chanel flap bag12

 

Suunnitelmissa oli eilen herätä aikaisin aamulla hoitamaan muutamia työjuttuja ja muutenkin palata hyvään rytmiin, mutta aamulla sammutin herätyskellon ihan pokkana ja heräsin kaksi tuntia myöhemmin, heh. Ei siis mennyt ihan suunnitelmien mukaan! Sitten kun vihdoin heräsin, niin ulkoa alkoi kuulua hirveätä huutoa ja tajusin, että siellä lakkoillaan ja osoitetaan mieltä. Olin siis selvästi takaisin Ranskassa! Täällä tuntuu muutenkin olevan maailmankirjat hieman sekaisin, sillä moottoritiellä oli vieläkin muutama kaista suljettuna tulvien takia ja nytkin ilma näyttää enemmän siltä, että olisi alkusyksy, kuin keskikesä. Tosin itseäni ei haittaa nämä normaalia alemmat lämpötilat ollenkaan (päinvastoin), mutta ymmärrän hyvin, että ranskalaisia ottaa päähän nämä lähes päivittäiset sateet. Ensi viikko näyttää kyllä jo paremmalta, joten toivotaan, että kunnon kesä saapuisi tännekin!

Eilen sain myös vihdoin otettua kuvia tästä uudesta laukkukokoelmani aarteesta ja kyseessähän on Chanelin double flap bag. Myin muutaman vanhan laukun tämän tieltä ja Suomessa käytinkin tätä jo sen verran, että tiedän tehneeni nappiostoksen. Kokokin on juuri täydellinen omiin tarpeisiini (medium) ja yhtään isompi se ei kyllä saisi olla. Kokeilin kerran Chanelin liikkeessä niitä kahta isompaa kokoa ja ne näyttivät kroppani rinnalla aivan jättiläisiltä, joten näky oli enemmänkin huvittava kuin tyylikäs.

Ostin laukun siis käytettynä ja etsin pitkään hyväkuntoiselta vintagea. Tämä oli kunnoltaan paras mitä näin (vaikka näkyyhän tässäkin muutamia käytönjälkiä), mutta kulmat ovat hyvin siistit ja se oli yksi tärkeimmistä kriteereistäni. Vintage laukuissa kuuluukin näkyä elämä, mutta silti siistillä tavalla.

Yritän saada tänään asukuvia taas pitkästä aikaa kasaan, jotta pääsisi näyttämään teille miltä tämä kaunokki näyttää livenä!

 

My newest bag love is this Chanel’s classic flap bag, which I bought second hand. I was trying to find one in really good shape (especially one that didn’t have the edges scuffed) and managed to find this beauty. I’ll try to get some outfit pics for tomorrow, so I can show you how it looks on me! The size is also perfect and it couldn’t be any bigger. I’ve tried the two largest sizes of the flap bag, but they looked way too big on me, which is why I decided to go for the medium. I’m very happy with this new treasure of mine!

 

chanel flap bag16

chanel flap bag13