burberry trench coat 1

 

Viikonloppu oli täällä tosiaan kylmä ja sateinen, mutta kun vaatetus oli kunnossa, niin sade ei  haitannut yhtään. Toki sitä mieluummin viettäisi viikonlopun auringonpaisteessa, mutta välillä näin! Ja sitä paitsi sadepäivä on mitä täydellisin viettää kotona katsoessa sarjoja ja leipoessa (kyllä, pieni kodinhengetär on nostanut päätänsä, heh).  Ei siis voi valittaa! Trenssi on kevään epävakaisiin ilmoihin oma suosikkini ja se päällä ei tosiaan tarvitse huonosta ilmasta välittää.

Täällä alkaa uusi viikko hyvällä fiiliksellä, vaikka tällä viikolla on taas muutamia kokeita. Miksi ranskan kielioppi onkin niin hankalaa? Hassua muuten, että opettajani on aikoinaan asunut Helsingissä, joten välillä voin vaihtaa muutaman lauseen hänen kanssaan omalla kielelläni. Aika kätevää, heh!

Nyt trenssi taas niskaan ja tunnille. Hyvää viikon alkua kaikille!

 

This weekend was cold and rainy, but I didn’t let that bother me. I chose to wear my trench, as I knew it could handle the showers. I have to say that even if I prefer the sun, I think rainy days are the perfect time to stay indoors, watch movies and do some baking (yes, I guess my inner housewife is waking up!). My berry pie didn’t turn out that bad actually, heh!

Today starts a new week and I’m starting it with good energy (despite the fact that I have exams coming up). I’m still struggling with French grammar (especially) and I just don’t understand why it has to be so complicated, heh? Oh how much easier my life would be, if the language was easier…

Well in any case I’m keeping a positive mind a hoping for the best. Enjoy this new week everyone!

 

burberry trench coat 5

burberry trench coat 12

burberry trench coat 6

burberry trench coat 3

Pics: Thomas D.

Trench coat / Burberry

Jeans / Zara

Boots / Topshop

Hat / Balmuir*

Bag / Céline

*Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

Täällä herättiin valkoiseen maahan, huh 😀 Eiköhän se tuosta päivän mittaan sula pois.. Tsemppiä ranskan kielioppiin, sen kanssa on joskus itsekin painittu 🙂

Reply

Suomen kevät! Gotta love it 😀 Täälläkin on seitsemän astetta normaalia kylmempää, mutta lumesta ei voida sentään puhua, heh.
Kiitos Erica, tsemppiä tarvitaan!

Reply

Heheh, inner housewife sounds good to me, esp. when the homemade berry pie is involved. 😀
You look beautiful in this casual and totally amazing rainy day outfit! Good luck with fighting the French grammar and getting ready for your exams.

http://lartoffashion.com

Reply

I agree and so does my boyfriend! ;D

Thank you dear!

Reply

Haha, “Suomen kevät, gotta love it” 😀 ei kyllä käynyt mielessä kun ajelimme Turun motarissa lauantaina vuorotellen raekuurossa ja räntäsateessa ja tie loskasta valkoisen harmaana. Yhtä harmaana oli myös taivas. 😀 Onneksi kotimatkalla sentään, kun kyläilyreissu venähti mukavasti illan puolelle. 😀 Tosi nätit kuvat susta taas! Hymy kaunistaa entisestään! 🙂

Reply

No juuri sitä…Suomen “kevät” on lähempänä Ranskan talvea 😉 Onneksi pääsitte sentään ehjin nahoin kotiin…Olisi hirveetä ajella tossa kelissä kesärenkailla.

Kiitos Henna! Kauniisti sanottu 🙂 Ihanaa illanjatkoa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *