celine 6

 

Céline Large Trapeze – 1300€

Todella hyvässä kunnossa oleva Célinen Trapeze etsii uutta kotia. Koko on tosiaan se isompi (ei enää valmisteta) ja laukku mahtuu hyvin olalle. “Siivet” on mokkanahkaa (ne saa myös piiloon laukun sisälle) ja muu osa on nahkaa. Laukun “läppä” ja olkain on beige, mutta muuten pääväri on viininpunainen. Laukun nahassa on muutama pieni painauma ja muutama haalea naarmu, mutta muuten se on priima kunnossa. Mukana tulee dust bag, kaikki laput ja yritän vielä etsiä kuittia, mutta sitä en uskalla luvata kauppojen mukana varmasti (ostettu Pariisista Célinen liikkeestä).

Céline Flap Clutch – 370€

Hyvässä kunnossa oleva Flap Clutch viininpunaisena. Nahassa on muutamia naarmuja ja muita käytönjälkiä, mutta ei mitään kovin näkyvää. Sisällä on monta eri taskua (eli tilaa riittää). Laukkua voi kantaa, joko kirjekuorilaukkuna tai sitten ottaa tuon hihnan käyttöön. Kuittia etsin tällä hetkellä (ostettu myös Pariisista!).

Muita myyntiin

  • & Other Stories uudet ja käyttämättömät mokka loaferit.
  • YSL Arty sormus sinisenä.
  • Hunkydoryn uudenveroinen neule.
  • & Other Stories neulemekko.

Jos olet kiinnostunut jostain näistä tuotteista niin laita mailia osoitteeseen styleplaza@hotmail.com. Annan sitä kautta kuvia- ja lisätietoa! Myös tarjouksia voi laittaa tulemaan. Näitä muita tuotteita lisäilen varmaankin hiljalleen huuto.nettiin, mutta niistäkin voi tehdä suoran tarjouksen jos satuit kiinnostumaan.

/

For more information and pictures, contact me at styleplaza@hotmail.com.

celine 1

balmuir dawn huivi

 

Tämä asu oli viime viikonlopun uniformuni ja mukavuudesta ei ainakaan tarvinnut tinkiä. Rakastan tätä aikaa vuodesta kun ilma ei ole vielä liian kuuma tai kylmä ja pelkällä neuleella pärjää hyvin. Jos saisin päättää, niin kesä voisi jatkua näillä hillityillä asteilla loppuun asti. Huivit ovat yksi lempiasusteistani ja onneksi niistäkään ei tarvitse luopua lämpötilojen noustessa. Tämä Balmuirin Dawn* pellava-silkki huivi on kesällä mitä ihanin ja se tuo ryhdikkyyttä mihin tahansa asuun. Se onkin roikkunut kaulassani lähes joka päivä ja epäilen, että se matkustaa mukanani Ranska-Suomi väliä koko kesän ajan.

Toinen asia mikä on ollut päälläni non-stop (tai oikeastaan jalassani) ovat nämä slippers malliset balleriinat Butterfly Twists merkiltä. Merkki oli itselleni täysin uusi tuttavuus, mutta kun sain heiltä postissa kokeiluun nämä balleriinat, niin siitä asti ne ovat pysyneet tiiviisti jalassani. Kenkien sisällä on pehmusteet ja pohja on kumia, joten näiden täytyy olla heittämällä kaappini mukavimmat kengät. Ne menevät myös todella pieneen tilaan (ovat ns. taitettavat) ja etenkin reissuille ne ovat täydelliset kaverit.

P.S. Ehditte vielä osallistumaan Andiatan bleiserin arvontaan!

 

This outfit was my uniform last weekend and at least I stayed very comfortable if nothing else. I love this time of the year when it’s not too warm or cold and you can go out with just a light knit. If I could decide, I would hope for the entire summer to be like this. Scarves are one of my favorite accessory and I’m happy I don’t have to give them up during summer. This Dawn linen-silk scarf from Balmuir is the perfect companion during warmer weather and I love how it adds nice texture to any look. I have to admit that it’s been hanging around my neck almost daily since I got it.

Another thing that I’ve been wearing almost non-stop are these ballet-pumps from Butterfly Twists. These shoes have to be the most comfortable pair in my closet, as the inside is padded – it’s like walking on mini airbags, heh. I also love how they fit in a small bag, which makes them perfect to bring along when wearing high heels for example. I have to admit that sometimes I change my heels into flats in the late hours, as my feet can’t bear it anymore. Now I’ll have these to change into and still look sharp. 

P.S. You still have time to participate in the Andiata blazer give away!

 

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

Pics: Thomas D.

Knit / Andiata* (similar here*)

Jeans / Eleven Paris (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Bag / Chanel

Ballet-pumps / Butterfly Twists*

*Commercial links/Gifted.