! Kiva, että sait tästä inpistä huomista asuasi varten 🙂

Reply

Oi vitsi tuota Monoprix`tä – kashmiria sopuhintaan, eikä tarvitse mennä konkurssiin sen takia… Olen samaa mieltä asusta edellisten kanssa, tosi upea, ja toi polkka sopii sulle niin hyvin! Ja mitenkäs olen missannut tuon neuleen…?

Reply

No älä muuta sano! Ja samoin nyt se uusi Lidl:n- kashmirmallisto (59€). Ainakin tämä Monoprix:n on kestänyt käyttöä todella hyvin, joten ei mitään valitettavaa! Kiitos Marjukka 🙂 Tämä neule on näkynyt täällä paljonkin, mutta ollut nyt kesän kaapin perällä, eli ehkä sen takia ei näytä tutulta!

Reply

Vitsit miten upeita kuvia! Tämä on yksi ehdottomista asusuosikeistani. Kaikki jotenkin niin kohdillaan. Chic mutta rennon huoleton samalla. Onkohan tuossa neuletakissa mohairin lisäksi mitä matskuja kaverina? Näyttää niin ihanan muhevalta, mutta siitä huolimatta sirolta 🙂

Reply

Kiitos Mari! Kiva kuulla, että tämä kolahti myös sinuun 🙂 Neuleessa on mohairin lisäksi villaa ja oliko vielä vähän elastaaniakin. Ja voi olla, että mukaan oli heitetty vielä jotan muuta, mutta 70% on villa-mohairsekoitusta. Tämä neuletakki on kyllä yksi vaatekaappini suosikeista!

Ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *