andiataskinnyscarf20

 

Tämä taitaa olla yksi lempiasuistani vähään aikaan! Kuvaustilanteesta teki huvittavan se, että tuossa takana oli meneillään mielenosoitus, mutta me vain rauhassa jatkoimme kuvauksiamme. Mielenosoituksen ovat täällä lähes arkipäivää ja viime viikolla en päässyt edes yliopiston ovista sisään mielenosoituksen takia. Ei kyllä harmittanut, sillä tiedossa olisi ollut kielioppia, heh.

Olen täysin koukussa tähän Andiatan skinny scarfiin ja välillä täytyy ihan tarkoituksella vältellä sitä, sillä muuten yhdistäisin sen joka ikiseen asuun. Olen huomannut, että huivilla on todella helppo saada särmää mihin tahansa yhdistelmään, joten ei ihme, että se hyvin usein päätyy kaulaani. Toinen Andiatan ihanuus on tämä valkoinen paitis, josta en rehellisesti sanottuna ollut alkuun aivan varma. Pelkäsin, etten käyttäisi sitä tarpeeksi (en halua kaappiini mitään “käytin kerran” vaatteita pölyttymään), mutta kuinkas kävikään; olen täysin ihastunut siihen! Paidan ainoa miinus puoli on se, että se on hihaton (en ikinä käytä hihattomia yläosia), mutta onneksi se menee kivasti bleiserin, neuletakin ja nahkatakin alla.

Ihanaa, että työviikko on jo puolessa välissä ja lomien takia huomenna on viimeinen työpäivä (täällä pitkäperjantai ei tosin ole virallinen vapaapäivä). Poikaystävälläni on tunteja sisällä sen verran, että hän päätti ottaa perjantain vapaaksi, joten pääsemme molemmat nauttimaan pitkästä viikonlopusta.  Huominen siis vielä täysillä ja sitten alkaa neljän päivän loma – jesss!

P.S. Tein yhden lisäyksen kirppis-pinooni ja kaikki myytävät tuotteet löytyvät täältä!

 

As you can see, this skinny scarf has quickly become a favorite of mine. Often I have to intentionally avoid it, just so that I don’t wear it with every single outfit of mine. A fashion blog would perhaps get boring if you saw the same scarf of my neck every time? When were were taking these pictures, there was actually a protest behind us (welcome to France), but we didn’t let that bother us. It’s just funny to look at these pictures and remember the real atmosphere, which doesn’t come across in these pics…

I’m so happy this work week is almost done and tomorrow is the last day before a four day Easter holiday. I’m so happy to take a small break from everything.

P.S. After what happened in Brussels yesterday, I’m sending my love to everyone there!

 

andiataskinnyscarf21

andiataskinnyscarf14

andiataskinnyscarf24

andiataskinnyscarf29

andiataskinnyscarf23

andiataskinnyscarf30

Coat / Zara (similar here*)

Pants, scarf, shirt / Andiata*

Boots / Zara

Bag / Céline

Sunnies / Vintage Luxottica

Bracelets / & Other Stories and Saint Laurent

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

10 comments

Reply

You’re rocking this elegant and styled to perfection outfit! I like your scarf and pants very much. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! Enjoy your day 🙂

Reply

Upea asu ja tuo hihaton paita näyttää kyllä takin alla hienolta! Kävin kurkkaamassa huutokohteitasi, pakko kysyä, miksi myyt WOC:n? (ei ole pakko vastata)

Reply

Kiitos Henna! 🙂 Se koko ei loppupeleissä ollutkaan riittävä arkikäyttöön 🙁 Tiesin, että se on pieni ja sinne kyllä mahtui enemmän kun ajattelinkaan, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Juhliin kyllä ihana, mutta vähän liian arvokas laukku itselleni harvoin käytettäväksi. Se ei kuitenkaan ole “pakko myynnissä” ja ehkä muutan vielä mieleni moneen kertaan, heh!

Reply

Ymmärrän! Small/Medium koko on paras arkikäytössä ja menee vielä iltalaukkuna. Tuon takia itse en ole WOCista haaveillut, kun se jäisi kuitenkin vähemmälle käytölle…

Reply

No näin juuri! Olen ihaillut sitä sun veskaa, tosi kaunis ja varmasti täydellinen arkeen.

Reply

Joo, mun Chanel (toistaiseksi en haaveile useammasta, vaan yksi riittää..) on pikkasen isompi kun medium, mutta pienempi, kuin jumbo. Mahtuu tosi hyvin kaikki tarpeellinen lompakosta pieneen meikkipussiin, olematta silti liian iso myöskään iltakäyttöön. Kiva nähdä sitten, minkä Chanelin ostat tilalle 🙂

Reply

Joo, no saa nähdä…mielipide kun vaihtuu Flapista Peekaboohon, niin pitää ottaa ihan rauhassa ja miettiä vielä lisää 😉

Reply

Hei, mä kävin Lux Bagissa ja rakastuin Peekaboohon…. Se on ihana, medium koossa haaveilen siitä itselleni <3

Reply

Se on kyllä aivan ihana…ennen kuin päädyin tuohon WOCiin niin punnitsin myös Pekaboota siiinä pienessä koossa (oli vähän WOCia isompi) ja olisi ehkä siihen pitänyt päätyä…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *