mohairknit1

 

Olin lauantaina juhlistamassa ystäväni kanssa Moët & Chandonin uutta rosé skumppaa. Ei ollenkaan hullumpi kesäjuoma! Tilaisuuden jälkeen kävimme moikkaamassa vanhoja ystäviäni (osaa en ole nähnyt vuosiin) ja samalla mietin, että tänä kesänä täytyy pitää parempaa yhteyttä ja nähdä enemmän näitä nuoruuden ystäviäni. Niin hyviä tyyppejä!

Lauantaina tuskailin vaatteideni kanssa ja valinnanvaraa kun ei pahemmin ollut, niin päädyin siihen samaan farkut ja kauluspaita komboon. Alkaa jo itseänikin kyllästyttää, heh. Ulkona oli kyllä sen verran kylmä, että kaipailin päälleni tätä ihanaa mohair neuletakkia. Rakastan tätä pitkää mallia ja parasta on neuleen monikäyttöisyys. Se menee arkena farkkujen ja t-paidan parina lähes takkina (ainakin kesällä) ja siitä saa myös astetta skarpimman “mekon” iltamenoihin kuromalla neuleen vyötäröltä kiinni ja yhdistämällä sen korkoihin.

Pohdin täällä jos jäisin vielä yhdeksi ekstra viikoksi Suomeen. Ranskassa lakkoillaan, futiskisat ovat käynnissä (sen myötä tiukemmat turvatoimet taas) ja tulviakin on ilmeisesti vielä paikoittain. Tälläkin viikolla sinne on luvattu sadetta lähes jokaiselle päivälle, joten jos siis saan valita, että jäänkö kesäiseen Suomeen vai menenkö takaisin sateiseen Ranskaan, niin….

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja kuunnelkaa Selena Gomezin ihana Kill Em With Kindness-biisi!

 

On Saturday me and my girlfriend attended a Moët & Chandon party where they launched the new Rosé Ice Imperial champagne. It wasn’t bad at all – perfect for summer! I wore a very boring outfit, but was actually missing this mohair knit, as the evening was surprisingly cold. The knit is so multi functional, as it works not only as a basic knit, but also as a dress.

Have a great week and listen to Selena Gomez’s Kill Em With Kindness song. I love it!

 

mohairknit18

mohairknit4

mohairknit14

mohairknit6

mohairknit13

mohairknit3

mohairknit16

Knit / & Other Stories (similar here*, here* and here*)

Belt / & Other Stories (similar here*)

Heels / Zara (similar here* and here*)

Sunnies / Ray Ban (here*)

Bracelet / Fendi

Bag / Céline

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

12 comments

Reply

Absolutely love how you’ve styled this outfit and wore that cardigan as a dress. 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/06/13/where-is-the-love/

Reply

Thanks dear! Enjoy this new week 🙂

Reply

Voi upeus! 🙂 Niin upea tuo Celinen laukku, aina sitä ihailen!

Reply

Voi kiitos Sanna! Ja kyllä – tuo belt bag on edelleen yhtä ihana 🙂

Reply

I really like how you have styled this! I have the same cardigan and have barely worn it since I bought it a year ago. I love the way it looks but cannot stand how much it sheds. Do you have any tricks up your sleeve on how to make the shedding stop? Or if not completely stop it, at least make it bearable? Thanks!

Reply

Hi Hanna! I haven’t really noticed the shedding in this one (or at least not in a way that bothers me), but of course if I wear a black top underneath, it does show a bit. I just tend to shake the “loose” ones out before wearing it and then I’m good to go 🙂

Reply

Upea asu, toimii loistavasti!

Tuo Fendin rannekoru on kyllä todella hieno, muistatko/tiedätkö onko sitä hopeisen sävyisenä myös?

Reply

Kiitos Mari! 🙂 Tuo Fendin rannekoru on jo muutaman vuoden vanha, enkä ole varma löytyikö siitä silloin aikoinaan hopeista versiota. Voi hyvinkin olla, mutta itse iskin heti silmäni tähän ja kaikki muu jäi huomaamatta, heh.

Reply

Haha, jää ihmeessä sinne! Täällä Itävallassa tää sää heittää ihan häränpyllyä koko ajan. Välil on aurinkoista, sit pilvistä, yhtäkkiä taivas on ihan musta ja vettä alkaa sataa kaatamalla 😀 😀 Onneksi istun töissä ja voin kattoa vaan ikkunasta ulos ku vettä sataa… onneksi ei ole lomia suunnitteilla täällä päin lähiaikoina!

Reply

What’s going on? Ilmastonmuutos vai mitä? Ranskassa on ollut juurikin aivan ihmeelliset ilmat ottaen huomioon, että normaalisti kesäkuussa on kunnon kesä, eikä tulvista pitäisi olla huolissaan…

Voi siis olla, että jään tänne vielä hetkeksi 😉 Venytän lähtöä niin kauan kunnes ikävä on niin kova, että on pakko lentää poikaystävän kainaloon, heh.

Reply

Upea asu!! Mut häiritseekö sua mohairin karvaisuus? Tilasin äskettäin By Malene Birgerin vastaavan neuleen, mutta jo kokeillessa siitä irtosi niin paljon karvaa että oli pakko palauttaa. Harmi, koska eläväpintaisuus kuuluu asiaan.

Reply

Kiitos Pirpu! Tuolla toinen lukija kyselikin samaa, mutta itseäni ei ole häirinnyt mohairin karvaisuus tässä neuleessa. Toki mustan aluspaidan kanssa huomaa, että karvaa irtoaa jonkin verran, mutta käytössä en koe sitä häiritsevänä. Itse tykkään juurikin tästä eläväpintaisuudesta ja pehmeästä vaikutelmasta, mutta ymmärrän toki, että jos karvat irtoavat ja häiritsevät, niin vaatetta ei tule käytettyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *