6

 

House of Cardsin – alkutunnari on ehkä maailman tylsin pari minuuttinen, heh. Sarja itsessään on kyllä mielenkiintoinen ja Claire Underwoodin asuja ihailen jokaisen jakson aikana.

Olen välillä raivostuttavan analyyttinen ja mietin usein asioita liian pitkälle. Sen lisäksi ihmismieli kiinnostaa minua paljon ja sanoinkin poikaystävälleni, että minusta olisi varmaan pitänyt tulla kriminaalipsykologi, sillä koukutun täysin kirjoihin ja dokumentteihin missä käsitellään vakavia rikoksia ja niiden tekijöitä. Olen kyllä aika varma, etten pystyisi päivittäin käsittelemään niin rankkoja asioita mitä siinä työssä tulisi pakolla vastaan…

Mitä enemmän olen karsinut kaappieni sisältöä, sitä enemmän materiaali on alkanut ahdistamaan. Tämän takia käyn nykyään harvemmin kaupoissa ja itsehillintäni on kehittynyt huimasti. Kun aikaisemmin olisin heti ostanut kauniin vaatteen, niin nykyisin jätän 90% niistä kauppaan. Huomaan, että kun odottaa ja säästä jotain juttua varten, niin sitä osaa arvostaa aivan eri tavalla. Oletteko huomanneet saman?

Ihoni on tällä hetkellä normaalia huonommassa kunnossa ja uskon, että suklaa ja rasvainen ruoka on siihen syypäänä. Nyt pari viikkoa olen yrittänyt jättää kaiken turhan napostelun pois ja aina ruoan kanssa nauttia paljon kasviksia ja jälkkäriksi hedelmiä. Sinkkiä ja Omega3 syön purkista, joten katsotaan miten tilanne kehittyy.

Puhdas koti, puhdas mieli. En ymmärrä miten jotkut ihmiset pystyvät keskittymään kaaoksen keskellä, koska itse olen täysin päinvastainen. Rakastan siistiä ympäristöä ja teen töitäkin huomattavasti tehokkaammin jos koti on kunnossa. Valvon mieluummin tunnin enemmän ja siivoan, kuin herään sotkuiseen asuntoon. Ajatukset kulkevat huomattavasti paremmin, kun on tilaa miettiä.

Meillä nauretaan kotona päivittäin ja uskon, että meidän keskeinen huumorintaju on yksi “pitkän” parisuhteemme salaisuuksista. Kun osaa nauraa itselleen, toiselle ja molemmille niin arkeen saa tarvittavan määrän huumoria mukaan.

 

/Sorry guys, no translation this time!

You May Also Like

8 comments

Reply

House of Cardsia ei tule katsottua, mutta muuten voisin allekirjoittaa jokaisen mainitsemasi kohdan. Jopa tuon ihon (toivottavasti) hetkellisen huonokuntoisuuden. Sinkki, biotiini ja msm-jauhe ovat olleet suunnaton apu! 🙂

Reply

Mun pitää tutustua tuohon msm-jauheeseen! Olen kuullut siitä paljon hyvää 🙂

Reply

Poikakaveri kattoo House of Cardsia, huudellaan aina tunnarin aikaan kilpaa “me ollaan oltu tuolla!”… ihan typerää neljännen jakson kohdalla mutta oli Washingtonissa kyllä aika hienoa 😀

Reply

Heh, no mutta ainakin saatte siitä introsta sitten jotain irti! 😀

Reply

Tuli muuten tuossa mieleen tosta huonosta ihosta (josta itsekin kärsin tällä hetkellä) että mä ostin Sephorasta Sinkki-nestettä. Se on lasipullossa ja väittää auttavan juurikin epäpuhtauksiin iholla. En ole ehtinyt sitä monta päivää kokeilla mutta ehkä se auttaisi sullekin, ainakin kyseessä olisi sitten täsmähoito (http://www.sephora.fr/Soin-Visage/Purifiant-Matifiant/Booster-de-purete-Pores-imperfections-visibles/P2471057)

Reply

Hei kiitos tästä vinkistä! En ole ikinä kuullutkaan, mutta kuullostaa hyvältä 🙂 Täytyy kokeilla!

Reply

Ootko sa horoskoopilta neitsyt? Mina olen ja mun tulee myos mietittya ja analysoitua juttuja ihan niin pitkalle etta joskus itseakin arsyttaa. Mun lempparisarja on CSI mutta tulee muitakin rikossarjoja joskus katsottua. Oma vinkki ihoon on maca! Sen pitaisi jotenkin vaikuttaa hormonitoimintaa ja nain pitaa myos ihon hormonit tasapainossa (oma tulkintani). Enaa en kuitenkaan siita luovu silla aina kun tulee paussia, huomaan etta naamaankin alkaa muodostua nappyloita. Kotona kaytan jauhetta ja matkalle mukaan tabletteina. Myos tuosta msm-jauheesta olen kuullut mutta sita ei viela ole tullut vastaan meidan maailmankolkalla.

Reply

En, olen kauris! Heh, sama täällä…rikossarjat on ihan mun lemppareita. Hei kiitos vinkistä! Mulla on juuri eniten näppyjä leuan alueella, eli tuo maca voisi olla oikea tuote itselleni. Täytyy heti laittaa se tilaukseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *