chloe-mini-marcie-14

 

Jotkut laukut nousevat uudelle tasolle yhdistettynä asuun ja mielestäni tämä Mini Marcie kuuluu näihin laukkuihin. Myymälässä ihastuin siihen heti ensisilmäyksellä, mutta sitten kun mallailin sitä päälläni, niin se näytti vieläkin paremmalta asun kanssa. Ehkä nämä bandoulière-malliset laukut kaipaavat tosiaan asua seurakseen? Sitten taas Célinen Belt bag näyttää upealta jo sellaisenaan, mutta yhdistettynä väärän asun kanssa osa siitä kauneudesta katoaa. Tosin nämähän ovat pelkkiä makukysymyksiä!

Täällä on ollut todella surkea ilma nyt pari viimeistä päivää ja mietin, että pitäisikö tämä Marcie suojata jollain suihkeella? Unohdin kysyä Chloén myymälästä neuvoa, mutta muistan, että Célinellä eivät suositelleet mitään suojien käyttöä. Eikä muuten Chanelillakaan. En sitten tiedä…

Täällä valmistaudutaan tulevaan Helsinki-reissuun ja mukana on kaksi isoa matkalaukkua. Olen taas karsinut kovalla kädellä vaatekaappini sisältöä ja osa tavaroista jatkaa matkaansa sitten uusiin koteihin. Osa menee kiertoon ja muutamat jutut vien landelle (esim. kumisaappaat, joita olen käyttänyt täällä tasan kerran). Ihana saada kaikki turha pois kaapeista ja nyt vain jännitän, että laukuissa ei olisi ylipainoa. Pakkaushommat siis jatkukoon!

 

I think some bags look so much better in outfits than just alone and I think this Mini Marcie is one of them. Of course I loved it as soon as I saw it sitting on the shelf, but after actually trying it on, it rose to another level. Maybe all these bandoulière models need an outfit to give them that extra shine? Then again I think the Belt bag from Céline looks like a sculpture on it’s own, but if added to a “not so great” outfit, it looses some of that charm.

The weather here has been awful for the past two days (grey clouds and rain) and I was wondering if I should protect the leather of this Marcie with something. I forgot to ask advice from the Chloé boutique. I know that Céline and Chanel do not recommend to put anything on the bags, so I was just wondering…

I’m getting ready for my Helsinki trip and this time I have two huge suitcases with me. I have been cleaning my closets big time (again), so some of the things will go to new homes, some I’ll give away and some will go to the summerhouse. For example the rain boots I bought once…why did I think I’d actually wear them in the city? Anyway, I need to get my stuff sorted, so better get that done by today!

 

chloe-mini-marcie-15chloe-mini-marcie-16chloe-mini-marcie-17chloe-mini-marcie-8

chloe-mini-marcie-4

Photos: Thomas D.

Coat / Zara (similar here*, here*, here*)

Knit / Cashmere Polo Club (similar here*, here*)

Leather pants / H&M (similar here*)

Boots / Zara (similar here*)

Hat / Le Bon Marché (similar here*)

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

Gorgeous fall outfit. Love your style

xxx, Eva
http://www.dark-rebel.com

Reply

Thank you Eva! 🙂

Reply

Yep! Marcie def. suits you, your style and it is one of those bags that “come alive” when styled in an outfit than when just sitting at the store shelves/ display.
Looking fw to the next week, it will be great to meet you. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali and yes, I think it really comes alive in an outfit! 🙂 Yes, it’s going to be so nice to finally meet you in person! Can’t wait 🙂

Reply

Mä käytän omien nahkalaukkejeni (ja -kenkien) suojana Collinilin sprayta, se tuo niihin kevyen suojan kosteutta vastaan. Oon käyttänyt tuota myös vaaleissa laukuissa (mm. Deer Brown Lilyssäni) ja mitään värimuutoksia ei oo hienojakoisen suihkeen ansiosta tullu. Karmealta se tosin haisee eli jos tuohon päädyt niin tee käsittely ulkotilassa.

Reply

Hei kiitos vinkistä! Voisinkin suojata laukun tällä tuotteella, kun olen Suomessa. Me asutaan tosiaan kerrostalossa, joten odotan ihan suosiolla, että olen vanhempieni kotona, jossa voin pihalla rauhassa suihkia. Jos täällä rupeaisin tähän hommaan, niin myrkyttäisin varmaan koko kerroksen, heh!

Reply

Upea tuo Mini Marcie ja täydellinen tyyliisi! Itse asiassa laukussa ja kengissä on jotain samaa henkeä.

Mukavaa viikkoa Anna Sofia ja tervetuloa Suomeen! Täällä on hyytävän kylmä, hyrr… Ota neuleita mukaan reilusti!

Reply

Kiitos Mari! Tämä laukku tuntui heti omalta 🙂 Kengät on Zaran versiot Chloén Susanna-bootseista, joten ihan oikein mietit, kun sanoit, että samaa henkeä. Molemmissa siis Chloé viboja!

Kiitos Mari ja mukavaa viikkoa myös sinne! Täällä on ollut nyt muutama päivä kylmää, harmaata ja sateista. Tietenkin heti kun tulen Suomeen, niin taivas kirkastuu ja aurinko taas paistaa, heh. Mutta ainakin saan nyt pientä sidätyshoitoa, jotta Suomeen on sitten helpompi tulla!

Reply

Oi herttinen että tuo laukku on upea ja tuo kyllä asuihin mieletöntä “Chloe”-henkeä. Jotenkin kivan reipas, ei niin naisellinen ja kuitenkin naisellinen. Tykkään tosi paljon! Aivan upeat nämä kuvatkin ja sinä tietty <3

Reply

Eikö olekin? 🙂 Ja kyllä – ihanaa Chloé-henkeä! Kiitos Anne, kauniisti sanottu <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *