andiata pitsimekko 13

 

Viikonlopun treffiasuksi valitsin tämän ihonvärisen pitsiunelman. Harvoin pukeudun mihinkään näin juhlavaan asuun, mutta pakko myöntää, että välillä tekee hyvä pukea se kaapin helmi päälle. Kyllä vaatevalinnat vaikuttavat paljon fiilikseen ja vaikea uskoa, että jollain ei olisi hyvä olo tällaisessa asussa, joka on kuin koru kantajansa päällä. Rakastan tätä mekkoa myös siitä, että vaikka se on juhlava, niin se on kuitenkin tarpeeksi yksinkertainen omaan makuuni. Täydellinen juhlavaate siis!

Viikonlopun vietimme tosiaan Toursin kauniissa kaupungissa ja on kyllä niin virkistävää vaihtaa maisemaa edes yhdeksi yöksi. Kesällä pitää harrastaa näitä viikonloppumatkoja enemmänkin! Lyhyt aika riittää jo nollaamaan pään ja reissun jälkeen on taas ihana palata kotiin.

No mutta, nyt taas kohti uutta viikkoa. Aurinkoista maanantaita kaikille!

 

For this weekends date night I chose this gorgeous lace dress from Andiata. I rarely wear something so festive, but I have to admit it’s nice to throw on the most feminine dress in my closet every now and then. What you wear really sets the tone for the evening and who wouldn’t feel special in a dress like this?  It’s pretty perfect if you ask me!

So we spent the weekend in Tours and it’s nice to get away even for a night. During the summer we have to do more weekend trips! Just one or two nights away from home makes all the difference. Traveling is the best way to de-stress, don’t you think?

And now it’s time to welcome yet another week, so I’m wishing you all a sunny Monday!

 

andiata pitsimekko 26

andiata pitsimekko 15

andiata pitsimekko 23

andiata pitsimekko 5

andiata pitsimekko 24

andiata pitsimekko 25

andiata pitsimekko 19

Pics: Thomas D.

Dress / Andiata* (similar here*, here*, here*)

Heels / Christian Louboutin (similar here*)

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

10 comments

Reply

Oh wow!! Gorgeous and sophisticated! Perfect look for a date night out. 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/05/23/do-you-bleed/

Reply

Thanks Natali! 🙂

Reply

Upea mekko, sopii sinulle kuin nakutettu! Sinulla valloittava hymykin, saako toivoa jatkossakin hymyileviä asukuvia? 🙂

Reply

Kiitos Jaana! 🙂 Heh, yritän parhaani 😉

Reply

Upealta näyttää sekä nainen että mekko!

Reply

Kiitos Nella! Tämä mekko on kyllä huippu kaunis – pisteet Andiatalle 🙂

Reply

Aivan ihanan upea mekko ja tykkään just tuollaisista hihoista, hihaton mekko ei itsellä tunnu niin “varmalta ” päällä vaikka käsivarsissa ei mitään valittamista olekaan. Kaunis sinä <3

Reply

Kiitos Henna<3 Joo, olen ihan samaa mieltä sun kanssa näistä hihoista!:)

Reply

Aivan jumalainen mekko! Eikä ihme, että on Andiatan jälkeä.. Lähes kaikki ihastelemani ja itselleni istuvat mekot ovat juuri kyseiseltä merkiltä. Minulla on nyt (tai oikeastaan jo pitkään) hakusessa laadukas, aivan täysin tavallinen t-paita eri väreissä. Etsin löysähköä mallia, jossa sopiva pyöreä kaula-aukko. Matsku saisi olla hieman vahvempaa, ettei sauman mene heti ensimmäisessä pesussa miten sattuu. Ostin yhden Tigerin t-paidan, mutta korkeasta hinnasta huolimatta petyin. Onko sinulla vinkkejä, millä merkillä tai mistä voisi löytää the t-paidan? 🙂

Reply

Eikö olekin? Tämä on kyllä niin kaunis mekko, että huh! 🙂 Tiedätkö, en ole itsekään löytänyt sitä täydellistä t-paitaa. Tällä hetkellä kaapissa on yksi COSin, joka on toiminut hyvin, mutta en nyt sanoisi, että sekään on mikään maailman täydellisin. Jos siis omalle kohdallesi osuu se the one, niin kerro siitä täälläkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *