Kaupallinen yhteistyö Bubbleroomin kanssa.

 

Syyspukeutuminen inspiroi meikäläistä eniten ja tähän aikaan vuodesta pukeutumisinto nostaa päätään ihan eri tavalla. Vaikka muodista olenkin kiinnostunut läpi vuoden, niin syysmuoti on vain niin se “oma juttuni”. Tämän Bubbleroomin yhteistyön merkeissä sain tehdä jotain erityisen kivaa ja se oli koota kolme mieluista asukokonaisuutta syksyn jokaiseen tilanteeseen. Syksyssä ehdottomasti parasta on takit ja bootsit, joten aloitetaan tällä arkisellä asukokonaisuudella!

Arkeen

Tämä ihana takki aivan loistava näihin viileisiin syyspäiviin! Se on tarpeeksi siisti ja tyylikäs kaupunkikäyttöön, mutta olen testannut sitä myös landella muutaman asteen lämpötiloissa ja se piti lämpimänä. Todellinen monitoimitakki, joka menee oikeastaan koko syksyn ja talven. Mitoiltaan se on myös juuri sopiva ja tykkään kun talvitakki peittää takapuolen. Vyö tekee mallista myös astetta naisellisemman, kun vyötärön saa kurottua kiinni. Tätä voi yhdistellä oikeastaan kaiken kanssa, mutta itse päädyin tyylilleni uskollisena valitsemaan mustat siistit housut ja simppelit nilkkurit. Takista itselläni on koko 36 ja sinne mahtuu vielä hyvin paksu neule alle!

 

Coat / here   Pants / here   Boots / here

 

Töihin

Ihastuin tähän puuvillaiseen bleiseriin ja se onkin täydellinen vaatekappale töihin. Kaksiriviset kultaiset napit tekevät siitä vielä astetta skarpimman ja paksu puuvilla tuntuu miellyttävältä päällä. Ylipolvensaappaat kuuluvat syksyyn yhtä paljon kuin nilkkuritkin ja kaapistani löytyykin niitä kahdet. Varmat klassikot! Muistan, kun tästä sääristä ulottuvasta mallista tuli suosittu ja heti kun ihmiset pääsivät eroon “pretty woman” viboista, niin tämä malli tuli jäädäkseen. Yhdistämällä OTKB:sit saman väristen housujen tai esim. neulemekon kanssa, ei ole riskiä siitä, että asu olisi mauton.


Blazer / here   Shirt / here   Trousers / here   Over the knee boots / here

 

Juhlaan

Tästä paljettimekosta tuli kertaheitolla suosikkini! En normaalisti välitä mekoista tai edes juhlapukeutumisesta, mutta tässä on jotain todella ihanaa. Poikaystäväni sanoi osuvasti, että mekko näyttää huomattavasti kalliimmalta, kuin mitä se todellisuudessa on ja olen ihan samaa mieltä. Itse valitsin muuten yhtä kokoa isomman (36), sillä halusin, että se on hieman väljä. Näyttää silloin mielestäni tyylikkäämmältä! Pitkät hihat ovat myös pakolliset itselleni ja etenkin tähän aikaan vuodesta myös tarpeelliset. Mekon alle vain paksut sukkahousut, niin täydellinen juhlalook on valmis!

 

Dress / here

 

Mikä näistä syksyisistä asuista kolahti teihin parhaiten?

Me olemme viettäneet viikonlopun maaseudun rauhassa ja lounaan jälkeen lähdemme ajamaan takaisin kaupunkiin. Illaksi hoitoon on tulossa Coco-pentu, joten täytyy vähän valmistella kotia tämän vieraan tuloon (laukut ja kengät siis visusti piiloon, heh). Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

In collaboration with Bubbleroom, I chose my three favorite fall looks from their collection. Which one is your favorite?

 

Photos/Thomas D.

You May Also Like

6 comments

Reply

Täydellisiä asuja kaikki kolme, ja miten kaunis oletkaan näissä kuvissa!

Reply

Kiitos Nella! <3 Ja kiva kuulla, että asut upposivat!

Reply

Wawawooom!! That last outfit is bomb dot com!! Beautiful, feminine, elegant…

https://lartoffashion.com/pick-up-with-foodora/

Reply

Haha, thanks dear! I love it too 🙂

Reply

Näytät niin hyvältä kaikissa kuvissa! Itselle kolahti tuo työasu, koska aloitan marraskuun alussa uudessa työpaikassa. Pitää ehkä hommata tuollainen vaalea bleiseri ja mustat OTKsaappaat. Vaaleat löytyvät jo

Reply

Kiitos Elisa! <3 Ja hei onnea uuteen työpaikkaan ja uusiin haasteisiin! 🙂 Tämä bleiska on ihana ja parasta siinä on se, että se on tarpeeksi skarppi töihin, mutta tuntuu rennolta päällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *