chanel flap bag12

 

Suunnitelmissa oli eilen herätä aikaisin aamulla hoitamaan muutamia työjuttuja ja muutenkin palata hyvään rytmiin, mutta aamulla sammutin herätyskellon ihan pokkana ja heräsin kaksi tuntia myöhemmin, heh. Ei siis mennyt ihan suunnitelmien mukaan! Sitten kun vihdoin heräsin, niin ulkoa alkoi kuulua hirveätä huutoa ja tajusin, että siellä lakkoillaan ja osoitetaan mieltä. Olin siis selvästi takaisin Ranskassa! Täällä tuntuu muutenkin olevan maailmankirjat hieman sekaisin, sillä moottoritiellä oli vieläkin muutama kaista suljettuna tulvien takia ja nytkin ilma näyttää enemmän siltä, että olisi alkusyksy, kuin keskikesä. Tosin itseäni ei haittaa nämä normaalia alemmat lämpötilat ollenkaan (päinvastoin), mutta ymmärrän hyvin, että ranskalaisia ottaa päähän nämä lähes päivittäiset sateet. Ensi viikko näyttää kyllä jo paremmalta, joten toivotaan, että kunnon kesä saapuisi tännekin!

Eilen sain myös vihdoin otettua kuvia tästä uudesta laukkukokoelmani aarteesta ja kyseessähän on Chanelin double flap bag. Myin muutaman vanhan laukun tämän tieltä ja Suomessa käytinkin tätä jo sen verran, että tiedän tehneeni nappiostoksen. Kokokin on juuri täydellinen omiin tarpeisiini (medium) ja yhtään isompi se ei kyllä saisi olla. Kokeilin kerran Chanelin liikkeessä niitä kahta isompaa kokoa ja ne näyttivät kroppani rinnalla aivan jättiläisiltä, joten näky oli enemmänkin huvittava kuin tyylikäs.

Ostin laukun siis käytettynä ja etsin pitkään hyväkuntoiselta vintagea. Tämä oli kunnoltaan paras mitä näin (vaikka näkyyhän tässäkin muutamia käytönjälkiä), mutta kulmat ovat hyvin siistit ja se oli yksi tärkeimmistä kriteereistäni. Vintage laukuissa kuuluukin näkyä elämä, mutta silti siistillä tavalla.

Yritän saada tänään asukuvia taas pitkästä aikaa kasaan, jotta pääsisi näyttämään teille miltä tämä kaunokki näyttää livenä!

 

My newest bag love is this Chanel’s classic flap bag, which I bought second hand. I was trying to find one in really good shape (especially one that didn’t have the edges scuffed) and managed to find this beauty. I’ll try to get some outfit pics for tomorrow, so I can show you how it looks on me! The size is also perfect and it couldn’t be any bigger. I’ve tried the two largest sizes of the flap bag, but they looked way too big on me, which is why I decided to go for the medium. I’m very happy with this new treasure of mine!

 

chanel flap bag16

chanel flap bag13

 

You May Also Like

14 comments

Reply

Ihana laukku! Haavena myös itsellä! Meneekö tämä crossbodynä? Asukuvia odotellessa :).

Reply

Tämä on ollut omalla haavelistallani jo vuosia! 🙂 Tämä ei mene ainakaan mulla crossbodyna (mulla mittaa 170cm) – tai ainakaan niin, että näyttäisi hyvältä – joten pidän sen pienemmän Chanelini siihen tarkoitukseen ja tätä käytän olkalaukkuna.

Asukuvia luvassa huomenna 🙂

Reply

Todella upea yksilö! <3

Reply

Eikö! <3

Reply

One of the most perfect bags ever <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

This is the classic of classics! Definitely a keeper <3

Reply

Näyttää hyvältä, odotan innolla huomisia kuvia 🙂 Itseäni ei nuo kultaiset yksityiskohdat houkuta, poikkeus saattaa muuttaa ensi kuussa kaappiin kun käyn katsomassa Furlan Metropolis laukkuja Münchenissä. Se tumman beige väri (Daino) houkuttaa, itse pelkään kyllä että kyseinen laukku on itselleni liian pieni. Oikeankokoista olkalaukkua on jotenkin todella vaikea löytää

Reply

Ymmärrän hyvin, että kultaiset yksityiskohdat eivät nappaa! Jos nyt ostaisin uuden Chanelin, niin luulen, että päätyisin hopeisiin metalleihin ihan sen takia, että hopeiset yksityiskohdat on jotenkin arkisemmat. Nyt kaikki omat korut/laukkujen yksityiskohdat on kullanvärisiä, mutta uskon, että tulevaisuudessa esim. sormukset, arvokkaammat kellot yms. tulee olemaan hopeanvärisiä, joten ehkä sille linjalle alan hiljalleen kääntyä. Mutta voihan molempia metalleja käyttää keskenään (vaikka jonkun mielestä tämä on ehdoton “no”), joten sitten vaan kahta metallia päällä samaan aikaan 🙂

Se Furlan Metropolis on niin kaunis laukku ja etenkin tuossa tumman beigessä värissä varmasti upea. Toivottavasti kokokin on oikea, sillä siitä saisit ihanan olkalaukun!

Reply

Haha, tuo “ei saa yhdistellä hopeaa ja kultaa” on kuin mun äidin suusta 😀 hän osaa käyttää koruja tosi hienosti, aina on rannekoru, kaulukoru ja korvikset. Ne pukevat häntä hyvin, itsellä on enemmän “less is more” 🙂
Pidän sormet ristissä että laukku löytyisi tuossa värissä Münchenistä, kävin keväällä Wienissä mutta en ollut silloin innostunut laukusta niin paljon.

Reply

Omalla äidilläni en ole tainnut taas koskaan nähdä kullanvärisiä koruja! Tai no kerran taisin lainata hänelle juhlia varten omat kullanväriset korvakoruni, mutta muuten kyllä kaikki hänellä on hopeaa tai platinaa. En siis ymmärrä miten olen alkanut taipumaan alkujaan kullan suuntaan, heh. No, ehkä se mieli tosiaan tästä vielä muuttuu!

Täälläkin pidetään sormet ristissä, että löydät juur sen oikean laukun 🙂

Reply

Aivan ihana, onnittelut!

Reply

Kiitos Satu! 🙂

Reply

On tuo vaan kaikkien aikojen upein ja klassisin laukku! Mistä löysit laukun? Omani ostin vuosi sitten Helsingin Theodora second hand kaupasta :). Nauti upeasta laukustasi!

Reply

Kyllä! Omani löysin Design Cornerista 🙂 Kiitos ja sitä samaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *