chloe-mini-marcie

 

Nopeat iltaterveiset! Tulin juuri Pariisista takaisin kotiin ja kävin tänään hakemassa yhden niistä Chloén laukuista merkin Pariisin myymälästä. Onneksi toinen näistä laukuista tuntui heti omalta, joten peli oli selvä nopeasti. Varsinainen yllätys tuli sitten kassalla, kun kuulin, että juuri tämän kyseisen laukun hinta oli noussut edellisenä yönä! Miten voi olla näin huono tuuri, heh? Onneksi ei puhuta suurista summista ja koska halusin ostaa laukun merkin omasta myymälästä, niin päätin sen silti ostaa sieltä, vaikka muilla jälleenmyyjillä on vielä se “vanha hinta”. Jos Mini Marcie (se oli siis selvä voittaja) on teidän ostoslistallanne, niin suosittelen nopeasti klikkaamaan itsenne NAP:in sivuille.

Nyt jalat on muussina kaikesta kävelemisestä ja pääkin lyö tyhjää, joten toivotan kaikille hyvää illanjatkoa ja öitä. Kuullaan taas huomenna!

 

A quick hello! I just came back from Paris and today I got one of the Chloé bags. One of them felt like mine from the start, so the decission was quick and easy. The real surprise came when I was paying, as they told me the price of this one particular bag had increased 12 hours earlier. I couldn’t believe my luck! I still decided to get it from Chloés own boutique, but if you’ve been drooling at the Mini Marcie (yes, that was my choice), I recommend you to get it asap from NAP, as they still sell it for the old price.

Anyways, I’ll talk to you more tomorrow (Paris makes me so tired everytime). Bonne nuit!

Save

You May Also Like

2 comments

Reply

Ouch, toi on kyllä jotenkin surkuhupaisaa miten tietyt merkit voivat vain nostaa hintojaa yhdessä yössä ja silti myynnit eivät kärsi…Muistan joskuskuulleeni LV:nkin nostaneen hintojaan vain koska miksipäs ei, ei ollakkaan hetkeen kohotettu niin kohotetaampas nyt sitten 😀 Mutta ainakin voi hyvillä mielin perustella merkki laukkujen olevan sijoitus, jos joskus päättää myydä eteenpäin saa melko varmasti vähintään omansa pois – jos ei jopa enemmän kuin mitä aikoinaan itse maksanut!

xx ihanaa viikonloppua!

Reply

No älä vaan! Aluksi luulin, että sillä kundilla oli vain väärä hintatieto, mutta sitten kun kertoi, että juuri edellisenä yönä hinta oli noussut juuri sen tuotteen kohdalla, niin pakkohan siinä oli nauraa. Miten voi olla niin huono tuuri, että olen miettinyt tuotteen ostamista monta viikkoa ja juuri sinä päivänä kun päätän sen ostaa, niin hintaa on nostettu? 😀 En kestä…Mutta kuten sanoit, lukusmerkkien hinnat nousee niin nopeasti, että jo pari vuotta sitten (ja tietenkin hyvänkuntoisesta) tuotteesta saa omansa pois. Uskon, että Chloé alkaa nyt hinaamaan kaikkien tuotteiden hintaa (verrattuna esim. Célinenn ja Gucciin, heillähän on alhaisemmat hinnat), joten nyt kannattaa iskeä, jos jotain sieltä on katsellut.

Kiitos Siiri ja samaa sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *