hermes belt

 

Olen iloinen, että ostin tämän Zaran kevyen villakangastakin hyvissä ajoin, sillä sille on tullut käyttöä kevään aikana hyvinkin paljon. Täällä on ollut harvinaisen viileä (ja sateinenkin) kevät, joten takki on ollut välttämätön monena päivänä. Hassua ajatella, että siellä Suomessa on tainnut olla paremmat ilmat kuin täällä Ranskassa. Olen kyllä enemmän syyspukeutumisen fani, joten tämä ilma on sopinut itselleni paremmin kuin hyvin, mutta ehkä kuitenkin kesäkuun kynnyksellä sitä toivoisi jo hieman lämpöä…Pitää ilmeisesti tulla aurinkolomalle Suomeen (en ajatellut ikinä kuulevani suustani tuota lausetta, heh)!

Edellisessä asupostauksessani sanoin, että paras oversized kauluspaita löytyy miehen vaatekaapista. Se on totta, mutta kannattaa myös tarkistaa asustepuoli. Poikaystäväni kaapista käyn usein pihistämässä tämän vyön, sekä yhden ihanan Balmuirin huivin. Kannattaa siis tarkistaa mitä aarteita sieltä miehen kaapista voikaan löytyä!

 

I’m glad I bought this light wool coat in the beginning of Spring, as I’ve been wearing it a lot since. This year the weather has been quite cold and rainy, which means I’ve been needing a coat almost everyday. It’s crazy to think that in Helsinki the weather has been better many days compared  to here. I guess I’ll need to go back home to the North to catch some sun, heh (never thought I’d say that).

In the previous outfit post I said that the best oversized shirt can be found in your boyfriends/husbands closet. In my case I can also find great accessories from my boyfriends wardrobe. I tend to steal this Hemès belt quite often, as well as his scarfs (isn’t it convenient getting your boyfriend a present that you can also wear, heh). So ladies I recommend you to take a look into your boyfriends closets, as you never know what treasures you can find!

 

hermes belt

hermes belt

hermes belt

hermes belt

Pics: Thomas D.

Coat / Zara (similar here*, here*)

Linen shirt / Uniqlo (similar here*)

Pants / Andiata* (similar here*)

Shoes / Flattered (similar here*)

Sunnies / Ray Ban (here*)

Bracelet / Saint Laurent

Belt / Hermès

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

11 comments

Reply

Voi, löytyispä sieltä jotain mitä voisi käyttää, mutta ei. Ensinnäkin mies on 190 cm pitkä ja itse olen 160cm. Siinä on sen verran kokoeroa, että melkolailla hukun miehen paitoihin, vaikka en itsekään mikään pienikokoisin ole, vaikka lyhyt olenkin. Tyylillisesti saattaisin jonkin neuleen nähdäkin päälläni, mutta mieheni käyttää yleensä pillifarkkuja ja ruudullisia paitoja, sekä vähän rock-henkisiä huppareita ym. enkä kyllä näe niitä itseni päällä. 😀 Olishan se kiva kaivella Hermesin vyötä miehen kaapista lainaan, mutta en kyllä osaa nähdä miestäni käyttämässä juuri muun merkin kuin Dieselin vaatteita.
Teillä taitaa natsata kivasti tyylit yhteen. 🙂

Reply

Teillä on tosiaan pituuseroa sen verran, että miehen paidat taitaa olla vähän liiankin “oversized”, heh. Joo, onhan se paljon kiinni siitä, että tyylit ja koot matchaa, mutta meillä menee aika hyvin yks yhteen. Toki ihan kaikkea en itsekään sieltä voi käyttää, mutta muutamia juttuja kyllä! 🙂

Reply

Another awesome outfit! I just love your style Sofia!

http://www.lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali and I can same the same for you! 🙂

Reply

Yhteinen vaatekaappi todellakin edellyttää aika lailla yhteistä kokoa ja makua 🙂 Kaunis asu sinulla, vaikkeivät silmäni ihan vielä olekaan tottuneet noihin korkeavyötäröisiin housuihin. Mutta tässä tapauksessa Hermès’n vyö kiinnittää kaiken huomion. Vyö on omalla wish listilläni jo todella korkealla ja materialisoitunee täydentämään asujani viimeistään joulukuun veronpalautusten myötä. Aurinkoista viikonloppua!

Reply

Ei meilläkään nyt ihan yhteinen vaatekaappi ole (kokoeroa kun on), mutta asustepuolelta voin nappailla juttuja 🙂 Ja muutamia kaulauspaitoja voin käyttää.

Itse olen käyttänyt nyt paljonkin korkeavyötäröisiä housuja ja kerran kun niihin tottuu, niin niistä on vaikea päästä eroon, heh. Koen, että omalle kropalle ne on imartelevimmat ja ne tuo sääriin lisäpituutta. Tuo H-vyö on kyllä kaunis ja se on asun katseenvangitsija. Et varmasti katuisi tuota ostosta!

Kiitos Satu ja samaa sinne! 🙂

Reply

Ihana asu! Mun miehen kaapista ei kyllä löydy päällepantavaa 😀 Jotain isoja urheiluteepaitoja joskus otan päälleni yöksi, jos en omaa yöpaitaa löydä. Jos tuollainen Hermésin vyö olisi mun miehellä, olisin ominut sen jo ajat sitten 😀

Reply

Haha, ehkä siis ihan hyvä, että sun mieheltä ei löydy tätä vyötä? 😉

Reply

Korkeavyötäröiset housut on kyllä hyvät, saa ne jenkatkin piiloon, jos sellaisia sattuu olemaan 😉 Mulla on itsellä lyhyt selkä ja pitkät jalat, joten siinä mielessä korkeavyötäröhousut näyttää aina siltä, että ne on vedetty kainaloon saakka 😀 Heheh

Reply

Juuri näin, korkeavyötäröiset housut käy moneen! 😉 Heh, nyt en saa tätä mielikuvaa pois mun päästä 😀

Reply

😀 Jäi se mullakin nyt päälimmäisenä pyörimään päähän!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *