mohairknit1

 

Olin lauantaina juhlistamassa ystäväni kanssa Moët & Chandonin uutta rosé skumppaa. Ei ollenkaan hullumpi kesäjuoma! Tilaisuuden jälkeen kävimme moikkaamassa vanhoja ystäviäni (osaa en ole nähnyt vuosiin) ja samalla mietin, että tänä kesänä täytyy pitää parempaa yhteyttä ja nähdä enemmän näitä nuoruuden ystäviäni. Niin hyviä tyyppejä!

Lauantaina tuskailin vaatteideni kanssa ja valinnanvaraa kun ei pahemmin ollut, niin päädyin siihen samaan farkut ja kauluspaita komboon. Alkaa jo itseänikin kyllästyttää, heh. Ulkona oli kyllä sen verran kylmä, että kaipailin päälleni tätä ihanaa mohair neuletakkia. Rakastan tätä pitkää mallia ja parasta on neuleen monikäyttöisyys. Se menee arkena farkkujen ja t-paidan parina lähes takkina (ainakin kesällä) ja siitä saa myös astetta skarpimman “mekon” iltamenoihin kuromalla neuleen vyötäröltä kiinni ja yhdistämällä sen korkoihin.

Pohdin täällä jos jäisin vielä yhdeksi ekstra viikoksi Suomeen. Ranskassa lakkoillaan, futiskisat ovat käynnissä (sen myötä tiukemmat turvatoimet taas) ja tulviakin on ilmeisesti vielä paikoittain. Tälläkin viikolla sinne on luvattu sadetta lähes jokaiselle päivälle, joten jos siis saan valita, että jäänkö kesäiseen Suomeen vai menenkö takaisin sateiseen Ranskaan, niin….

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja kuunnelkaa Selena Gomezin ihana Kill Em With Kindness-biisi!

 

On Saturday me and my girlfriend attended a Moët & Chandon party where they launched the new Rosé Ice Imperial champagne. It wasn’t bad at all – perfect for summer! I wore a very boring outfit, but was actually missing this mohair knit, as the evening was surprisingly cold. The knit is so multi functional, as it works not only as a basic knit, but also as a dress.

Have a great week and listen to Selena Gomez’s Kill Em With Kindness song. I love it!

 

mohairknit18

mohairknit4

mohairknit14

mohairknit6

mohairknit13

mohairknit3

mohairknit16

Knit / & Other Stories (similar here*, here* and here*)

Belt / & Other Stories (similar here*)

Heels / Zara (similar here* and here*)

Sunnies / Ray Ban (here*)

Bracelet / Fendi

Bag / Céline

*Commercial links/Mainoslinkkejä.