Jos jotain kaipaan Ranskasta, niin se on ilmastoa joka antaa enemmän vapautta asuvalintojen suhteen. Täällä pohjolassa kun ei voi ihan millä tahansa kengillä tai takilla lähteä ovesta ulos tähän aikaan vuodesta ja etenkin, kun käytän julkisia, niin tässä asussa voisi tulla vilu viimeistään siinä vaiheessa, kun odottelisin pysäkillä sporaa. Tämä asu meneekin kategoriaan “silloin kun liikun autolla”, heh. Tuskin olisin päässyt näillä kengillä edes pysäkille asti, sillä hyvä, että pysyin pystyssä näissä kuvissakaan, heh (roikuin miehen käsivarressa, että pääsin autosta asemiin). Vaikka kuinka ottaa päähän, niin täällä on pakko miettiä käytännöllisyyttä ja sääolosuhteita. Ja loppujen lopuksi tämä on aika pieni hinta mikä pitää maksaa siitä, että saa asua maassa missä kaikki on muuten erinomaisesti…Olenkin joskus nauranut, että Suomi olisi liian täydellinen maa (tänne olisi kova tunku), jos ilmastokin olisi vielä aurinkoinen ja lämmin ympäri vuoden.

Fiilistelin jo mustavalkoisia tyylejä eilisessä Fashion Inspiration-postauksessani ja tässä tosiaan oma versioni kyseisestä yhdistelmästä. Musta ja valkoinen on vain kaikessa yksinkertaisuudessaan super tyylikäs valinta! Ja vielä sellainen jonka kanssa voi harvoin mennä pieleen.

Tuleva viikonloppu on pyhitetty täysin levolle, jouluostoksille ja tiedossa on myös pikkujoulut tyttökavereiden kanssa. Kivoja juttuja siis tiedossa ja ensi viikolla alan pikkuhiljaa rauhoittumaan aattoa varten. Hyvää viikonloppua kaikille!

 

Yesterday I wrote about my love for black and white and here is my version of a monochrome look. Not perhaps the best outfit for the Finnish winter, but I tried, heh. The weekend is here again and I’m going to spend mine with friends, doing some Christmas shopping and resting. Have a great one!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Andiata (similar here*)

Silk blazer / H&M (similar here*)

Knit / Andiata (similar here*)

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

 

You May Also Like

4 comments

Reply

Monochrome combos look impressive on you! 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! 🙂 Enjoy the weekend!

Reply

Koska näemme taas asukuvissa Chanel broochin? Tähän asuun olisi sopinut kuin nenä päähän.

Reply

Itse asiassa heti ensi viikolla! 🙂 Ja totta, tähän se olisi sopinut erinomaisesti!

Hyvää viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *