Kosmettiikka vinkkiä kehiin. Olen etsinyt luonnollista hehkua antavaa itseruskettavaa kasvoille ja vihdoin se täydellinen löytyi. Kyseessä on Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster. Tuote on perjaatteessa öljyinen seerumi, jota miksataan sen oman luottovoiteen sekaan. Kolme tippaa levitettynä omaan voiteeseen antaa kauniin päivetyksen ja mikä tärkeintä, luonnollisen sellaisen.

Tippojen annostelu on helppoa ja parasta tässä on se, että tämän kanssa voi käyttää sitä omaa lemppari voidetta. Itse olen niin vaalea, että hyvää itseruskettavaa on vaikea löytää koska sävy ei saa olla liian tumma. Tämän tuotteen kanssa voi itse valita kuinka tumman värin haluaakaan. Kolme tippaa on oikein hyvä määrä luomaan sen luonnollisen hehkun ja päivetyksen ainakin vaalealle iholle.

Uusi suosikki on siis löytynyt! Onko tämä tuote teille jo tuttu?

 

My new favorite self-tanner for the face…Clarins Radiance- Golden Glow Booster! It gives such a natural result. The best part of it is that you actually mix the serum with your favorite face cream. Are you familiar with this product?

You May Also Like

4 comments

Reply

Tätä oltiin kehuttu jossain toisessakin blogissa, sen verran hyvältä kuulostaa, että täytyy itsekin testata 🙂

-H

Reply

Kannattaa tarkistaa! 🙂 Toimii nimittäin tosi hyvin!

Reply

Kiitos vinkistä. Pitääpä kokeilla.

Reply

Ole hyvä! Kiva jos vinkistä oli apua. Suosittelen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *