ps11

 

Viime viikonloppuna pääsin Balmuirin visuaalisen teamin kuvattavaksi ja meillä oli todella hauska päivä! Voisi kuvitella, että olen todella rento kameran edessä blogini takia, mutta se ei kyllä valitettavasti pidä paikkaansa. Hetki meni ennen kuin osasin rentoutua, mutta kun löysin oikean fiiliksen, niin neljä tuntia meni hetkessä. Sain myös intensiivikurssin kameran edessä hymyilemisestä (asia mikä tuntui aikaisemmin lähes mahdottomalta), joten tulette varmasti jatkossakin näkemään iloisempia asukuvia täällä blogin puolella (ainakin silloin tällöin, heh).

Mainitsinkin jo Instassa, että eilen heräsin silmätulehdukseen, mutta kyseessä on itse asiassa silmäluomen tulehdus. Toinen silmä oli turvonnut ja hyvin kipeä, mutta onneksi sain lääkkeet nopeasti ja nyt odottelen, että turvotus lakkaa ja tulehdus saadaan antibiooteilla kuriin. Päätimme perua eilisen illallisen ystäviemme kanssa, mutta tänään olisi suunnitelmissa mennä ravintolaan poikaystäväni perheen kanssa. Vaikka sitten silmä turvonneena, ilman meikkiä ja silmälasit päässä, heh. Jos jotain hyvää pitää keksiä, niin ainakin tämä tulehdus iski nyt, eikä esimerkiksi viikon päästä kun olen reissussa. Muutaman yön vietän pienellä saarella, missä ei ole yhden hotellin lisäksi mitään muuta kuin luontoa. Siellä kun heräisi turvonneen silmän kanssa niin voisi mennä hetki ennen kuin saisi lääkkeitä mistään, heh…Enemmän tästä reissusta ensi viikolla!

Mutta tässä lauantain ratoksi muutamia “behind the scenes”-kuvia Balmuir kuvauksista. Hyvää lauantain jatkoa kaikille!

 

Last weekend I did a photoshoot for Balmuir and we had a great day! You might think that I would be very comfortable in front of the camera, since I write a fashion blog, but that’s not the case. It took a while before I was able to relax, but when I did, time passed quickly and before I knew it, we were done. I also got to practice smiling for four hours, so perhaps you’ll see me smiling more in my outfit pictures from here on. 

Yesterday I woke up with a swollen and painful eye and turned out that my eyelid is infected. I got antibiotics and I’m hoping it will get better soon. Last night we had to cancel the planned dinner with out friends, but tonight I’ll definitely try to make it out for dinner with my boyfriend and his family. Even if it means leaving the house with a swollen eye, no make-up and my glasses on, heh. To see the positive, I’m glad this didn’t happen a week from now. Next week I’m traveling and I’ll be spending a few nights on an island with nothing, but one hotel on it. Imagine trying to find antibiotics there…But I’ll tell you more about this trip soon!

I combined some “behind the scenes” photos for this post and I hope you like them. Enjoy your Saturday everyone!

 

btsp18

btsp3

btsp7btsp120

btsp11btsp13btsp17

btsp6Pics: Thomas Drouault.

You May Also Like

24 comments

Reply

The pictures are really beautiful.

Reply

Thank you Laura! Enjoy your weekend 🙂

Reply

oi miten kivoja kuvia! just sellaisia mihin on hienosti tallennettu fiilistä 🙂 ja näytät todella kauniilta!xx

Reply

Kiitos Siiri! 🙂 Vähän aikaan kesti päästä fiilikseen, mutta kyllä se hymykin sieltä sitten irtosi, heh. Bisous!

Reply

Oi, hymy pukee sinua, ja myös tuo kanervanpunainen setti! Kuvat ovat todella kauniita, ovatko nämä tuotteet Balmuirin ensi syksyä?

Toivottavasti kurja silmäpöpö menee pian pois, hyvää viikonloppua silti!

Reply

Kiitos Marjukka! 🙂 Kuvattiin ilmeisesti vähän sekaisin tulevan malliston värjeä/tuotteita ja sitten jo mallistossa olevia ihanuuksia. Uskon, että tuo kanervanpunainen on uusi sävy (tuleeko vielä täksi talveksi vai onko seuraavan sesongin juttuja – siitä en ole varma), mutta kaikki tuotteet kolahtivat! Jopa tuo punainen, mitä en itse valitsisi, mutta siitä huolimatta aivan upea sävy jollekin värien ystävälle!

Kiitos Marjukka tsempeistä ja hyvää viikonloppua myös sinne!

Reply

Upeita kuvia ja ihana, kun hymyilet 🙂

Toivottavasti tulehdus paranee pian. Pikkuvinkki:

Syö antibioottikuurin ajan ja sen jälkeen Saccharomyces boulardii -valmistetta. Se on ns. probioottihiiva, joka tukee hyviä suolistobakteereja. Toimii siis ikään kuin maitohappobakteerit, mutta on ja vastustustuskykyisempi antibiooteille kuin maitohappobakteerit. Uskon, että sieltäkin jostain luontaistuotekaupasta saa (joku tämän tyyppinen siis: http://bit.ly/1OWp6cm). Suosittelen lämpimästi!

Mukavaa viikonloppua xx

Reply

Kiitos Leeni! Uskon, että hampaiden väri on hieman vaalentunut kiitos oil pullingin, joten on helpompi hymyillä 😉

Kiitos vinkistä! Olen lähdössä sinne reissuunkin, joten tuo voisi olla hyvä ihan sitäkin ajatellen.

Hyvää viikonloppua sinne! Bisous

Reply

Ehdottomasti matkallekin hyvä! Ja voit boulardiin lisäksi ottaa maitohappobakteereja. Tuplapuolustus ei ole pahitteeksi 😉

Reply

Heh, nimenomaan! Mielummin ottaa kunnolla varman päälle 😉

Reply

Ihania kuvia ja samaa mieltä Marjukan kanssa
, että tuo marjapuuron punainen/kanerva käy sinulle tosi hyvin.

Reply

Kiitos Mankka! Nauroinkin kuvausten aikana, että tämähän väri sopii itselleni mustaakin paremmin 😉

Reply

Aivan upeat kuvat! Allekirjoitan täysin sen, ettei ole niin helppoa olla rentona kameran edessä. Olisi todella mukavaa saada vähän sparrausta siinä! Balmuirin asusteet näyttävät kerrassaan upealta päälläsi <3 Olen taas löytänyt blogisi uudelleen, se on aivan huippulaadukas! Pikaista paranemista ja nauti tulevasta matkasta 🙂

Reply

Kiitos Jessica! Joo, kameran edessä oleminen ei ole itsellenikään kovin luonnollista, vaikka voisi luulla toisin blogini takia. Balmuirin asusteet näyttävät upeilta kaikkien päällä, siksi ne ovatkin mun suosikkejani 🙂 Hei ihana juttua, että olet löytänyt tänne taas takaisin – tervetuloa taas!

Ja kiitos, kunhan pääsen eroon tästä tulehduksesta niin sitten voi nauttia täysillä reissustakin. Hyvät viikonloput sinne!

Reply

Aivan ihania kuvia – nuo molemmat pipokuvat erityisesti!

Reply

Kiitos Satu! Kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 Viikonloput!

Reply

Upeita kuvia Anna! <3

Roosa pukee sinua tosi hyvin , vaikka et väriä ihan omaksesi tunnekaan.

Samaa mieltä kuin Leeni: "Ihanaa kun hymyilet!" 😀 <3

P,C&C

Reply

Kiitos Päivi!<3 Hih, niin se väri taitaakin sopia itselleni hyvin. Harmi, että en tunne sitä väriä omakseni!

Terveisiä sinne!

Reply

Hymyileminen tosiaan sopii sulle, näytät ihanalta! 🙂 Ja ihan mielettömiä kuvia. Mikä tuon viidennen kuvan huivin nimi mahtaa olla?

Reply

Kiitos Jaana! 🙂 Tarkoitatko tuota punaista (se on Helsinki huivi) vai tuota sen alla olevaa? Se on nimeltään Marchese.

http://www.balmuir.com/index.php/english/fashion/scarves/wool/marchese-royal-nutria.html

Reply

Tuota Marchesea hain, kiitos! 🙂

Reply

Se on aivan ihana! 🙂

Reply

Hyvin stailattu ja meikattu(?) Asut on tosi kauniit ja kuvat upeita! Ja tuosta silmäluomen tulehduksesta vielä … Huoh… 🙁 Tsemppiä sulle ja toivotaan, että riesa ei ole niin pitkä kun mulla, tosin musta tuntuu et aurinko auttoi mun tapauksessa parantamaan tulehduksen kesällä.. sulla paremmat mahollisuudet saada sitä siellä, kun mulla täällä Suomessa sillon…

Reply

Kiitos Henna! Munkin mielestä stailaus on oikein onnistunut, eli pisteet Balmuirin tiimille! 🙂

Joo, älä muuta sano…Onneksi huomaan, että nyt kun toinen päivä lääkkeiden käyttöä takana niin tilanne on vähän helpottanut, eli toivon sen tulehduksen poistuvan tämän myötä. Fingers crossed! Ja kiitos vielä tsempeistä <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *