h10-art-gallery-hotel-barcelona-6

 

Sain paljon kyselyitä Barcelonan hotellistamme ja koska olimme siihen niin tyytyväisiä, ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksensa. Kyseinen hotelli on siis H10-ketjun Art Gallery*. Luimme siitä hyviä arvosteluita ennen varaamista ja päädyimme lopulta tähän hotelliin muutaman muun vaihtoehdon joukosta.

Huone

Olimme varanneet ihan perushuoneen, mutta kohteessa päätimme vaihtaa sen superior-huoneeseen, jossa oli oma parveke. Tämä perushuone oli hyvinkin pieni, eli siihen kannattaa varautua, mutta superior-huone oli tilava ja parveke oli ihana lisä. Kylpyhuone oli iso ja valtavan kokoinen suihku oli todella ylellinen. Ainoa miinus on se, että kylpyhuoneen ovi on maitolasia, joten kaikki äänet kuuluvat selvästi. Tämä meidän huone oli sen verran tilava, että asia ei häirinnyt, mutta siinä ahtaassa perushuoneessa homma olisikin ollut toinen.

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-4

 

Hotellin terassit

Hotellin katolla on ihana terassi, josta löytyy uima-allas, sekä aurinkotuoleja. Tämä terassi on kauniisti laitettu ja todella rentouttava. Jos haluaa yhdistää lepo ja -kaupunkiloman, niin tämä on oikea hotelli siihen. Rentouttava musiikki, mukavat aurinkotuolit ja näkymät Barcelonan kattojen ylle olivat kyllä upeat.  Toinen terassi löytyy alakerrasta hotellin sisäpihalta ja siellä nautimme niin kahvit, kuin illalla drinkitkin. Todella tyylikäs tila tämäkin!

Aula

Aula on kauniisti sisustettu ja sieltä löytyy mm. baari ja aamiaishuone on aivan vieressä.  Aulasta löytyy myös useampi tietokone asiakkaiden käyttöön, sekä monia kauniita sohvaryhmiä, joissa voi lukea ja rentouta pitkän päivän jälkeen.

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-2

 

Palvelu

Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Saimme neuvoja niin hyvistä ravintoloista, kuin nähtävyyksistäkin. Aulassa oli aina vastassa hymyilevä työntekijä ja aina sai apua jos jokin asia askarrutti. Check-out on klo.12, mutta matkatavarat saa toki jätettyä hotellille siihen asti kun lento lähtee.

Sijainti

Hotellin sijainti on aivan täydellinen. Se sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Passeig de Gràciasta, joka on kaupungin ns. pääkatu (ja ostoskatu). Art Gallery sijaitsee Eixample-aluueella, joka on täynnä ihania pieniä putiikkeja ja mitä parhaimpia ravintoloita ja brunssipaikkoja. Alueella on pääsääntöisesti paikallisia, mikä on mielestäni aina kiva kun tutustuu uuteen kaupunkiin. Täydet pisteet sijainnista!

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-5

 

Jos lähtisimme nyt takaisin Barcelonaan, niin varaisimme taas saman hotellin. Niin loistava se oli muutaman päivän reissulle ja hinta-laatusuhde on mitä parhain. Voin siis lämmöllä suositella sitä teillekin!

 

I can warmly recommend the Art Gallery hotel in Barcelona. The location is just perfect, the hotel is elegantly decorated and the service is great. On top of that, the price-quality is excellent!

 

*Mainoslinkki.

Save

Save

Save

andiata-fryda-coat-3

 

Tämä Fryda-takki on näkynyt täällä jo aikaisemmin, mutta se ansaitsee vielä toisen esittelyn. Niin täydellinen se on! Materiaaliltaan takki on suurimmaksi osaksi villaa, mutta mukana on myös kashmiria, sekä polyamidia. Materiaalit ovat siis enemmän, kuin kohdillaan ja tämä pitkä malli on juuri tällä hetkellä mitä muodikkain vaihtoehto. Takki on tosin niin klassinen, että sitä voi käyttää huoletta seuraavat vuodet. Viime kerralla sanoin, että haluan yhdistää takin nilkkureiden ja pipon kanssa, joten nyt sain toteutettua tuon vision. Vaikka kyseessä olikin tällä kertaa vain kuvausasu, niin olisin viihtynyt tässä lookissa koko päivän. Sopivan rento, mutta kuitenkin tyylikäs!

 

You have seen this Fryda coat here before, but it deserves another mentioning. It’s that perfect! The coat is made of wool primarily and then it has a hint of cashmere and polyamide in it, so the material is spot on and this longer length is very trendy right now. Last time I told you that I wanted to style this coat with a beanie and ankle boots, so that’s what I did. I loved this look so much, that I actually would have wanted to keep wearing it even after the shoot. It’s so my style don’t you think?

 

Je vous avais déjà présenté ce manteau Fryda dans un article y a quelque temps, mais il est si parfait qu’il en mérite un autre ! Ce manteau est en laine, cachemire et polyamide, donc il résistera très longtemps, sans oublier que sa coupe est très à la mode en ce moment. La dernière fois, je vous avais dit que ce style de manteau irait très bien avec un beanie et des bottines, c’est donc ce que j’ai fait aujourd’hui. J’ai tellement adoré ce look, que j’ai voulu garder le garder même après le photo shoot pour cet article. Il représente bien mon style, vous ne pensez pas ?

 

andiata-fryda-coat-7

andiata-fryda-coat-2

andiata-fryda-coat-9

andiata-fryda-coat-6

andiata-fryda-coat-8

Photos: Thomas D.

Coat / Fryda

Knit / Polana

 

*Postaus yhteistyössä Andiatan kanssa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save