andiataskinnyscarf20

 

Tämä taitaa olla yksi lempiasuistani vähään aikaan! Kuvaustilanteesta teki huvittavan se, että tuossa takana oli meneillään mielenosoitus, mutta me vain rauhassa jatkoimme kuvauksiamme. Mielenosoituksen ovat täällä lähes arkipäivää ja viime viikolla en päässyt edes yliopiston ovista sisään mielenosoituksen takia. Ei kyllä harmittanut, sillä tiedossa olisi ollut kielioppia, heh.

Olen täysin koukussa tähän Andiatan skinny scarfiin ja välillä täytyy ihan tarkoituksella vältellä sitä, sillä muuten yhdistäisin sen joka ikiseen asuun. Olen huomannut, että huivilla on todella helppo saada särmää mihin tahansa yhdistelmään, joten ei ihme, että se hyvin usein päätyy kaulaani. Toinen Andiatan ihanuus on tämä valkoinen paitis, josta en rehellisesti sanottuna ollut alkuun aivan varma. Pelkäsin, etten käyttäisi sitä tarpeeksi (en halua kaappiini mitään “käytin kerran” vaatteita pölyttymään), mutta kuinkas kävikään; olen täysin ihastunut siihen! Paidan ainoa miinus puoli on se, että se on hihaton (en ikinä käytä hihattomia yläosia), mutta onneksi se menee kivasti bleiserin, neuletakin ja nahkatakin alla.

Ihanaa, että työviikko on jo puolessa välissä ja lomien takia huomenna on viimeinen työpäivä (täällä pitkäperjantai ei tosin ole virallinen vapaapäivä). Poikaystävälläni on tunteja sisällä sen verran, että hän päätti ottaa perjantain vapaaksi, joten pääsemme molemmat nauttimaan pitkästä viikonlopusta.  Huominen siis vielä täysillä ja sitten alkaa neljän päivän loma – jesss!

P.S. Tein yhden lisäyksen kirppis-pinooni ja kaikki myytävät tuotteet löytyvät täältä!

 

As you can see, this skinny scarf has quickly become a favorite of mine. Often I have to intentionally avoid it, just so that I don’t wear it with every single outfit of mine. A fashion blog would perhaps get boring if you saw the same scarf of my neck every time? When were were taking these pictures, there was actually a protest behind us (welcome to France), but we didn’t let that bother us. It’s just funny to look at these pictures and remember the real atmosphere, which doesn’t come across in these pics…

I’m so happy this work week is almost done and tomorrow is the last day before a four day Easter holiday. I’m so happy to take a small break from everything.

P.S. After what happened in Brussels yesterday, I’m sending my love to everyone there!

 

andiataskinnyscarf21

andiataskinnyscarf14

andiataskinnyscarf24

andiataskinnyscarf29

andiataskinnyscarf23

andiataskinnyscarf30

Coat / Zara (similar here*)

Pants, scarf, shirt / Andiata*

Boots / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Vintage Luxottica

Bracelets / & Other Stories and Saint Laurent

*Commercial links/Gifted.