h10-art-gallery-hotel-barcelona-6

 

Sain paljon kyselyitä Barcelonan hotellistamme ja koska olimme siihen niin tyytyväisiä, ajattelin tehdä siitä ihan oman postauksensa. Kyseinen hotelli on siis H10-ketjun Art Gallery*. Luimme siitä hyviä arvosteluita ennen varaamista ja päädyimme lopulta tähän hotelliin muutaman muun vaihtoehdon joukosta.

Huone

Olimme varanneet ihan perushuoneen, mutta kohteessa päätimme vaihtaa sen superior-huoneeseen, jossa oli oma parveke. Tämä perushuone oli hyvinkin pieni, eli siihen kannattaa varautua, mutta superior-huone oli tilava ja parveke oli ihana lisä. Kylpyhuone oli iso ja valtavan kokoinen suihku oli todella ylellinen. Ainoa miinus on se, että kylpyhuoneen ovi on maitolasia, joten kaikki äänet kuuluvat selvästi. Tämä meidän huone oli sen verran tilava, että asia ei häirinnyt, mutta siinä ahtaassa perushuoneessa homma olisikin ollut toinen.

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-4

 

Hotellin terassit

Hotellin katolla on ihana terassi, josta löytyy uima-allas, sekä aurinkotuoleja. Tämä terassi on kauniisti laitettu ja todella rentouttava. Jos haluaa yhdistää lepo ja -kaupunkiloman, niin tämä on oikea hotelli siihen. Rentouttava musiikki, mukavat aurinkotuolit ja näkymät Barcelonan kattojen ylle olivat kyllä upeat.  Toinen terassi löytyy alakerrasta hotellin sisäpihalta ja siellä nautimme niin kahvit, kuin illalla drinkitkin. Todella tyylikäs tila tämäkin!

Aula

Aula on kauniisti sisustettu ja sieltä löytyy mm. baari ja aamiaishuone on aivan vieressä.  Aulasta löytyy myös useampi tietokone asiakkaiden käyttöön, sekä monia kauniita sohvaryhmiä, joissa voi lukea ja rentouta pitkän päivän jälkeen.

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-2

 

Palvelu

Palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä. Saimme neuvoja niin hyvistä ravintoloista, kuin nähtävyyksistäkin. Aulassa oli aina vastassa hymyilevä työntekijä ja aina sai apua jos jokin asia askarrutti. Check-out on klo.12, mutta matkatavarat saa toki jätettyä hotellille siihen asti kun lento lähtee.

Sijainti

Hotellin sijainti on aivan täydellinen. Se sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Passeig de Gràciasta, joka on kaupungin ns. pääkatu (ja ostoskatu). Art Gallery sijaitsee Eixample-aluueella, joka on täynnä ihania pieniä putiikkeja ja mitä parhaimpia ravintoloita ja brunssipaikkoja. Alueella on pääsääntöisesti paikallisia, mikä on mielestäni aina kiva kun tutustuu uuteen kaupunkiin. Täydet pisteet sijainnista!

 

h10-art-gallery-hotel-barcelona-5

 

Jos lähtisimme nyt takaisin Barcelonaan, niin varaisimme taas saman hotellin. Niin loistava se oli muutaman päivän reissulle ja hinta-laatusuhde on mitä parhain. Voin siis lämmöllä suositella sitä teillekin!

 

I can warmly recommend the Art Gallery hotel in Barcelona. The location is just perfect, the hotel is elegantly decorated and the service is great. On top of that, the price-quality is excellent!

 

*Mainoslinkki.

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Great tips! I love Barcelona!

http://MARTASFASHIONDIARY.com/casual-tuesday/

Reply

Glad you liked the post and yes, Barcelona is amazing! 🙂

Reply

Hauskaa! Yövyimme avomieheni kanssa samaisessa hotellissa toissa kevään Barcelonan matkallamme. Vahva suositus paikalle myös meiltä. Ja hei, hienoja kuvia, kiitos!

Reply

Eikä? Hauska yhteensattuma! 🙂 Hotelli oli kyllä aivan ihana ja niin hyvän hintainen tuohon laatuun nähden!

Kiitos Riikka ja illanjatkoja sinne 🙂

Reply

Kiitos hyvästä hotellivinkistä! Mikäli tulee matka Barcelonaan, täytyy pitää tämä mielessä. En muuten voi ymmärtää tuota vahvaa trendiä kevyistä (usein juuri lasista valmistetuista) kylpyhuoneiden ovista…näyttävät ehkä kivoilta, mutta eivät oikeasti ole minusta aina todellakaan niitä kaikista kivoimpia. Näihin tuntuu törmäävän tosi monessa hotellissa nykyään.

Reply

Tämä kannattaa ehdottomasti pitää mielessä! Voin sitä lämmöllä suositella ja jos/kun mennään toisen kerran Barcelonaan, niin tämä on taas meidän valinta 🙂
Joo, en itsekään ymmärrä tätä trendiä. Etenkin kun on niin pieni huone, joten kylppärin oven toivoisi eristävän hieman paremmin. Naurettiin juuri poikaystäväni kanssa, että onneksi ei olla tuore pariskunta. Siinä ensimmäisessä huoneessa ei olisi ollut nimittäin mitään yksityisyyttä edes vessassa käydessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *