andiata 2

 

Olen valitellut täällä blogin puolella, että helteisellä ilmalla kaapissani ei muka olisi mitään päällepantavaa, mutta onhan siellä! Ongelma on ehkä lähinnä se, että jätin hellevaatteeni Ranskaan ja toisekseen, en viihdyn hihattomissa topeissa ja liian paljastavissa vaatteissa sitten ollenkaan. Harvoin käytän mitään käsivarsia paljastavaa, mutta jostain syystä Andiatan vaatteiden kanssa olen joustanut. Tämän valkoisen topin leikkaus on vain niin kaunis, että sitä ei kannata pilata peittämällä ja tämä nuden värinen pitsimekko on itsessään niin upea, että käsivarsi-kompleksi unohtuu saman tien kun vaatteen pukee ylleen. Andiatan vaatteiden leikkauksessa on jotain, mikä saa ainakin oman oloni tuntumaan niissä niin kotoisaksi ja hyväksi, että kaikki muu unohtuu.

Maanantaina juttelin Andiatan pääsuunnittelijan Tarja Rantasen kanssa Ranskan suurlähetystössä ja tuli taas niin hyvä fiilis siitä, että saa tehdä yhteistyötä näin upean kotimaisen merkin kanssa. Paikalla oltiin juhlistamassa suomalaista osaamista ja kyllä se vaan niin on, että Suomesta tulee hienoja merkkejä ja osaavia suunnittelijoita. Olen iloinen siitä, että tällä pienellä alustallani pystyn tuomaan esille suomalaista osaamista edes jossain mittakaavassa.

Tällä viikolla olen töiden ja kaiken muun ohella hoitanut puhelintani koskevaa sotkua. Kerroinkin täällä, että puhelimeni sanoi itsensä irti, mutta kyseessä on itse asiassa akun turpoamisesta johtunut vika. Suomen Apple sanoo, että he eivät voi asiassa auttaa, sillä olen ostanut puhelimen Ranskasta (takuu on umpeutunut) ja sanoivat, että räjähdysvaaraa ei ole (luin, että sekin on mahdollista tässä tilanteessa). Seuraavassa lauseessa kuitenkin sanotaan etten saa ottaa puhelinta koneeseen ja hoitaa sen korjaamista Ranskassa, sillä se voi räjähtää (aika ristiriitaisesti siis sanottu). Nyt täytyy alkaa selvittelemään hoitaako Ranskan Apple puhelimeni korjauksen Suomessa, jos en kerran voi viedä sitä takaisin Ranskaan mukanani. Tuntuu muutenkin hullulta, että sanotaan, että puhelinta ei kannata pitää sisällä (eli joku vaara siinä on) ja he ottavat mieluummin sen riskin, että puhelin räjähtää (mistä koituisi heille sitten huomattavasti suurempia ongelmia), kuin vain hoitaisivat asian suoraan. Tiedä häntä, mutta tällainen juttu täällä käynnissä!

 

I’ve been saying how I don’t have any summer clothes, when in fact that’s not quite true. I mean I have, but they are in France and I honestly don’t feel comfortable in outfits that show a lot of bare skin. That’s probably why I almost never wear sleeveless tops (plus I have a complex with my arms, heh), but for some reason with Andiata’s clothes, I don’t even mind if they’re sleeveless, because I just feel so good in them. For example this top is too good to cover up with something else and this lace dress is a dream on its own.

Besides work, this week I’ve been dealing with a phone problem. I probably told you that my old iPhone 5C broke down, but apparently the problem is the battery, which keeps on expanding. I read that some people who’ve had the same problem have actually seen their phones explode. I freaked out a little when I heard this and immediately called Apple Finland. The problem is that I bought the phone in France, so they can’t help me. They told me that there is no worry about the phone exploding, but I can’t take it back to France with me to get repaired, because it might explode on the plane. Sayyy what? First it doesn’t explode and then I can’t fly with it, because it might? They also told me that’s it’s good I’m keeping it on the terrace just in case and that I should take it the repair ASAP. But there’s no way I’m paying for an expensive repair (the warranty is no longer valid) and apparently it’s unsafe to keep it just lying around the house. Really confusing…Now I need to figure out if Apple France will pay for the repair here in Finland, since I can’t take the phone with me back to France. You would think Apple would quickly take care of this situation, since they are responsible if something does go wrong, but apparently not. Disappointing to say the least! In situations like this I wish I was a lawyer specialized in consumer protection law, heh…

 

andiata 9

andiata 7

andiata 10

andiata 6

andiata 3

Top / Andiata* (similar here*, here*, here*)

Pants / Andiata* (similar here*, here*, here*)

Sandals / Les Tropéziennes (similar here*)

Sunnies / Ray Ban (here*)

Bag / Céline

*Mainoslinkkejä/Tuotteet saatu.