bare legs 8

 

Puhuin viime viikolla siitä, että käytän poikaystäväni vaatteita ja asusteita aina silloin tällöin ja tässä asussa päälläni on taas jotain hänen. Ei varmasti tarvitse montaa kertaa miettiä mikä vaatekappale kuuluu miehelleni (luojan kiitos, en puhu näistä minishortseista), eli kyseessä on tuttu ja turvallinen kauluspaita. Olisin toivonut, että se olisi vielä vähän pidempi, jotta voisin käyttää sitä kunnon mekkona, mutta sitä varten pitäisi hankkia isompi mies. Ei ehkä kuitenkaan sen arvoista.

Oli muuten ensimmäinen kerta tänä vuonna (jos Seychellejä ei lasketa) kun olin paljain säärin liikenteessä. Kalkkuna-koivet siis vilahtivat oikein kunnolla. Tuosta ne eivät tule kyllä ruskettumaan auringossa tuon enempää (aurinkoa en siis ota ollenkaan), mutta joku purkkipäivetys voisi olla paikallaan. Olisikohan nyt aika kokeilla niitä monen hehkuttamia St.Tropezin-tuotteita? Mielestäni itseruskettavien kanssa säätäminen on vain niin raivostuttavaa hommaa, mutta mitä enemmän katson näitä kuvia, sitä enemmän olen sitä mieltä, että ehkä kannattaisi, heh.

Hyvät viikonloput kaikille!

 

Last week I mentioned that I wear my boyfriends clothes every now and then, and here is another outfit where I’ve stolen one of his clothing (and thank god I’m not talking about those mini shorts…). I robbed his shirt again and I actually hoped for it to be bigger one me, so that it would have worked as a dress. Since it wasn’t the case I had to add shorts underneath to stay somewhat decent.

It was the first time this year (if I don’t count my holiday in Seychelles) being bare legged. These white legs of mine need some color, but as I don’t take sun I’m going to have to find the color from a self-tanner. I actually hate the hassle of using self tanners, but after looking at these pictures, I think the struggle will be worth it. These legs need some color for sure, heh.

Have a great weekend!

 

bare legs 4

bare legs 9

bare legs 5

bare legs 11

bare legs 12

bare legs 10

Pics: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme* (similar here*, here*, here*)

Shirt / Hugo Boss* (my boyfriends)

Jean shorts / Zara (similar here*)

Boots / Topshop (similar here*)

Sunnies / Ray Ban*

Bag / Céline

*Commercial links.

You May Also Like

6 comments

Reply

Looking like a real girl boss!! I’m loving your jacket and these shorts fit you perfectly!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali and have a great weekend! 🙂

Reply

Mitä jos hankkisit isomman miehen paidan (ilman miestä siis) ihan vaan omaan käyttöön? Minä tein juurikin niin pari vuotta sitten, kun tulenpalavasti halusin paidan, vaan en miestä 😀 Aurinkoista viikonloppua!

Reply

Hih, totta! Hyvä idea. Ja itseasiassa poikaystäväni antoi juuri vanhan paitansa, joka on jäänyt pieneksi (kyllästyi varmaan siihen, että käyn hänen kaapillaan, heh), joten nyt omasta kaapista löytyy hyvä oversized version, joka ei tosin ole tarpeeksi pitkä mekoksi sekään, mutta hyvä arkikäyttöön housujen kanssa! Kiitos Satu ja samaa sinne 🙂

Reply

Haha, repesin tuolle “luojan kiitos, ei ole miehen sortsit” 😀 😀 Komeat on kalkkunasääret! Mitäs sitä ruskettamaan, kun on valkoihoiseksi syntynyt! 🙂 Mäkään en ota aurinkoa, mutta rusketun väkisinkin ja läpi talven iho on hieman päivettynyt. jos ottaisin aurinkoa, olisin tosi tummaihoinen. Kiva asu kyllä taas!! peukut tällekin!

Reply

😀 Right! Kiitos Henna ja onhan se totta, että mitä sitä väriä lisäämään kun sitä ei kerran omasta takaa löydy, heh. Onhan pieni päivetys aina kaunis, mutta purkista se tulee jos on tullakseen. Oooh, lucky you! Mun ei kannata edes yrittää ja siksi pysynkin tiiviisti varjon alla – parempi niin. Kiitos ihana ja viikonloppuja sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *