balmuir dawn huivi

 

Tämä asu oli viime viikonlopun uniformuni ja mukavuudesta ei ainakaan tarvinnut tinkiä. Rakastan tätä aikaa vuodesta kun ilma ei ole vielä liian kuuma tai kylmä ja pelkällä neuleella pärjää hyvin. Jos saisin päättää, niin kesä voisi jatkua näillä hillityillä asteilla loppuun asti. Huivit ovat yksi lempiasusteistani ja onneksi niistäkään ei tarvitse luopua lämpötilojen noustessa. Tämä Balmuirin Dawn* pellava-silkki huivi on kesällä mitä ihanin ja se tuo ryhdikkyyttä mihin tahansa asuun. Se onkin roikkunut kaulassani lähes joka päivä ja epäilen, että se matkustaa mukanani Ranska-Suomi väliä koko kesän ajan.

Toinen asia mikä on ollut päälläni non-stop (tai oikeastaan jalassani) ovat nämä slippers malliset balleriinat Butterfly Twists merkiltä. Merkki oli itselleni täysin uusi tuttavuus, mutta kun sain heiltä postissa kokeiluun nämä balleriinat, niin siitä asti ne ovat pysyneet tiiviisti jalassani. Kenkien sisällä on pehmusteet ja pohja on kumia, joten näiden täytyy olla heittämällä kaappini mukavimmat kengät. Ne menevät myös todella pieneen tilaan (ovat ns. taitettavat) ja etenkin reissuille ne ovat täydelliset kaverit.

P.S. Ehditte vielä osallistumaan Andiatan bleiserin arvontaan!

 

This outfit was my uniform last weekend and at least I stayed very comfortable if nothing else. I love this time of the year when it’s not too warm or cold and you can go out with just a light knit. If I could decide, I would hope for the entire summer to be like this. Scarves are one of my favorite accessory and I’m happy I don’t have to give them up during summer. This Dawn linen-silk scarf from Balmuir is the perfect companion during warmer weather and I love how it adds nice texture to any look. I have to admit that it’s been hanging around my neck almost daily since I got it.

Another thing that I’ve been wearing almost non-stop are these ballet-pumps from Butterfly Twists. These shoes have to be the most comfortable pair in my closet, as the inside is padded – it’s like walking on mini airbags, heh. I also love how they fit in a small bag, which makes them perfect to bring along when wearing high heels for example. I have to admit that sometimes I change my heels into flats in the late hours, as my feet can’t bear it anymore. Now I’ll have these to change into and still look sharp. 

P.S. You still have time to participate in the Andiata blazer give away!

 

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

balmuir dawn huivi

Pics: Thomas D.

Knit / Andiata* (similar here*)

Jeans / Eleven Paris (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Bag / Chanel

Ballet-pumps / Butterfly Twists*

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

8 comments

Reply

Onpa taas kaunis huivi! Ja olen ihan samaa mieltä lämpötilasta, liiat helteet eivät ole mun juttu 🙂

Reply

Niin sanos muuta – jokainen Balmuirin uutuus on vaan toista kauniimpi! Heidän showroom on sellainen paratiisi, että 🙂
Täällä oli viime vuonna pari viikkoa +40 astetta ja kaupungissa se oli jotain kamalaa…ei saa nukuttua, kotona ei ole hyvä olla, ulkona ei ole hyvä olla, joten mieluummin valitsee oikeasti +15 ja vaikka sateen sen sijaan. Nyt toivon, että nämä hirmuhelteet oli vain viime vuoden juttu ja tänä vuonna pysytään siellä “normaaleissa” kesälämpötiloissa…

Reply

Such a cool, casual combo!! Looking great! 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/05/11/visit-helsinki-bystro/

Reply

Thanks dear! 🙂 Have a great day!

Reply

Ihana asu taas! Revityt farkut on kyllä sellanen juttu, että kaikille ne ei omaan silmään sovi. En tiedä, olenko jotenki vanhanaikainen, mut mun mielestä tällaiset farkut sopii just nuoremmille naisille? Mulla on yhdet farkut, joissa on muutama kohta kulutettu, vähän rikki ja jotenkin se tuntuu olevan maksimi, en tiedä, sano sinä? 😀

Reply

Kiitos Henna ja samaa mieltä siitä, että ne ei kaikille sovi. Sanotaanko niin, että en näkisin äitini jalassa näitä tai mitään muitakaan rispaantuneita farkkuja 😉 Mä tykkään pitää näitä rentoina kesähousuina, mutta tästä yhtään “reikäsemmät” ei enää toimisi- ainakaan itselläni!

Reply

Ostin kanssa noi butterfly twistit mutta jalat hikoili niissä niin paljon jonka seurauksena haisivat tosi pahalle, en tiiä tekeekö ne sit eri sisämateriaaleilla..mut harmitti tosi paljon heittää ne pois parin kerran jälkeen..

Reply

Oikeesti? Itse en ole ainakaan vielä kokenut tätä ongelmaa. Voisiko olla juuri, että eri malleissa on eri sisämateriaali? Kokeilitko jalkatalkkia? Se ainakin auttaa tuohon. Nyt toivon, että sama juttu ei toistu itselläni kun lämpötilat nousevat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *