balmuir-highland-grey-cashmere-scarf

 

Nämä housut eivät imartele kroppaa sitten mitenkään (hello extra 10 kilos), mutta rakastan niitä siitä huolimatta! Joskus mukavuus ja rentous menee kaiken muun edelle. Poikaystäväni kutsuu näitä pyjama housuiksi ja siltähän ne kieltämättä vähän näyttävät, mutta antaa mennä. Yritin pelastaa fiilistä näillä korollisilla bootseilla, mutta en tiedä auttoivatko ne asiaa millään tavalla.

Tässä näkyy taas yksi epätoivoinen yritykseni pukeutua johonkin syksyisempään ja tuon huivinhan sai heittää laukun pohjalle melkeinpä heti, kun astuin ovesta ulos. Harmi, sillä tämä Highland-huivi* on kaappini kaikkien aikojen käytetyin asusteeni ja ehdoton suosikkini. Tämä kuvassa näkyvä on Highlandin suurin koko ja se tuo ihanaa runsautta mihin tahansa asuun. Täytyy kyllä taas antaa pisteet Balmuirille, nimittäin tämän Highlandin laatu on aivan mieletön. Käytin viime vuonna omaani (sitä keskikokoa) valehtelematta non-stop, enkä todellakaan kohdellut sitä kuin kukkaa kämmenellä. Siitä huolimatta huivi on vieläkin lähestulkoon uudenveroisessa kunnossa. Tajusin muuten juuri, että koko asuni (kenkiä ja laukkua lukuun ottamatta) koostuu suomalaisten merkkien vaatteista. Aika jees!

Meillä on tänään viimeinen päivä Barcelonassa ja illalla nappaamme lennon takaisin Pariisiin. Viimeiset hetket siis käsillä tässä upeassa kaupungissa, mutta reissujutuilla jatketaan sitten myöhemmin täällä blogin puolella. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

Sorry guys, no translation this time (been busy discovering Barcelona), but I’ll get back on track with the next post. Have a great weekend everyone!

 

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-3

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-7

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-6

balmuir-highland-grey-cashmere-scarf-8

Photos: Thomas D.

Knit / Andiata*

Scarf / Balmuir*

Pants / Seppälä

Boots / & Other Stories

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Enregistrer

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

Minimalistic and super cool, masculine combo! Have a great weekend gorgeous!

https://lartoffashion.com/visit-helsinki-farang-2/

Reply

Thank you dear and sorry for not having a translation today! Have a great great weekend as well 🙂

Reply

Viimeksi eilen kävin hypistelemässä Balmuirin huiveja, vaikea vaan valita mikä väri on lemppari

Reply

No se onkin se suurin ongelma, sillä tuntuu, että kaikki heidän värinsä on niin hienostuneita! Itselläni on kyllä eniten käytössä harmaat huivit (yllätys heh), niin itse liputan sen värin puolesta 🙂

Reply

Nimenomaan se sävyjen hienostuneisuus. Kaikki sinisen sävyt ja aubergine (koska munakoison värinen kuulostaa sanana typerältä :D) viehättävät.

Reply

Aina kun käyn Balmuirin showroomilla, missä se väriloisto on esillä kokonaisuudessaan, niin hoen aina miten onnistuneita sävyjä heillä onkaan. Jopa sellaiset värit mistä en normaalisti innostuisi herää eloon ihan uudella tavalla, kun sävy on niin kaunis 🙂

Reply

Mun mielestä enemmän kuin onnistunut asukokonaisuus! Multakin löytää kesäksi juurikin tuollaiset housut, ovat kyllä kuumina päivinä ihan kätevät. Tuo Balmuirin huivi on kyllä todella ihana, olen löytänyt halpisversion Vilalta(tai Vero Modalta) ja ne lämmittävät tosi hyvin, vaikka eivät ole lähelläkään Balmuirin huivien laatua.

Reply

Kiitos Elisa! 🙂 Joo, nämä housut on parhaat etenkin kuumalla ilmalla! Kesällä oikein mainiot ja reissuissa myös 🙂
Pääasia, että löytää tuotteen mihin on itse tyytyväinen, oli merkki sitten mikä tahansa. Ja jos joskus “ikuisuus huvi” on hakusessa, niin ainakin Balmuirin laatuun uskaltaa luottaa!

Reply

Ihanat housut, heh mikä siinä onkin että miehet aina inhoo tollasia 🙂
Tuo huivi näyttää vähän Acnen Canada-huivilta. Onko kokemusta siitä, päihittääkö Balmuir klassikon? 🙂

Reply

Heh, totta! Mitä mukavampi vaate, niin sitä todennäköisempää on, että miehet inhoaa?
Ostin sen Acnen huivin reilu vuosi sitten, mutta melkein heti sen jälkeen tämä Balmuirin Highland muutti kaappiini. Se Canada on villaa (ainakin suurimmaksi osaksi) ja mun makuuni liian tönkkö jotenkin. Tämä Highland on kashmiria, eli laskeutuu mun mielestä kauniimmin ja laitoin sen Canadan sitten myyntiin, kun sille ei ollut enää käyttöä. Jos siis arvot näiden kahden välillä, niin Balmuir vie mielestäni voiton 🙂

Reply

love this outfit – it’s so simple yet so chic! Stunning photos as well 🙂

whatevawears.blogspot.co.uk

Reply

Thank you dear! 🙂 Enjoy your weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *