dior show brow styler 2

 

Ostan suurimman osan meikeistäni suositusten perusteella, sillä itselläni ei ole energiaa alkaa etsimään niitä parhaita tuotteita tuosta laajasta tuoteviidakosta. Monesti löydän parhaimmat meikkisuositukset lehtien sivujen välistä tai blogeista ja niin myös kävi näiden kahden uuden lempituotteeni kohdalla.

 

I buy most of my make-up through recommendations, as there are so many products out there, that it’s impossible to get it right without any help. I usually find great tips in magazines or other blogs and I recently found two amazing products (through recommendations), that I wanted to share with you as well.

 

dior show brow styler

 

Dior Show – Brow Styler

Jos olet etsinyt sitä täydellistä kulmakynää, niin tässä se nyt olisi. Tämä kulmakynä on väriltään (itse käytän sävyä 001), kestävyydeltään, sekä ominaisuuksiltaan paras kokeilemani kulmakynä. Mikä tekee tästä niin loistavan on tuo ohuttakin ohuempi kärki, jolla saa piirrettyä helposti todella luonnolliset kulmat. Itse piirrän kulmieni ääriviivat tällä, vedän muutaman kerroksen niihin kohtaan missä karvoja on vähemmän ja sitten viimeistelen Lumenen kulmageelillä. Lopputuloksena on todella luonnolliset ja tuuheat kulmat! Löydätte tuotteen mm. täältä.

 

If you’ve been looking for the perfect brow pencil, look no more. This one is the one! The color (I wear 001), the durability and the pencil itself make it the best product out there. What I love most about it, is actually the super thin pencil, which makes it easy to get a very natural result. Just love it!

 

urban decay naked skin concealer

 

Urban Decay – Naked Skin Concealer

Vinkin tästä tuotteesta sain ystäväni Alexan meikkitutoriaalista ja koska hän on meikkaamisessa lähes ammattilainen, niin tiesin, että tuote ei ainakaan voisi olla huono. Aikaisemmin olen käyttänyt Laura Mercierin peiteväriä piilottamaan tummat silmänaluset, mutta tämä Urban Decayn versio on monin verroin parempi. Tämä peitevoide tekee oikeasti ihmeitä ja kirkastaa koko kasvojen olemusta niin paljon, että jopa poikaystäväni huomasi eron. Voin siis ilolla laittaa vinkin eteenpäin ja suositella tätä ihanaa tuotetta myös teille!  Löydätte tämän peitevärin hyvään hintaan mm. täältä.

 

This is a tip that I got from my fellow blogger Alexa from one of her make-up tutorials. She’s a real pro with doing her make-up, so I definitely keep my ears open whenever she recommends something. I have previously used a concealer from Laura Mercier, but this one is way better. It really covers up dark under-eyes and brightens the whole complexion. This ones a real keeper!

You May Also Like

2 comments

Reply

Itse törmäsin tuohon UD:n peiteväriin amerikkalaisten vloggaajien videoissa ja koska kaikki sitä hypetti, oli se pakko hommata vajaa vuosi sitten. No se peitti tummat silmänaluset niin hyvin että oli pakko hommata sama vähän tummempana että sain ihon värivirheet piiloon. En ikinä luovu noista, eivät kuivata mun silmänalusia ja pysyy todella hyvänä koko päivän. Two thumbs up ja ihanaa lomaviikonloppua 🙂

Reply

Se on kyllä aivan super hyvä! Kiitos Elisa ja hyvää loppuviikkoa sinne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *