6

 

House of Cardsin – alkutunnari on ehkä maailman tylsin pari minuuttinen, heh. Sarja itsessään on kyllä mielenkiintoinen ja Claire Underwoodin asuja ihailen jokaisen jakson aikana.

Olen välillä raivostuttavan analyyttinen ja mietin usein asioita liian pitkälle. Sen lisäksi ihmismieli kiinnostaa minua paljon ja sanoinkin poikaystävälleni, että minusta olisi varmaan pitänyt tulla kriminaalipsykologi, sillä koukutun täysin kirjoihin ja dokumentteihin missä käsitellään vakavia rikoksia ja niiden tekijöitä. Olen kyllä aika varma, etten pystyisi päivittäin käsittelemään niin rankkoja asioita mitä siinä työssä tulisi pakolla vastaan…

Mitä enemmän olen karsinut kaappieni sisältöä, sitä enemmän materiaali on alkanut ahdistamaan. Tämän takia käyn nykyään harvemmin kaupoissa ja itsehillintäni on kehittynyt huimasti. Kun aikaisemmin olisin heti ostanut kauniin vaatteen, niin nykyisin jätän 90% niistä kauppaan. Huomaan, että kun odottaa ja säästä jotain juttua varten, niin sitä osaa arvostaa aivan eri tavalla. Oletteko huomanneet saman?

Ihoni on tällä hetkellä normaalia huonommassa kunnossa ja uskon, että suklaa ja rasvainen ruoka on siihen syypäänä. Nyt pari viikkoa olen yrittänyt jättää kaiken turhan napostelun pois ja aina ruoan kanssa nauttia paljon kasviksia ja jälkkäriksi hedelmiä. Sinkkiä ja Omega3 syön purkista, joten katsotaan miten tilanne kehittyy.

Puhdas koti, puhdas mieli. En ymmärrä miten jotkut ihmiset pystyvät keskittymään kaaoksen keskellä, koska itse olen täysin päinvastainen. Rakastan siistiä ympäristöä ja teen töitäkin huomattavasti tehokkaammin jos koti on kunnossa. Valvon mieluummin tunnin enemmän ja siivoan, kuin herään sotkuiseen asuntoon. Ajatukset kulkevat huomattavasti paremmin, kun on tilaa miettiä.

Meillä nauretaan kotona päivittäin ja uskon, että meidän keskeinen huumorintaju on yksi “pitkän” parisuhteemme salaisuuksista. Kun osaa nauraa itselleen, toiselle ja molemmille niin arkeen saa tarvittavan määrän huumoria mukaan.

 

/Sorry guys, no translation this time!