silk scarf 1

 

Eikö yksi niistä parhaista puolista Keski-Euroopassa asumiselle pitänyt olla aikainen kevät ja Suomeen verrattuna korkeammat lämpötilat? No piti, mutta eilisen +8 astetta yhdistettynä hyytävään tuuleen ja vesisateeseen saivat kyllä kaikki kaivamaan talvitakit varastoistaan. Ranskassa on kuulemma ollut seitsemän astetta kylmempi kevät kuin mitä normaalisti. Se on paljon se! Onneksi ensi viikko näyttää jo hieman valoisammalta…Jos joku teistä on kuitenkin matkustamassa tänne viikon sisällä, niin suosittelen pakkaamaan myös jotain lämmintä mukaan.

Itse olen kulkenut alkuviikon ballerinoissa säästä huolimatta (varpaat jäässä tietenkin) ja täytyy sanoa, että nämä Flattered-merkin ballerinat ovat kyllä täydelliset. Huomasin myös heidän Instastaan, että syksyllä mallistoon on tulossa upeat teräväkärkiset loaferit, joten niitä kannattaa pitää silmällä. Ne näyttivät nimittäin todella kauniilta!

Pienet silkkihuvit tuntuvat olevan tällä hetkellä suuressa suosiossa, enkä ihmettele yhtään. Niillä saa kivasti ilmettä mihin tahansa asuun ja itse olen erityisen tykästynyt tähän Balmuirin huivin värimaailmaan. Sopii täydellisesti tällaisen tylsän värinkäyttäjän vaatekaappiin.

Tähän loppuun haluan vielä jakaa Andiatan puolesta kutsun heidän ystävämyyntiinsä, joka itse asiassa käynnistyi jo eilen. Tässä vielä tarkempaa tietoa (varaattehan käteistä mukaan);

TI-PE 26.-29.4. Klo. 8-19

Osoite: Andiata Oy, Kuortaneenkatu 5, 2 krs, 00520 HKI

Harmi, että en pääse itse paikalle, mutta yritämme järjestää viimeistään syksyllä lukijaillan heidän myymälässään. Siellä olisi ihana nähdä teitä kasvotusten ja vaihtaa kuulumisia. Toivottavasti saadaan lukijailta siis toteutettua!

 

The ballerinas are out, despite the fact that the weather is absolutely freezing! So if you’re coming to Paris/Orléans within the next week, I suggest you pack something warm with you. My favorite flats at the moment are from Flattered and the quality is just great. Another favorite of mine right now is wearing a silk scarf around my neck. Sounds very old school, but I think it looks quite fresh actually or what do you think?

 

silk scarf 6

silk scarf 11

silk scarf 14

silk scarf 13

silk scarf 9

silk scarf 3

Pics: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (here* and similar here*)

Cashmere knit / H&M (similar here*)

Pants / Zara (similar here*)

Flats / Flattered (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

7 comments

Reply

Thing a scarf like that is very Parisienne of you! 😀
Looking beautiful and elegant in this outfit!

http://lartoffashion.com

Reply

Tuo nahkatakki on kyllä upea! Kiva kun silkkihuivit ovat palanneet katukuvaan, vaikka omaan tyyliini ne löysivät tiensä jo teini-iässä 🙂 Niillä saa hetkessä puetumman fiiliksen!

Reply

todella kaunis tämä huivi kaulassasi! vaalea polkka kruunaa kokonaisuuden 🙂

Reply

Kiitos Anniina! 🙂 Näistä kuvista huomaa miten paljon tuo polkka on taas venähtänyt, joten seuraavalla Suomi reissulla täytyy käydä taas pätkäisemässä…

Reply

Such a chic look. Love how you combined it <3

xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Reply

Kiva asu jälleen 🙂 Mä en ole osannut näitä pieniä silkkihuiveja oikein ikinä sitoa kaulalle, mutta tämähän on ihan yksinkertainen ja nätti tapa! Olen LV bandeau-huiveihin koukussa, niitä mulla on kohta 6 kpl ja kaikki kovassa käytössä 😉 Näppäriä nekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *