Leather pants / By Malene Birger   Coat / Tommy Hilfiger   Dress / French Connection

Cardigan / By Malene Birger   Leather jacket / Ganni   Jeans / J Brand

Shirt / By Malene Birger   Coat / Samsoe & Samsoe   Knit trench / By Malene Birger

Kesän alennusmyynneistä ostin vain yhdet tennarit. Tilasin nämä Booztilta*, mutta koko oli liian pieni ja metsästin sitten pitkin kaupunkia oikeaa kokoa (lopulta ne löytyivät Turusta). Kengät tuntuivat nimittäin todella hyviltä jalassa väärästä koosta huolimatta, joten näistä tulee varmasti syksyllä yhdet käytetyimmistä kengistäni. Andiatalta on sitten tulossa niin hieno lampaankarvatakki ja näen jo miten tulen yhdistelemään sen näiden tennareiden kanssa. Syysmuoti jyllää siis jo mielessäni, vaikka kesä ei ole kunnolla ehtinyt edes alkamaan, heh.

Nyt katse on siis jo tiiviisti uutuuksissa ja valitsin tähän postaukseen lemppareitani pre-fall tulokkaista. Takit, neuleet, nahkahousut…vaatteita mitä kuolaan aina, vaikka niitä jo löytyy kaapistani. Kesä on pukeutumisen ja siten bloginikin kannalta aina vähän heikkoa aikaa, koska inspiraatio on niin vähissä, kun kesävaatteet eivät nappaa. Täältä siis tuskin saa mitään inspiraatiota tähän aikaan vuodesta, mutta yritän kuitenkin julkaista vähintään muutaman asun viikossa. Syksyllä sitten taas asukuvien osalta vilkastuu, kun innostun pukeutumisesta jälleen ihan toisella tavalla. Teistä lukijoistakin moni taitaa jo olla kesälaitumilla, joten tämä rauhallisempi tahti tuskin haittaa ketään. Kesällä onkin ihan kiva höllätä bloginkin suhteen, jotta sitten syksyllä on virtaa ja energiaa kiriä postaustahtia!

 

My favorite fashion time is already starting. Pre-fall collections are slowly hitting the stores and new arrivals come regularly. I know it’s only June, but my mind is still wondering into fall. It doesn’t make it any easier that at work I’m staring at my dream lamb fur coat everyday and I just can’t wait to wear it and show it to you as well!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Ja mä olen jo pitänyt lomani 😀 No onneksi syyskuussa menen Roomaan ja Lissaboniin, eli kesä menee reissuja odotellessa!
Kiertelin Suomessa kaikki vaatekaupat ja vaikka löysin kivoja vaatteita niin kyllä kesätyyli toimistolla on todella vaikea teema. Toimistolla ei ole ilmastointia eli tästä tulee ihan pätsi. Pitäisi koittaa varmaan etsiä kaikkia puuvilla ja pellava vaatteita kun tosiaan muut pistävät menemään pikkutopeissa ja mekoissa 😀

Reply

No mutta nyt jaksat sitten syyskuun lomiin! Vai? 😀 Kun lomailee Suomessa niin ei ikinä voi taata, että on tununut lomalta näissä +15 asteen lämpötiloissa, heh.
Joo toimistopukeutuminen on vaikeampaa tähän aikaan vuodesta, mutta täällä on tosiaan niin kylmä, että olen vedellyt mustissa housuissa ja neuleissa lähes joka päivä. Ei siis tarvitse pelätä, että toimistolla saisi lämpöhalvauksen.

Eri asia on sitten parin viikon päästä kun olen Italiassa…sinne tuskin kannattaa lähteä kashmirneuleen kanssa 😀

Reply

Pakko jaksaa kun kaikki lomapäivät on jo suunniteltu ja käytetty 😀 mäki ottaisin noi +15 koska se olisi vaan niin paljon helpompaa. Mutta ei saa valittaa lämmöstä kun Suomessa on niin kylmä 😉

Reply

Sisulla eteenpäin jos ei muuten! 😀 Mä olen ihan tyytyväinen näihin viilempiin ilmoihin, mutta uskon olevani aika yksin tämän mielipiteeni kanssa heh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *