balmuir-highland-grey-cashmere-scarf

 

Nämä housut eivät imartele kroppaa sitten mitenkään (hello extra 10 kilos), mutta rakastan niitä siitä huolimatta! Joskus mukavuus ja rentous menee kaiken muun edelle. Poikaystäväni kutsuu näitä pyjama housuiksi ja siltähän ne kieltämättä vähän näyttävät, mutta antaa mennä. Yritin pelastaa fiilistä näillä korollisilla bootseilla, mutta en tiedä auttoivatko ne asiaa millään tavalla.

Tässä näkyy taas yksi epätoivoinen yritykseni pukeutua johonkin syksyisempään ja tuon huivinhan sai heittää laukun pohjalle melkeinpä heti, kun astuin ovesta ulos. Harmi, sillä tämä Highland-huivi* on kaappini kaikkien aikojen käytetyin asusteeni ja ehdoton suosikkini. Tämä kuvassa näkyvä on Highlandin suurin koko ja se tuo ihanaa runsautta mihin tahansa asuun. Täytyy kyllä taas antaa pisteet Balmuirille, nimittäin tämän Highlandin laatu on aivan mieletön. Käytin viime vuonna omaani (sitä keskikokoa) valehtelematta non-stop, enkä todellakaan kohdellut sitä kuin kukkaa kämmenellä. Siitä huolimatta huivi on vieläkin lähestulkoon uudenveroisessa kunnossa. Tajusin muuten juuri, että koko asuni (kenkiä ja laukkua lukuun ottamatta) koostuu suomalaisten merkkien vaatteista. Aika jees!

Meillä on tänään viimeinen päivä Barcelonassa ja illalla nappaamme lennon takaisin Pariisiin. Viimeiset hetket siis käsillä tässä upeassa kaupungissa, mutta reissujutuilla jatketaan sitten myöhemmin täällä blogin puolella. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Sorry guys, no translation this time (been busy discovering Barcelona), but I’ll get back on track with the next post. Have a great weekend everyone!

 

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-3

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-7

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-6

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-8

Photos: Thomas D.

Knit / Andiata*

Scarf / Balmuir*

Pants / Seppälä

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Enregistrer

Save