wl1

Knit / By Malene Birger   Knit / Filippa K   Knit / Ralph Lauren

Knit / Carin Wester   Sneakers / Kurt Geiger   Dress / Baum und Pferdgarten

Coat / Tiger of Sweden   Trench / Filippa K   Dress / Tiger of Sweden

 

Ennen kuin sukelletaan takaisin Firenzeen halusin tulla vinkkaamaan teille Booztin* välikausialesta. Outoa muuten miten kolmen yön viikonloppu reissu tuntuu todellisuudessa paljon pidemmältä ja miten nopeasti sitä unohtaakaan kaikki arkiset asiat. Hyvä niin, sillä reissujen perimmäinen tarkoitus on nimenomaan totaalinen rentoutuminen, mutta viikonloppu poissa kotoa ei todellisuudessa ole mikään pitkä aika. Todistaa kyllä sen, että jos haluaa rentoutua täysin, niin on pakko päästä niistä omista ympyröistä pidemmälle – tai ainakin meillä se toimii niin!

Nyt alan tekemään pastaa lounaaksi ja voi olla, että se omatekemä ei maistu ihan niin maukkaalta kuin mitä reissussa sain, mutta näillä mennään, heh. Aurinkoista iltapäivää kaikille (ainakin Etelä-Suomessa näyttäisi olevan mielettömät ilmat – nauttikaa)!

 

Before going back to Florence in my next post, I just wanted to remind you about Boozt’s mid season sale. They have some very nice things on sale and you can see my favorites above. The entire sales offer can be see on their website here.

Now I’m starting to cook pasta for lunch, but my version might not taste very good after eating the most delicious past this weekend in Italy, heh. Have a great afternoon everyone!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

andiata buklee jakku 1

 

Me palasimme eilen kotiin ihanan Firenze viikonlopun jälkeen! Pakko sanoa, että tuo kaupunki on vain niin upea paikka, että sinne voisin lähteä ensi viikonloppuna heti uudestaan. Se on sopivan kokoinen (keskustassa pääsee jalan paikasta toiseen), ympäristö on mitä kaunein, ruoka taivaallista ja ihmiset ystävällisiä. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa kaupunkikohteelta? Puhuimme, että ensi kerralla pitää vuokrata auto ja yöpyä myös Toscanan maaseudulla – upea paikka sekin. Huomenna lisää kuvia Firenzestä, kunhan tänään pääsen hyökkäämään kuvasaldon kimppuun!

Sitten tähän asuun, johon itse olen erityisen ihastunut. Tämä Andiatan bleiseri tuo minkä tahansa asun toiselle levelille ja mielestäni se sopii juurikin rentojen asujen kanssa parhaiten, jotta kokonaisuudesta ei tule liian jäykkä. Tähän aikaan vuodesta buklee jakku menee kivasti takkina ja siten olen tätä eniten käyttänytkin! Blogissa tulossa muuten ihana arvonta (vink, vink) tällä viikolla, eli pysykää kuulolla…

Nyt alan käymään viikonlopun kuvasaldoa läpi ja pääsen vielä hetkeksi Firenzen tunnelmaan. Ihanaa päivää kaikille!

 

We got home last night from Florence and oh how I just love this city! I have to say, that I wouldn’t mind going back next weekend as well. That’s how much I love it! It’s the perfect size (easy to walk everywhere in the center), it’s beautiful everywhere you look, the food is amazing and the people are nice. What more can you ask for? Next time we need to rent a car and stay few nights in the Tuscan countryside. More pictures of this beautiful city tomorrow, as today I’ll have more time to go through them all!

And then onto this look. This blazer from Andiata is something I love to combine with relaxed and casual outfits, as it gives a polished look. Most of my outfits are super casual, which is why it’s great to have something sophisticated like this in my closet. It also works well as an overcoat, which is how I’m wearing it in this look!

Now I’ll start going though pictures from this weekend and tomorrow I’ll show you some. Have a great day everyone!

 

andiata buklee jakku 4

andiata buklee jakku 2

andiata buklee jakku 6

andiata buklee jakku 12

andiata buklee jakku 3

andiata buklee jakku 14

Pics: Thomas D.

Blazer / Andiata*

Jeans / Mango (similar here*)

Knit / Andiata*

Heels / Zara

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.