Screen Shot 2016-05-20 at 12.47.38

 

Nyt kun kesäkuu häämöttää jo nurkan takana, niin mielikin täytyy kesäisemmistä asuista, vaikka koen, että tähän aikaan vuodesta olen aina pukeutumisen suhteen heikoimmillani. Mikäköhän siinäkin on, että paksut kashmir neuleet ja nahkahousut aina kolahtavat kesähepeneitä enemmän vaikka ulkona olisikin +30 astetta? Tähän yllä olevaan asuun pukeutuisin kyllä mielelläni, sitten kun neuleet eivät ole enää vaihtoehto…

  • Jos olette itseni lailla Balmuir-faneja, niin kannattaa kurkata heidän nettikauppaansa. Siellä on ihania uutuuksia, joista itse ihastuin etenkin tähän Capri -huiviin, sekä hieman arvokkaampaan Marchese-huiviin harmaana (yllätys). En tiedä onko tuo vaalea väri itselleni liian hailakka, mutta se olisi ihanan raikas asuun kuin asuun (ja kaapistani löytyy kyllä se ihana Dawn -huivi, joka sopisi tähän kuin nenä päähän).
  • Tuo Lindexin valkoinen tunikamekko on jäänyt kummittelemaan takaraivoon ja se olisi ihanan huoleton kesällä. Plussaa vielä pitkistä hihoista!
  • Laitoin tilaukseen nämä mustat Conversen-tennarit ja toivon, että ne olisivat hyvät. Sitten kaapissani olisi vihdoin yhdet kevyet kangastennarit. Fingers crossed!
  • Laukuksi Chanel rennosti olalle roikkumaan! Tässä asussa menisin myös mielelläni taas Deauvilleen, joka vei sydämeni viime vuonna. Ihana rannikkokaupunki!
  • Asun kruunaisi mikäs muukaan kuin Panama-hattu! Olen taas päättänyt, että en suoranaisesti ota aurinkoa ollenkaan tänä kesänä, mutta toki ulkona tulee liikuttua, eli suojakertoimet pitää silti olla kunnossa. Helteellä hattu on pakollinen suojaamaan hiuksia ja päätä, mutta onhan tuo myös tyylikäs valinta!

Tällaisessa asussa tepastelisin siis mielelläni kesäkatuja niin Suomessa kuin Ranskassakin. Kolahtaako teihin?

 

Now that June is around the corner, I guess I need to prepare myself to let go of my cashmere knits for a few months and focus on lighter outfits. I wouldn’t mind wearing this look on the summer streets of Helsinki and Orléans. What you you think? If you havent’t checked out Balmuir’s new collection you should, because they have amazing things again. Especially their Capri and Marchese scarfs are gorgeous…

 

*Commercial links/Postaus sisältää mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Toi Lindexin mekko näyttää todella kivalta (en ehtinyt kommentoimaan aikasemmin vaikka näin postauksen jo aikaisemmin). Itseä vähän harmittaa että nettikaupassa monet vaatteet näyttävät paremmilta kuin livenä… olen monesti katsonut juurikin Lindexin nettikaupan läpi ennen kuin menen käymään Suomessa. Tähän mennessä olen saanut pettyä jokaisella kerralla, valitettavasti. Ehkä alennusmyynnit ovat alkaneet heinäkuun alkuun mennessä ja saisin kesävaatteita joulukuun reissulle Puerto Ricoon ;D

Reply

On kyllä totta, että vaatteista on aika paha mennä sanomaan pelkän kuvan perusteella! Etenkin tollanen lyhyempi mekko voi olla päällä sitten kivan sijaan katastrofi 😉 Täytyy kyllä käydä sovittamassa – sittenhän se näkee! Oooh, teillä olikin ihana reissu tiedossa. Onneksi ehdit tosiaan alennusmyynneistä hankkia kaikki lomavaattet. Muistan kun viime helmikuussa lähdin aurinkoon ja kirosin kun siihen aikaan ei tietenkään Euroopasta löytynyt mitään hellevaatteita. Olisi munkin pitänyt vähän ennakoida, heh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *